hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bende oynarım yer olursa. Gerçi baya bir noob'um masaüstü oyunlar konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 tam zamanını yazında belki bende katılırım pathfinder oynamışlığımda vardır biraz =) //bu arada bunun illegal versiyonu mevcutmu buldunuzmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Illegal bulduk ama deneme oyunu için kullanırım ben onu sadece. Korsana karşıyız yoksa, etik olarak uymuyor bana. İlk oyun belirsiz, research paper yazıyorum şu anda, 2 hafta kaldı teslimata da. İlk draft'ı çekmeye çalışıyorum şu an. Programı kurcalıyorum ben, çok geciktirmeden yaparız bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 tmm 1 aylıgına sticky yapıyorum topic i ..islerinizi ona göre ayarlayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 indirimdeyken nwn2 alın GERGE module map yapsın oynatsın bize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 agustos 1 15 yokum ondan once bi oyun ataydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Haftaya benim okul bitiyor. Ondan sonra bakıp hazırlamaya çalışacağım bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 aslında hiç böyle şeylerle uğraşmadan gidip burak'ı dövsek bi fr açtırırdık. time of troubles oynatırdı, hazırlık mazırlık falan da gerekmez her bokunu biliyoruz nasılsa. kelemvoru cyrici falan tokatlar tanrılıklarını engllerdik. midnightı da tokatlamak lazım kelemvor ayısına veriyor diye ama midnight sakat, arkası kuvvetli. wild magic hep midnighta çalışıyor. ama vakit makit yok diyorsunuz yatıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 27 Ağustos'u bekleyin. Dı-dın Dın Dın Dı-Dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 *yüreği hoplar* hoppidi.. hoppidi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 27 agustos yarin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Benim internetim gitti okulun bittiği gün, taşındık. Hâlâ da bağlatamadım. Cepnet ile giriyorum. Hiç girişemedim bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 valla seveni varsa nwn2 persistent worldlerde masaüstüyle aynı serbetslik olmasada toplanılıp RP yapılınabilir.. dalelands serverı biraz yabancı gelsede başka oyunlarda/haritalarda civarı gördüğümden herhalde baldur's gate fln hoş/nostaljik geliyo bana. tam uymuyo konuya ama söyliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://www.rpol.net/ Buna dadancaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fantasy groundsdan iyi oynaniyor arkadaşlar. Böyle kalemin var ne çizersen ne token koysan herkes görüyor en azindan açıklamak vs. güzel oluyor. Ciddi oynanıcaksa orjinal alınıp eğlenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 GERGE said: Benim internetim gitti okulun bittiği gün, taşındık. Hâlâ da bağlatamadım. Cepnet ile giriyorum. Hiç girişemedim bu nedenle. gerge deli yalan oldun di mi arkandan cinsel tercihlerin ahkkında yorum yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gerge nasıl yalan yaptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çarşamba finallerim bitiyor. yapalım, tamam. cumartesi akşamı burada olsun isteyenler. OpenRPG'yi kullanırız. Yazın buraya. Perşembe, Cuma sistemine bakarım programın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 chatli olacaksa ben gelirim vodafın gprs bağlantı hızı yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 chatlı yaparım ben. voip benim de işim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar