Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://www.paylasimyeri.com/wp-content/uploads/2011/06/star.jpg ya asıl erkek oyunu bu ama yoktur adekste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arası olan biri yoksa rica etsin yüklesinler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Spidee said: Abi Serhat'ı hatırlıyorsun di mi? Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 o değil de... warband akar warband... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yalnız MC açıp saçmalarsa o kadar insan baya garip bir şey çıkabilir ortaya sdf. Saat 4-5 sonrası beyinler sulanınca denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sana asit damlatayım ben sen oyna izleyeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bahsettiğiniz oyunların 2 sini bilsem gelirdim de bi quake 3 arena biliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bunla biliyomuda oynuyo sen merak etme. zaten yeni fpsler quake 3'ün cömelerek giderken elinde machine gun olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 adeks hala banli mi acaba yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ya oyun işini orada hallederiz, şu oyun oynanmayacaksa ben gelmem geyikleri olmasın lütfen. hadi canolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Abi bu sefer cuce'nin getirmesi lazım bi Rune çekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 axedice said: Hangi arkadaşın düğününde? Abi düğün ne başka yalan mı bulamadın ahahaha. Karnım ağrıyacak desen daha inandırıcı. nolifer değilim, pati dışında arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Düğün kültürünüz yok. Gelin damat tanıma kültürünüz yok. Kır düğünü tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, evlilik çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben düğünlerde çok iyi oynarım diyeniz de tatava. İstanbul'un bütün düğün salonlarını gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf düğününe uğramamıştır mesela. Duyulmuş çingene düğünlerini görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 e fiyat almamışsınız hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gönlünden kopani verecek herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Geri aramadı hala. Bugün de aramazsa yarın alıcam, 25-35 arası birşey olur sanırım menuyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Count me in. Ayrica sigara icme konusunda bi sikinti var mi acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Var, sigara yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 axedice said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Düğün kültürünüz yok. Gelin damat tanıma kültürünüz yok. Kır düğünü tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, evlilik çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben düğünlerde çok iyi oynarım diyeniz de tatava. İstanbul'un bütün düğün salonlarını gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf düğününe uğramamıştır mesela. Duyulmuş çingene düğünlerini görmüştür. kır düğünü :D Afferim açtığım ortayı gole çevirdin. Yalnız bütün postlarımı stalkluyosun gibi bi his oluşmya başladı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 axedice said: Var, sigara yasak. o olmadı şimdi. o hiç olmadı. kapıyı üzerimize kitleyip gitmicek heralde çıkıp içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kapılar kitlenene kadar içeriz de, sonrası için bi konusmak lazım. Şu ayhan'a ulasayım yarın sorarım. Bi bölme falan mı ayarlarlar, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yanınızdaki adam istemiyosa icmiyceksiniz yanı o kadar basit. gelipte basıma vurdu abi içiyimmi bi dane falan diey konusmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 KenshinHimura said: axedice said: Var, sigara yasak. o olmadı şimdi. o hiç olmadı. kapıyı üzerimize kitleyip gitmicek heralde çıkıp içeriz ne kapisi, kepenkleri kapatiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sigara içen olursa ben de mangal yakarım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sigara içmek için bi yer olması lazım ya böyle havalandırmalı falan. Mutfağın orda vardı sanki. Olmadı bizim olduğumuz kattan başka bi kata gider orda içersiniz. Havasız ortamda bilgisayar başında içmeyin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar