Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 istinye park da izledim gozuluksuz imax olayi iyimis baya. goruntuler inanilmaz netdi. film cok iyi olmus zaten. 9/10 verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Lauranas said: istinye park da izledim gozuluksuz imax olayi iyimis baya. goruntuler inanilmaz netdi. film cok iyi olmus zaten. 9/10 verdim :) peki abi söyleyin, imax mi real3d mi? hangisinde izleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 imax zaten gozluklu olan bisey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ole diyosunda onceden gozluk veriyorlardi. kac filmi gozlukle izledim imaxde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 IMAX 3D DEMEK DEĞİL! IMAX SİNEMASKOP GİBİ BİR ŞEY! 2D DE İZLEYEBİLİRSİN IMAXDE. İKİ GÖRÜNTÜYÜ ÜSTÜSTE ÇAKAR GÖZLÜKLE İZLERSEN 3D OLUYOR İŞTE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bmw virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 apple ve bmw virali coktu ama benim bittiğim sahne http://cdn.egmcartech.com/wp-content/uploads/2011/07/bmw_i8_concept_press_images_024.jpg?9707a5 aracını görmemle basladı. bide surasınext time, i'll seduce the rich guy iyiydi. net en iyi Mission Impossible serisi filmiydi. Assasin ablada fenaydı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 imaxin olayı hayvani perde boyu + ses kalitesi. dark knight da çok güzeldi gözlüksüz, keşke çoğu film öyle olsa 3d+gözlük hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Red said: bmw virali tv reklamına bakarken bir ara filmden alma görüntülerle bmw reklamı mı çekmişler yoksa film reklamı mı izlediğimi anlayamadım, bokunu çıkarıyorlar şu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 7.5/10 film iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 abi asdkfjdskgkdsfjg lan dün yazcaktım unuttum bak. dün gittim de, o sonda adamın çantayla atlaması ne salak bi sahneydi lan ashajhkasjdfkajxzcdf adam öyle bi ifade büründü ki, çantayla beraber patlatıcak kendini falan sandım, AŞAĞI ATLADI LAN AHAHAHAHA abi biri bana lütfen açıklasın, bu adam niye çantayla beraber atladı da çantayı atmadı sadece. gelmiş geçmiş en salak sahne olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 bir de ya kodlar çalınmış çanta çalınmış rusya bunu biliyor adamlar tüm nükleer füze fırlatabilecek kapasitede olan birimlere ulaşıp çanta ve kodlar geri alınana dek nükleer güç kullanmayı engellemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 3 saat beklemek zorundaydım, hava çok kötüydü ve tek film buydu. Gittim, grinchten daha güzel bi film, ummm çok sıkılmadım sadece son yarım saatte çıkmak istedim. apple + bmw reklamı herşey. Onun dışında 2/10 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 0ne said: http://cdn.egmcartech.com/wp-content/uploads/2011/07/bmw_i8_concept_press_images_024.jpg?9707a5 bmw şu arabayı üretsin gidip tüm paramı veririm. concept arabalar seri üretime geçsin artık. back to the future tadı yaşayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Çok güzel filmdi. Beğendim baya. IMAX de iyiydi ama Dark Knight Rises prologue ummuştuk göstermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2011 Bone said: 0ne said: http://cdn.egmcartech.com/wp-content/uploads/2011/07/bmw_i8_concept_press_images_024.jpg?9707a5 bmw şu arabayı üretsin gidip tüm paramı veririm. concept arabalar seri üretime geçsin artık. back to the future tadı yaşayalım. aldın diyelim sürmeye kıyılmaz ki bu sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 alperozg said: bir de ya kodlar çalınmış çanta çalınmış rusya bunu biliyor adamlar tüm nükleer füze fırlatabilecek kapasitede olan birimlere ulaşıp çanta ve kodlar geri alınana dek nükleer güç kullanmayı engellemiyorlar. filmde bahsediliyor bu olaydan yalnız, kremlim'deki patlama arşiv bölümünde vs. oluyor, ruslar kodların vs. çalındığını fark edene kadar çoktan biz nukeleriz sağı solu diyor adamlar, amerikalılar bizde söyleyemeyiz diyor, ruslar zaten onları suçluyor patlamadan ötürü ve NAPAK PANPA INANAK MI çekerler diyorlar. vs. vs. film güzeldi adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ben beğenmedim o kadar filmi. her sorunu çözen abidik gubidik aletlerin olduğu bir filmde ya aksiyonun dibine vuracaksın ya senaryo çok kendine bağlayacak birşey olacak. bu filmde bulamadım bunları. basit konu, vasat aksiyon sahneleri ve her sorunu çözen bir sürü alet. geriye pek birşey kalmıyor izleyecek. bond'un bile en sıkıştığında kullanacağı 1-2 oyuncağı olurdu en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yani filmin bence en zayıf noktası zaten aletlerin vs. bolluğuydu. Bütün resmi destek kesilmiş, bir tren vagonu ekipmanın var sadece ama hemen ardından Kremlin'e sahte kimlik ile girebiliyorsun, dünyanın en pahalı otellerinden birine rahatlıkla girip her türlü harcamayı yapabiliyorsun vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Offshore hesapları vardır =P O değilde, film boyunca Alpha Protocol'u andım. Save duruyor, tekrar açıp veteran bitirsem mi bir? Film iyidi. 7 veririm ben. Bir de bu Ghost Protocol, sonra A Game of Shadows, ikisini de 2D izledim. 2D'yi özlemişim görmeyeli, kesin daha iyi olduğunu anladım bu iki hafta. Animasyonlar 3D gelsin sadece, orada daha bir hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 her film 3D geleceğine IMAX gelse çok daha iyi olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bence animasyonlar kesinlikle 3D gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bullbird said: Bone said: 0ne said: http://cdn.egmcartech.com/wp-content/uploads/2011/07/bmw_i8_concept_press_images_024.jpg?9707a5 bmw şu arabayı üretsin gidip tüm paramı veririm. concept arabalar seri üretime geçsin artık. back to the future tadı yaşayalım. aldın diyelim sürmeye kıyılmaz ki bu sdfgs altı her vurdugunda cocugun ölmüş gibi üzülürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 çıktımıydı bu film ya? sayntoloji fln takılsa da severim tom abiyi ben, mi'lerde güzel oluyor hep böyle 007 hesabı. izliyim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Aksiyon olarak gayet guzel olmus. Ben begendim. Kum firtinasi sahnesi biraz abarti olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar