progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bende oynarım yer olursa. Gerçi baya bir noob'um masaüstü oyunlar konusunda.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tam zamanını yazında belki bende katılırım pathfinder oynamışlığımda vardır biraz =) //bu arada bunun illegal versiyonu mevcutmu buldunuzmu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Illegal bulduk ama deneme oyunu için kullanırım ben onu sadece. Korsana karşıyız yoksa, etik olarak uymuyor bana. İlk oyun belirsiz, research paper yazıyorum şu anda, 2 hafta kaldı teslimata da. İlk draft'ı çekmeye çalışıyorum şu an. Programı kurcalıyorum ben, çok geciktirmeden yaparız bir şeyler.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tmm 1 aylıgına sticky yapıyorum topic i ..islerinizi ona göre ayarlayın ..
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 indirimdeyken nwn2 alın GERGE module map yapsın oynatsın bize :P
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 agustos 1 15 yokum ondan once bi oyun ataydik
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Haftaya benim okul bitiyor. Ondan sonra bakıp hazırlamaya çalışacağım bir şeyler.
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aslında hiç böyle şeylerle uğraşmadan gidip burak'ı dövsek bi fr açtırırdık. time of troubles oynatırdı, hazırlık mazırlık falan da gerekmez her bokunu biliyoruz nasılsa. kelemvoru cyrici falan tokatlar tanrılıklarını engllerdik. midnightı da tokatlamak lazım kelemvor ayısına veriyor diye ama midnight sakat, arkası kuvvetli. wild magic hep midnighta çalışıyor. ama vakit makit yok diyorsunuz yatıyor işte.
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 27 Ağustos'u bekleyin. Dı-dın Dın Dın Dı-Dın
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 27 agustos yarin lan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Benim internetim gitti okulun bittiği gün, taşındık. Hâlâ da bağlatamadım. Cepnet ile giriyorum. Hiç girişemedim bu nedenle.
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 valla seveni varsa nwn2 persistent worldlerde masaüstüyle aynı serbetslik olmasada toplanılıp RP yapılınabilir.. dalelands serverı biraz yabancı gelsede başka oyunlarda/haritalarda civarı gördüğümden herhalde baldur's gate fln hoş/nostaljik geliyo bana. tam uymuyo konuya ama söyliyim dedim.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.rpol.net/ Buna dadancaz herhalde
Salire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fantasy groundsdan iyi oynaniyor arkadaşlar. Böyle kalemin var ne çizersen ne token koysan herkes görüyor en azindan açıklamak vs. güzel oluyor. Ciddi oynanıcaksa orjinal alınıp eğlenilebilir.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 GERGE said: Benim internetim gitti okulun bittiği gün, taşındık. Hâlâ da bağlatamadım. Cepnet ile giriyorum. Hiç girişemedim bu nedenle. gerge deli yalan oldun di mi arkandan cinsel tercihlerin ahkkında yorum yapıyorum
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gerge nasıl yalan yaptın ya
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çarşamba finallerim bitiyor. yapalım, tamam. cumartesi akşamı burada olsun isteyenler. OpenRPG'yi kullanırız. Yazın buraya. Perşembe, Cuma sistemine bakarım programın.
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 chatli olacaksa ben gelirim vodafın gprs bağlantı hızı yeter heralde
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 chatlı yaparım ben. voip benim de işim değil.
Öne çıkan mesajlar