Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bu oyun nasıl serverlar falan mı var adama mı ihtiyaç var yoksa co op falan oynamak için mal gibi takılmak istemiyorum tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Haha 7 ways to die sandım project zomboid miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 benim oynadığım dönemde server filan yoktu şuan nasıl bilmiyorum, eğer güzel bir çoklu oyun deneyimi sunuyorsa ben de bir deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Multiplayer oynamak istiyorsanız server kurmanız veya aktif bir servera girmeniz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Alcest said: Haha 7 ways to die sandım project zomboid mişBende o oyuu almak gibi bir hata yaptım. Coop oynamak istersen oynayalım berbaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Vazgeçtim abi yorumları okuyunca almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 şu oyunu tekrar bir deneyim diyorum, tek başına da pek sarmaz beraber oynamak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bu mesajdan yaklaşık 5.5 saat sonra indirime girip $10 olacak büyük ihtimal. Daha önce oynayan ve halihazırda oynamakta olanlar bir yol göstersin, fırlatayım mı cüzdanı monitöre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 bu oyunu nası oynayabiliriz arkadaşlarımızla beraber ? co op olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 beni de alın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 5.101.162.6:16261 4 kişilik bir PVE sunucusu . 1 ay için aktif. Talep olursa devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 varmı gelişmeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Karakter olmesin diye tarla ve etrafa ordugum stockade de saklanaram mevsim gecirdigimi hatirlarim da. Multisiz zevksizlesiyor malesef.100 gun survive ettirdigim karakter duruyor olece. Sehre vs bulasmadan ufak ufak gidiyorum. Gunduzleri cogalmasinlar diye olduruyorum paso zombileri ama son yamada ne oldu spawn va orani bilen varsa ve hala oynayan bir multi guzel olabilir. Tek basina evin etrafina kale çiti ormek bayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 early access bitmesi 2050yi bulacak bu gidisle ama olsun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Biz bunu oynuyoruz arada, build 41 online oyunu da mumkun kildi sanirim. Oyun guzel, acimayin alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 abi gerçekten bu oyun neden bu kadar uzun sürdü sdfg bi kere oynamıştım 2015'te mi 16'da mı ne, fena değildi de, o günden bu güne sürekli content ekliyorlarsa eğer yığınla içerik olmuştur sonsuza kadar gider. Dünyası nasıl çok mu büyük, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 default harita buyuk baya: https://map.projectzomboid.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 peki yani nihai hedefi ne, ne olduktan sonra EA'dan çıkıcaz dicekler, takip edeni falan var mı bi bilgilendirirse sevinirim. belki 3-4 arkadaş girebiliriz, öyle co op yapabiliyo muyuz mesela? kaç kişiye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 en son Ocak'ta falan oynamisim ben, ama projenin %75'i bitmis demisler tl;dr, "What is required for 1.0? Now vehicles have been released to PZ players there are two major features that are yet to be implemented, the first of which is a requirement for what we want to achieve with the second. New animation system – a new animation and model system that will allow for more varied and engaging interactions within the Knox Event Exclusion Zone. Allowing better character clothing, more variation in zombies and far greater modding power for the community. This system is now being developed alongside our friends at The Eccentric Ape, and will also allow for new animations for stealth mechanics (looking round corners, crouching behind walls, cover etc) as well as a rewrite of the combat system to leverage new animations to make combat more involved, intuitive and fluid. NPCS - A far reaching and in-depth NPC system with character relationships, personalities, and an emergent story engine that allows for diverse and emergent character based zombie survival story unique to every playthrough. This will also include the return of Kate and Baldspot who starred in the early alphas of the game. Several features also require either significant modifications, rewrites or completion before we could consider 1.0. Map completion - We still have a major city (our fictionalised version of Louisville, built to a more PZ scale) and an Army base. The rest of the map, which is already pretty vast, can be found here. UI Rewrite - The UI isn’t perfect by any stretch. We would like to get a more intuitive and ergonomic UI system implemented. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Oha oyun baya overhaul olmuş, en son abuk subuk odun grafikli bir oyundu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Suan baya detayli ve guzel bir oyun. Zombie survival hissiyatini da veriyor. Biz arkadaslarla 4-5 kisi oynadik bircok kez. 60 kisilik fln serverlar acilmaya baslandi, Bellow gecen 30-40 kisi oynuyorduk fln diyordu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 en son 3 ay önce bir tekrar denedim büyük umutlarla ama ui hala çok meşakatli, inv'den ocağa yemek sürükle, pişir, geri sürükle vs o kısımlarda uğraş var ve kritik zaman gidiyor. oyun da hala acımasız ve melee'yi %99 önemde tutuyor. kendim custom ayarlarla istediğim şekle az-çok getirebildim ama oyundaki çok sık yapılması gereken herşey hala pratik olmaktan uzakta. çantaya sigara koy sonra onu ara, yak vs. skill'ler hala muazzam yavaş ilerliyor ama çok skill gerekiyor birşeyi düzgün yapabilmek için, ranged özellikle. ranged kullanmadan ranged ilerlemiyor ama ranged kullanmamak lazım kritik durumlar hariç vs. kısacası oyun grafik vs'de ilerlemiş ama bezdirici kısımlarında ilerlememiş maalesef. yapmaya çalıştıkları şey güzel ama bir oyun olarak 'oynama' kısmı yıldırıcı ve yorucu, bilmiyorum artık bu noktadan sonra inv vs'ye el atarlar mı ama görünen o ki çok düşük ihtimal. keşke 90'lar ui çöpe atılıp komple yeniden yapılsa da spagetti pişirip yemek, kabı temizlemek vs için boğuşmak gerekmese satırları oradan oraya sürükle ile devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 karakteri lvl atlatmak skiller vs de uzun suruyor bayaa, hele base falan yapiyorsan hayatin odun tasimakla geciyor mobil olmak daha kolay o acidan, tasiyabildigini alip gidiyorsun yere civili olmayan herseyi sokmekle kasmadan, foraging ahoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 (düzenlendi) onceki linkteki harita pek guncel degil, su daha iyi ama henuz poi vs yok, duz harita, yeni sehir sagda, ki acayip buyuk oyle boyle degil zsd onceki sehirler koy gibi kaliyor. https://map.six.ph/#0.66821,0.24396,1 soyle bir topdown: Aralık 26, 2021 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar