Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 SCelen said: Oysa ki ilk günler de ne güzel tek tek tenhaya çekip eziyodum beynini :( Silah olarak hala beyzbol sopası kullanıyorum elime daha bişey geçmedi henüz(yine de kahvaltı bıçağından iyidir), inşallah durability olayı yoktur oyunda yoksa yakında gg olur sopa :) Kasamda biraz shotgun mermisi var ama silah olmadıktan sonra neye yarar. -Craft nasıl yapılıyor? -Zombiler sürekli artmaya devam mı ediyor günler ilerledikçe? -Bu yağmur olayının çaresi yokmu? Nerdeyse iki günde bir sürekli yağmurlu hava, ne zombi avlayabiliyorum ne de materyal arayabiliyorum harita da. -Bu evin içini mum-elektrik veya başka birşeyle nasıl aydınlatabilirim? Perdeleri kapattığımda zifiri karanlık oluyor içerisi. zombilerin sayısı ve yoğunluğu zamanla artıyor, aynı gerçek zombi kıyameti gibi düşünün onu. durability var, er-geç kırılacak. :p craft için materyaller inv'de iken sağ klik menüsü sanırım eşyayı koymak istediğin yere yanlış hatırlamıyorsam. yağmur sezona bağlı olabilir emin değilim ama çare yok, yağmurda çıkmamak için yeterli stok lazım. elektrik varken duvardaki düğmeler çalışıyor sanırım ama zombiler ışığa geliyormuş diye okumuştum. korktuğum için denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Sağol sam. Bugün daha bi heyecanlı olacak oyun. Şu silah seslerini hala bulamadım. Bakalım ne ile karşılaşıcam. Askeri üs falan bulursam deme keyfime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 4günlük elemanım vardı herşey güzel gidiyordu ta ki tepemden bir helikopter geçti. gerisini söylemeye gerek yok 5dk sonra yeni karakter yaratıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 adam öyle bi anlatmış ki alasım geldi oyunu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 SCelen said: Sağol sam. Bugün daha bi heyecanlı olacak oyun. Şu silah seslerini hala bulamadım. Bakalım ne ile karşılaşıcam. Askeri üs falan bulursam deme keyfime :) henüz yok ama ileride eklemeyi planlıyorlar. bu sesler şu anda walking dead dizisindeki gibi zombi gruplarının dikkatini yöneltmeye ve hareketlerini dinamikleştirmeye yarıyor belli yere toplanıp orada kalmasınlar devamlı diye. ama survivor npc'ler, asker npc'ler ve hatta gerçek helikopter (bundan ateş açacak hatta asker) eklemeyi planladıklarını yazmışlardı. bunları görmek rahat birkaç ay alır ama. bir de ıslanırsan yağmurda havluyla kurulabiliyorsun ama havlular kurumuyormuş kendiliğinden, wet towel'a dönüşünce işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 çarşafla pencerelermi kapatılıyomuş!? fuk yeni öğrendim ya la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 guide falan varmı ya. ölüp duruyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 en ucuz nerde alam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 her yerde aynı olması lazım. fabulosoguy said: guide falan varmı ya. ölüp duruyom. http://www.pzwiki.net/wiki/Survival_Guide bu arada durability'i inv'de yeşil bir çizgi olarak görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 craft kitapları buldum ama okuması baya zaman alıyo sanırım. kafası karıştı benim elemanın. çekiçte buldum craft menüsü çıktı bianda. bu malzemeleri nasıl toplamak zor heralde. birde poşet muhabbeti buglu mu ? ağırlık olayı çok sorun anlamadım tam. aşçılık 219 /220 de kaldı. haydaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 craft malzemeleri genelde warehouse gibi yerlerde en çok bulunuyor sanırım. neden takılmış kitap bilmiyorum ama xp gain acayip farkediyor, harcanan zaman misliyle geri kazanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 3 saattir oynuyorum sürekli öldüm. Ara verdim biraz. Yemekten sonra devam. Zombified oldum yavaşça öldüm. önlemenin bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 baseball sopası ile vuruyorum vuruyorum bi bok olmuor zombiye gebertti beni, yemek bıçağı ile zoro gibi takılıyordum bu nasıl saçmalık . ayrıca kapıları kapalıyken eve nasıl zombi giriyor yoksa evin içinde oldurdugum zombılermı canlanıyor bellı sure gecınce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kapıyı camı kırabiliyorlar. peş peşe vuruşların vuruş yaptıkça güçsüzleşiyor diye biliyorum. yoruluyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ağzımı yüzümü kırıyorlar :) şimdide elimdeki çatal kırıldı abii savaşırken :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yere düştüğünde çaktırmadan yerden kum al gözlerine at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Wolas said: baseball sopası ile vuruyorum vuruyorum bi bok olmuor zombiye gebertti beni, yemek bıçağı ile zoro gibi takılıyordum bu nasıl saçmalık . ayrıca kapıları kapalıyken eve nasıl zombi giriyor yoksa evin içinde oldurdugum zombılermı canlanıyor bellı sure gecınce sopalı, savurulan silahların ucunun temas etmesi lazım zombiye. dibinize girmişse dmg almıyorlar sapın momentumu olmadığı için. dikkatli ayarlamanız lazım tam kafa kafaya tokuşturmak için silahla zombiyi. boşluğa sallayarak pratik yapın biraz alışmak için o ayara, durability gitmiyor boşa sallayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 bi de basılı tuttukça chargelıyor diye biliyorum. öle pıt pıt vurmayın yani. tutun 1-2 saniye falan öle vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 evet, axe ile tek atıyordum o şekilde. yalnız iki kere filan sallayınca öyle karakter koşamaz hale geliyor, iki kere ıskalamayın ard arda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bende şarjlamıyo ya sağ tıklasamda sol tıklasamda silahlar anlamadım vurduğum an geçiriyo eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 off o yerde surunen zombilerin allah belasini otlarin icindeymis gormedim tirnakladi serefsiz. cidden mis gibi giderken bir anda ufak bir dikkatsizlik gg. ne guzel deli gibi mermi depoluyordum 110 falan olmustu, horde geldiginde saydiracaktim alayina :( bu arada baltayi nereden buldun sam? crowbar disinda dogru duzgun silah cikmadi hala. gerci bu merette asiri dayanikli 200 kusur zombi oldurdum yildizin bir ucgeni gitti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ya baltayı sanırım bir evde buldum ama loot miktarını arttırdığımdan belki de. şansım yaver gitti herhalde çünkü ona rağmen iki kere filan gördüm oyunda toplam. sanırım crate loot table'da var balta. içinde sandıklar olan bir evde buldum galiba. yerde sürünenler çok iyi ya, tam walking dead ep1 ehu. bakıyorum yanında kan yoksa ölmemiş deyip yaklaşmıyorum bile heh. çünkü ittiremiyorsun da. etrafında daire çizip yönünü çeviremeden çakmak lazım sopayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Ya su oyuna bir zoom scale koysalar iyi olacak. Oyunda zoomlamadan goremiyorsun ama zoomlayinca tiklama kalitesi dusuyor:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Feneri nasıl çalıştırıyoruz ya X( halletim pili yokmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar