mascio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 vallahi o sizin şahsi fikriniz. ben aldığımda 3 gün koşa koşa oyunu oynamaya gittim. tamam son gün biraz baymıştı da zaten o sırada da bitti oyun. adamların 2000 sayfalık senaryosuna ayıp şu söylediğiniz yahu. böyle bir oyundan ne bekliyorsunuz onu anlayamadım ki? heavy rain için de bunları dediniz mi mesela merak ediyorum? ya da fahrenheit için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Senaryonun iyiliği ya da kötülüğüyle alakası yok olayın, oyunda eksik bişeyler var gibi geldi bana yani. Ben sadece oyunun ilerlemesini okeyliyormuşum gibi bir his veriyor oyun, bir challenge yok yani. Yan görevler hep aynı vs. Ha oyun iyi mi gayet iyi tabi, ama çok daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Team Bondi'de çalışanlar çalışma saatlerinden şikayet etmişler, CEO'da "alışsınlar" demiş. Soruşturma açılmış sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 http://haberoyun.net/?p=735 tabii son postlardan sonra bayağı olay oldu. Team Bondi ile Rockstar kavga etti. Rockstar, port projesini aksiyor diye Bondi'nin elinden aldı. Team Bondi firmayı satılığa çıkardı. Kimse almadı, sonra iflas açıkladılar, kapandılar. Firmanın Rockstar üzerinde neyi var neyi yok Rockstar Leeds'e kaldı. Sadece PSP ve Wii oyunlarıyla bilinen Rockstar Leeds, ilk ciddi PC işini yapıyor sadfasd Bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 iron man'in film oyunu gibi psp portu olmasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konsolun en çok kıskandığım oyunu. Complete edition: http://www.gamersgate.com/DD-LANCE/la-noire-the-complete-edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Masquerade said: bir rdr degil. monoton cunku, bi yerden sonra sen ne yaparsan yap oyunun kendi kendine oynadigini fark ediyorsun.Adamların en baştan "Rdr gibi olacak" gibi bi iddiası yoktu ki zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oyun düştü beyler. 13gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 orjinal almak isteyenler bekleyecek yalnız, haftaya geliyor avrupa'ya assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 BF3'e öyle hasta oldumki şunu indirmeye bile zaman ayıramıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dalga mı geçiyonuz lan yok oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bf3 te akan makinam bunda takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 her oyun min 13gb artık bu ne lan 1mbitim ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Theta sürümü için PCnizi zombi yapıyorlar yüklemeyin diyenler var nette, ben yarısı inmişken sildim. adam gibi gruptan bekliyorum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Silphatos said: her oyun min 13gb artık bu ne lan 1mbitim ağlıyor tam verimli bağlantı kesintisiz indirmeyle bile 37 saat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 iniorree buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bugün çıkmayacak mıydı oyun? Steam'e baktım hala yüklenemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 cogiyi haber yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Deneyen oldumu nasıl. Pc portunu becerebilmişlermi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 3-4 saate yazarım ilk izlenimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Bugün biraz baktım, polislikten detektifliğe yükseldim 1-2 olay sonunda. Çok fazla Action falan beklemeyin, genelde adamların suratlarına bakıp sorguda yalan/doğru laflarını çözüyoruz, kanıtlar üzerinden giderek. Ama sorgularken falan hata yaptın mı çok geriden baştan alman gerekiyor, load/save olayı boktan olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 her sorgu için ta en başa döneceksin olayı geçerli değil. birkaç kırılma noktası var oyunda o sorgularda dediğin gibi oluyor gerisinde hiçbir şeyi bilemesen bile bir şekilde devam ediyorsun yoluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 AMAN TANRIM BU NASIL OYUN BUNCA YILDIR NERDEYDİN DAT IMMERSION yemişim skyrimi gittim şapka trenchcoat aldım, sigaraya başladım. inşallah bu akşam yağmur yağar ve sahilde olay çıkar ORDA OLUCAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 olm pc'ye çıktı diye gavuristan'dan gelicek siparişimi Dark Souls'a çevirdim. nasıl port etmişler? yanmayalım cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 obje incelemesi tahminen padle daha kolay olur ama rahatsız etmedi beni. herşey maksimumda kastırmıyor 2 senelik sistemimi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar