zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi head, arcane, xaenin, elaidi yok. 40 lira ucret. ne bicim parti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 viktor geliyomuş. gördüğüm yerde dalacağımı söylemiştim. ayırırsınız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 zaidral said: abi head, arcane, xaenin, elaidi yok. 40 lira ucret. ne bicim parti bu Çagır gelsinler. @Ving: Yardım ederim abi ne ayırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yok lan ben gelemiyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oo viktordan tırstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 40 lira nedir? Neyin ücreti o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Vingthor? Tırsmak? Sanmıyorum ya, o kadar pussy bi adama benzemiyor. Ama görünüş yanıltıcı olabilir . . . dıdın dın dı dın . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ekonomik nedenlerden dolayi lan. Yoksa gelir doverim nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben seni çekerim. Yeter ki gel. @Lath: 2 sandwich, 2 soguk 2 sıcak içecek + klima. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 biz yarin gece donuyoz bizi de yazin nargile + parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Vingthor said: ekonomik nedenlerden dolayi lan. Yoksa gelir doverim nolcak geliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lan partyde tanışıp evlenenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 en çok team fortress mı oynanacak ona göre şu oyuna bakayım hiç oynamadım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben mesela kardeşim scorch'u lan partisinde tanıdım. küçükken bizi ayırmışlar, birimiz fransa'da ünlü bi kickbox hocası olmuş, diğeri de thailand'da bi mafyavari. Kısmet lan partyde tanıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 lagdan oynanmıycak tf2 neyin kafasındaysa bunlar lan wowu 10 kişi 400 ms ile oynadık fps yi nasıl oynıycaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Aiko said: lan partyde tanışıp evlenenler var turkiyede serbest olmadi daha o tur evlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 gangren bildiğin mafya ztn tip sacları da kazıtmış ensesi kalın hitman gibi adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 hadi beyler firelands raidi 7 gün beleş var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Abi şimdi tam programı yazsanıza, kaçta geliniyor, nerde buluşuluyor, kafe'ye kaçta geçiliyor, kaça kadar kalınıyor. Ne oynanıyor. Gece kalacaksanız içerde ben hayatta kalmam, fenalık basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 geliyorum dedim hiç ilgi görmedim, gelmesem mi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Akşam 8'den sabah 8'e işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aktiftablet said: geliyorum dedim hiç ilgi görmedim, gelmesem mi acaba... seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 aktiftablet said: geliyorum dedim hiç ilgi görmedim, gelmesem mi acaba... http://images2.fanpop.com/images/photos/8100000/Happy-Care-Bear-keep-smiling-8176255-356-488.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 aksam 8'de lonk diye baslanmaz. kim hangi bilgisayarda oynayacak, bunun mouse'u bozuk klavyesiyle hoslasamadim diyenler, yanimdaki adam ter kokuyor diyenler vs. derken sarkar o 8.30'a falan. ben sabaha kadar kalmaya calisirim fakat gozlerim dayanmayabiliyor, zaten stajda sabahtan aksama kadar ekrana bakiyorum gozler gg olabiliyor. zaten cok fazla kisi sabah 8'i cikaramaz. 50 puanlik achievement resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 06:00'da, klavye üzerinde salya sümük, ekranda L4D2 açık uyuyakalmak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar