Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 balta (en hızlı) veya sledgehammer ile kesiliyor ağaç. çıkan odunları testereyle tahtaya dönüştürüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Oyunu neden normal mode da açamıyorum. Steamde oynuyorum ve sadece safe mode da oynayabiliyorum. Normalde açarsam, map e girince ekran kararıyor map i göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 javayı silip birdaha yükle öle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Yaptım, sildim javayı tekrar yükledim. çözülmedi işim. Varmı bir çaresini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 folder'a gidip oradan tıklasana bi. senin sorununa çözüm değil aslında ama belki onu da çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 la hala mı java? düzelir diye oyunun çıkmasını bekledim, yuh artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sabonis said: folder'a gidip oradan tıklasana bi. senin sorununa çözüm değil aslında ama belki onu da çözer Yok sabonis oda işe yaramadı,bi adam gibi oynayamadım şunu, fikir güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sizde de kasıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://projectzomboid.com/blog/2014/01/the-third-act-twist/ ZAAAAAAAAAAAA Player run server + multiplay yolda! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 oh be oyle yatiyordu oyun. cillop gibi bir ekip kurup mal mal takiliriz ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu oyun şimdi hem zombilerde kaçış hemde tarla falan dikip, ev falan yapmalımı ? oynarım eğer öyleyse bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 İnşaat ameleliği var mı emin değilim de, tarla kurup ırgatlık yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 crafting de geldi, çit falan yapılabiliyor hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bina yapabiliyorsun tahtalarla. kac kata kadar izin veriyor bilmiyorum ama 2 katli falan gormustum youtubeda. kermit de geliyorsa site dikeriz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 güzel bi süpriz oldu bu (tu) ben çoook daha geç bekliyordum multiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Sadece co-op di mi, Pvp yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ben şahsen bu projeye çok soğuğum çünkü oyunun konseptinde sıkıntı yok. Sıkıntı kodlarında. 15 yaşında bebeler kodladığı için sürekli consolda yığınla hata mesajları. En son fps problemi de oluşunca daha oynamadım. Multiplayer gelsede içerikde yetersizdi en son çünkü dayzdan daha amaçsız bir oyun şuan için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 multi gelmiş. girdim bulamadım. Woop! With the open MP test, we've got the highest number of current players since November when we first released! http://steamcharts.com/app/108600#7d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 hobareyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 multisi BAYA zevkli gidiyor ya hah. pvp var bu arada friendly fire dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ha baya baya oynanir durumda mi multi? eyvah indireyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 multi ye nasıl giriyoz ya bulamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 açık oynanıyor da lootlarda respawn olmadığı için bi serverda 120938123 kişi olmuyor malesef heh. üstüne herhangi bir şekilde kendi baseini koruma yok etc. en güzeli 2-3 arkadaş toplanıp oynamak kendi aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ya respawn loot'u geçtim hiçbir ayar yok, default ayarlar kastırdı. 20 kere vuruyoruz bir zombi ölene kadar, silah bulamadık eldeki silahlar kırıldı filan. maraton koşuyorlar. multi olmasa da olurmuş ayarlar yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar