Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.06.2011 genel seçim sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzmir Çınarlı’da Akp'ye evet mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu bir araç yakalanmış ! heryerde bu haber dönüyor ! aldıkları %36 yı gayet iyi açıklıyor.
Mesaj tarihi:
AKP %'lerde aynı kaldı, CHP DSP'siz %26, Bağımsızlar arttı, yine de totalde 367 olamiyorlar, tek başına 330'u dahi yok. Çok karamsar olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sandıkların ilk açıldığı andan daha iyiyim :).
Mesaj tarihi:
smyrnas said:

İzmir Çınarlı’da Akp'ye evet mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu bir araç yakalanmış ! heryerde bu haber dönüyor ! aldıkları %36 yı gayet iyi açıklıyor.

izmirde bu oluyor işte.
Mesaj tarihi:
bu chp bir daha gelemez iktidara olm boşuna yırtınmayın,milletin ezanını değiştirirsen,sevdiği adamı astırırsan,dinine kitabına dil uzatırsan,maalesef arkadaşlar yırtınsada,%25 i geçemez işte,şöyle bir ülke düşünün ki %70 oranda sağ partilere oy veren bir ülke yani azınlığın çoğunluğa tahakkümü olamaz olmaz,nese ben tura çıkıyım millet tur atıo katiliim birazda çatlasın diğerleri biraz ahahahha darısı 3500 yılında chpnin başına:D
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Roqq said:

Mersin bi geliyo, bi gidiyo. Anlamadım gitti.

gelse gitse ne olacak ki?

aynı sayıda milletvekili geliyor işte.

haritada sarı değil başka renk olsun 1 oyla olsun hatta
o bile yeter akhsgdas
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Roqq said:

Mersin bi geliyo, bi gidiyo. Anlamadım gitti.

Pusulatruck ile bir intervention team yollamışlardır hemen, bkz. 2009 Beyoğlu seçimleri.

ufak şeylere takılmayın ya, aralarında çok az fark var, 4-4 oy çıkartacaklar işte, akp de alsa chp de alsa %1'lik oy farketmez orada. eşit çıkacak m.v.
Mesaj tarihi:
http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/fatma_muc_muc.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_2mT1KkN-GE0/S1QBW2RTHoI/AAAAAAAAFE0/_y2x8bJyA0M/s400/umut-sarikaya-mesrutiyet.JPG
ilki hepar için.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...