Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Parayla satın alabileceğiniz hiç bir şey size zevk vermiyor olsa, parayı satın alabileceklerinize değil tecrübe edebileceklerinize harcamak istiyorsanız neler yapmak isterdiniz? Mesela şöyle bir olay var, http://www.luxuo.com/membership/the-destruction-company.html Böyle "abi parayı nereye harcayacağımı şaşırsam şunu yapardım" diye düşündüğünüz anlar elbet olmuştur, onları paylaşın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Evin içine McDonalds starbaks adeks internet kafe şenkardeşler kıraathanesi falan yaptırırdım riçi riç gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yeter allahın belası, ödevlerini kendin yap biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hiç öyle bi anım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bilemiyorum aklıma gelmedi keşke çok param olsaydıda yardımcı olabilseydim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 "roket adam" said: Evin içine McDonalds starbaks adeks internet kafe şenkardeşler kıraathanesi falan yaptırırdım riçi riç gibi. sınırsız paran var sen dünyanın en boktan hamburgerini yiyosun, tebrik ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 EmreVeryMuch said: Yeter allahın belası, ödevlerini kendin yap biraz da. Ödev değil lan ne ödevi bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kapitalist sistemi çökertmek için bütün imkanlarımı dünya ekonomisine darbe ardına darbe vurmak için kullanırdım, bunla beraber çoğu ülke yunanistanvari bişeye dönüşmeye başlayacak ve zincirleme etkiyle anarşiyi destekleyen insanların sayısı artacak. tabi anarşi yeni bi sisteme geçişin rampası sadece, amaç anarşi olsun eheheee değil dabi ama sosyalizm de değil. Şu zeitgeist:moving forward 'daki fikir baya iyiydi, onun ve bilimsel sosyalizmin karışımı bişeyi bi tane ülkede uygulayacak güce sahip olursam bütün dünyaya örnek bi ülke yaratmış olurdum ve herkes cenneti dünya üzerine getirirdi güç veya para için birbirini yiyen salak insanlarla dolu bi dünyada yaşamazdık ve forumlarda "sonsuz paranız olsa loto falan çıksa ne alırdınız" soruları arşivde eko etkisi yaratırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sınırsız param olsa kendi film şirketimi kurardım, senaryo seçer oyunculardan sen sen sen gel sen gelme ulan ayı deyip oynatırdım. Ada satın alırdım Orkestra kurardım kendime konser verdirirdim tek kişilik. 0 gravity uçaklarından inmezdim. Bambu ormanı yapar içinde panda koala beslerdim Harem falan saymıyorum onlar default. Futbol akademisi kurar, dünyanın en baba koçlarını, scoutlarını koyardım. Falan bir sürü şey var planladığım ama riçi piç olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 @highself nası bir liselisin sen ya, her konuda kendini kanıtlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tr'nin farklı alanlarda gelişmesi için bi sürü işinin uzmanlarını ve parayla satın alabileceğim akedemisyenlerini toplar, patent manyağı olacak massive dynamic gibi bi şirket kurardım. think tank divisionları açar, farklı alanlarda faaliyet gösterecek özel üniversiteler açar ve sadece bursla öğrenciler alırdım. ha bi de imkan olursa burdur'u satın alırdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Xaenin said: EmreVeryMuch said: Yeter allahın belası, ödevlerini kendin yap biraz da. Ödev değil lan ne ödevi bu mevsimde. Haftasonu için plan mı yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 haftalık ben ve arkadaşlarım için 10 ar hatun getirtirdim dünyanın çeşitli yerlerinden. oyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 olm nası bi egonuz var, kafayı mı yediniz ? herkes kendisini nası tatmin ederdim'i planlıyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 EmreVeryMuch said: Xaenin said: EmreVeryMuch said: Yeter allahın belası, ödevlerini kendin yap biraz da. Ödev değil lan ne ödevi bu mevsimde. Haftasonu için plan mı yapıyosun? nolduki ? senin bi işinmi vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şöyle bi düşünüyorum da, sadece kendime harcayacağım (aileye vermeyeceğim) kısmıyla: 1 senelik falan bir dünya seyahati yaparım. adalara falan da uğrarım tabii o arada. kendime bi atölye kurar orada hobime göre işle uğraşırım devasa bir kütüphane dolusu kitap, dergi, çizgiroman kafamda belirlediğim 10-12 tane lüks 2-3 tane de eski klasiklerden arabayı, bir adet yat, 2 adet de yazlık alırım. eve bir adet (20 kişilik falan) sinema salonu, yüzme havuzu, sauna, her türlü oyun konsolu, basket sahası, hobi atölyesi değişik sporlarla vakit geçiririm, bol bol snowboard, buz hokeyine geri dönüş, basketbol, yüzme vb vb, kendimi geliştiririm, sanat falan olsun, bol bol film kitap olsun, sporlar denemek olsun, kaptanlık ve pilotluk sertifikaları falan olsun, silah kullanma falan ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sınırsız param olsa forsumu kullanarak bu topiği Garbage'a taşıtırdım ilk iş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 paticik'i satın al daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Güzel güzel yerlerde evler alırım sonra kendi jetimle veya süper lüks yatımla buralara ailemi arkadaşlarımı falan götürürüm sürekli. Facebooku alıp kapatırım birde dünyayı kaosa sokmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sınırsız paranın sonu kendini öldürmeye gider vizyonu dar biri değilse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 türkiyede modifiyeciliği anlatan 200 300 adet arabayı patlattığım TÜPLÜ VE ÖFKELİ 3D diye film çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Cok spesifik bir arastirma kurumu acardim. Orda lisanustu ve doktor calismalarini desteklerdim. Dasaa'ninki gibi ama daha spesifik ve ufak. Brightest insanlari toplardim oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Absolut said: Güzel güzel yerlerde evler alırım sonra kendi jetimle veya süper lüks yatımla buralara ailemi arkadaşlarımı falan götürürüm sürekli. Facebooku alıp kapatırım birde dünyayı kaosa sokmak için. microsoftu ve google'ı satın alıp kapat, bak o zaman gör gerçek kaosu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar