Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netten chatten mhatten masaustu felan

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Illegal bulduk ama deneme oyunu için kullanırım ben onu sadece. Korsana karşıyız yoksa, etik olarak uymuyor bana.

İlk oyun belirsiz, research paper yazıyorum şu anda, 2 hafta kaldı teslimata da. İlk draft'ı çekmeye çalışıyorum şu an.

Programı kurcalıyorum ben, çok geciktirmeden yaparız bir şeyler.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aslında hiç böyle şeylerle uğraşmadan gidip burak'ı dövsek bi fr açtırırdık. time of troubles oynatırdı, hazırlık mazırlık falan da gerekmez her bokunu biliyoruz nasılsa. kelemvoru cyrici falan tokatlar tanrılıklarını engllerdik. midnightı da tokatlamak lazım kelemvor ayısına veriyor diye ama midnight sakat, arkası kuvvetli. wild magic hep midnighta çalışıyor.

ama vakit makit yok diyorsunuz yatıyor işte.
  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Benim internetim gitti okulun bittiği gün, taşındık. Hâlâ da bağlatamadım. Cepnet ile giriyorum. Hiç girişemedim bu nedenle.
Mesaj tarihi:
valla seveni varsa nwn2 persistent worldlerde masaüstüyle aynı serbetslik olmasada toplanılıp RP yapılınabilir..

dalelands serverı biraz yabancı gelsede başka oyunlarda/haritalarda civarı gördüğümden herhalde baldur's gate fln hoş/nostaljik geliyo bana.

tam uymuyo konuya ama söyliyim dedim.
Mesaj tarihi:
Fantasy groundsdan iyi oynaniyor arkadaşlar. Böyle kalemin var ne çizersen ne token koysan herkes görüyor en azindan açıklamak vs. güzel oluyor. Ciddi oynanıcaksa orjinal alınıp eğlenilebilir.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Benim internetim gitti okulun bittiği gün, taşındık. Hâlâ da bağlatamadım. Cepnet ile giriyorum. Hiç girişemedim bu nedenle.

gerge deli yalan oldun di mi
arkandan cinsel tercihlerin ahkkında yorum yapıyorum
  • 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
çarşamba finallerim bitiyor. yapalım, tamam. cumartesi akşamı burada olsun isteyenler. OpenRPG'yi kullanırız.

Yazın buraya. Perşembe, Cuma sistemine bakarım programın.
  • Yeni Oluştur...