Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Temmuz LAN Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Düğün kültürünüz yok. Gelin damat tanıma kültürünüz yok. Kır düğünü tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, evlilik çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben düğünlerde çok iyi oynarım diyeniz de tatava. İstanbul'un bütün düğün salonlarını gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf düğününe uğramamıştır mesela. Duyulmuş çingene düğünlerini görmüştür.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Düğün kültürünüz yok. Gelin damat tanıma kültürünüz yok. Kır düğünü tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, evlilik çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben düğünlerde çok iyi oynarım diyeniz de tatava. İstanbul'un bütün düğün salonlarını gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf düğününe uğramamıştır mesela. Duyulmuş çingene düğünlerini görmüştür.

kır düğünü :D

Afferim açtığım ortayı gole çevirdin. Yalnız bütün postlarımı stalkluyosun gibi bi his oluşmya başladı :p
Mesaj tarihi:
KenshinHimura said:

axedice said:

Var, sigara yasak.

o olmadı şimdi. o hiç olmadı. kapıyı üzerimize kitleyip gitmicek heralde çıkıp içeriz

ne kapisi, kepenkleri kapatiyolar.
Mesaj tarihi:
Sigara içmek için bi yer olması lazım ya böyle havalandırmalı falan. Mutfağın orda vardı sanki.

Olmadı bizim olduğumuz kattan başka bi kata gider orda içersiniz. Havasız ortamda bilgisayar başında içmeyin de.
  • Yeni Oluştur...