Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Öküz gibi yemek yerdim heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Şimdi sonsuz paranın sonsuz vergisi olur, demek ki ilk iş limitini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 tum sevdiklerime bi ucaga tikar dunyayi gezerdim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Hitler'i canlandirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Xaenin said: Mesela şöyle bir olay var, http://www.luxuo.com/membership/the-destruction-company.html Böyle "abi parayı nereye harcayacağımı şaşırsam şunu yapardım" diye düşündüğünüz anlar elbet olmuştur, onları paylaşın bakalım. para harcamaktan öte emeğe saygısızlık olmuş bu biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sinirsiz paran varsa, yiyip gezip harcamak disinda yapabilecegin tek bisey var o da politikaya girmek. zira direk sifre girmek gibi bisey kapitalist duzende sinirsiz para demek. politika da parayla sekilleniyor baya da yani otoritenin kendinde olmasi olayi vs anca uzak biraz paradan. geri kalan her sey para karsiligi naazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sınırsız paranız olsa demiş adam herkes araba , yat , kat , ada , malikane falan demiş zaten sınırlı parası olan multimilyoner insanlar da alıyo onları sizin milyarlarca dolar paranız var ekstreme bişiler düşünün. Sizinkiler asgari ücretle çalışan adama 100000 TL maaş alsan naparsın , abi sinemaya gidirim üstünede burgerdan menü alırım gibi olmuş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi napican ki parayla, birak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 her gece yabanci sinemanin farkli unlulerinden bir guzel hatunla eglenirdim. seederdim. (tamam para olsa bile her gece basariya ulasamama sansi var kabul) sanirsam ki o hatunlar zevk verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 xetraynex said: her gece yabanci sinemanin farkli unlulerinden bir guzel hatunla eglenirdim. seederdim. (tamam para olsa bile her gece basariya ulasamama sansi var kabul) sanirsam ki o hatunlar zevk verir. bu nası bi post ulan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sanırsam ki o postu okurken eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yahu niye kendinizi birle sınırlıyosunuz ki (bu post liseli postu değil, daha beteri, makina mühendisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yani sinirsiz paran olsa megan foxun yanindan gecmez misin? megan fox ornek burada, isim degisebilir dfgdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Rewendor said: yahu niye kendinizi birle sınırlıyosunuz ki (bu post liseli postu değil, daha beteri, makina mühendisi) haklısin birader mesela 3 unluyle ayni gece takilinilabilirç veya 5 filan da olabilir. rekora da kosulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 çok güzel bir kadın ama ünlü değil, o saylanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sinirsiz paran olsa ve unsuz biriyle takilirsan zaten otomatik olarak unlu yaparsin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ama önceden hayalini kurmadığın bi hatun olduğu için, bence bir liselinin fantezilerini gerçekleştirmez bu olgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Olsun ondan sonra çağresine bakarız, harcama kısımı kolay hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deniz88 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Yeter ki sınırsız param olsun dert mi ne yapacağım :D Yapacaklarım arasında bir şirket kurardım. Büyük bahçeli bir çiftlik alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Baggio said: Sınırsız param olsa forsumu kullanarak bu topiği Garbage'a taşıtırdım ilk iş :p BEYLER ADAM HAKLI HAYAL DÜNYASINDA YAŞAMAYIN PİS NOLIFERLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sınırsız param olsa ülkeyi satın alır KURTLAR VADİSİ: TROPICO oynardım bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sigaranın yasaklanması için harcardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sınırsız para termodinamik yasalarına aykırı o sebeple önce termodinamik yasalarını satın alır ve değiştirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ya dünyadaki tüm kaynaklar sende olsa demek istiyo işte şair. tüm para sendeyse sınırsız para da sende işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar