dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 bunlarin gomulmesi normal degil mi..bunlardan butunhandheldleri sayarsak 500 000 anca uretilse..cep telefonlarindan 20 000 000 uretiliyor..eski uretilmislerde cogu sorunsuz calisiyor vsvs..
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 ilginç bir şekilde vita'da çıkan oyunların önemli bir kısmı steam'de de çıktı ve çıkmaya devam ediyor. bu da bayağı baltaladı sanırım vita'yı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Vita'm elime gecti, oynuyorum simdi. Olmus demissiniz ama hic PS konsolu olmayan biri olan benim icin PSone, PSP ve Vita oyunlariyla cennet gibi, oyun fiyatlari da ucuzlamisken tam =) FFX, Danganronpa, Type:Rider ve Gran Turismo aldim simdi. Atalier serisine dalacagim FFX bitince.
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Benim daha wishlistte 41 tane falan oyunum var ya, cogu da rpg. 3ds'ten daha cok eyliyor desem yeridir, sony oldurcem diye inat etmedikce gideri var aletin daha. @Gerge, psn paylassana yada darkainu ekle. Bu arada gamepad gibi vita'yi icine oturttugun zimbirtilar var tutusu kolaylastiriyor alinmasini tavsiye ederim.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 type rider yanniz gerge oyunu diye bisi varsa direk o hani :p
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 ya vita maalesef batı şirketleri tarafından indie hariç salıverildi, japonlar hala jrpg filan çıkartıyor ama lokalizasyon yapılıyorsa steam'e de geliyor büyük ihtimalle. tabii geçmiş bütün library çok zengin gene önceden sony konsolu oynanmadıysa. psp library bile yeter yani.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Type:Rider'a hasta oldum. Super dizaynlar, durup ekrafa bakiyorum, bu oyunu hizli bitirenin aklindan sasarim zaten.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Gran Turismo da fazlasıyla iyiymiş, Sony almadığımdan daha önce hiç ilk oynuyorum. Zor ama.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 jrpg ile olmaz bu iş ki olmadı da zaten. oyun yok oyun, yatırım yok, mainstream'i sürükleyecek yapım yok. tearaway'le bi kaç tane exclusive ile olmaz yani. xbox one(hadi buna dolu aaa 3. party çıkıyor), wii u, switch'in gittiği yok hep exclusive eksikliği/hype eksikliği. vita sattıysa en başta satmıştır o da uncharted hype'ı. kimse indie oynucam diye pc satın almıyor, dönemin hype oyunlarını çalıştırsın diye upgrade ediyor ya da güçlü pc alıyor sıfırdan, makine eskidikçe ya da ilgisini çektikçe indie'leri de oynuyor. ben en çok minecraft oynadım vita'da, 200 saat gömmüşümdür. minecraft oynamak için mi aldım, hayır ama sıçarken minecraft veya grim fandango'yu tekrar oynamak keyifliydi. daha da nintendo'dan başkası yapmaz handheld
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 gerge'nin yazdığı gran turismo dışındaki bütün oyunlar steam'de var :P tearaway'de exclusive değil, ps4'te var hatta bana ps plus'tan gelmişti.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Exclusive istemiyorum abi ben (bu arada 3DS exclusive dolu, hala da cikmaya devam ediyorlar), oyun oynadigim ana aletler el konsollari benim yillardir. Vita, 3DS ve iPad ile eksigim kalmadi artik. Gordugum kadariyla oyle populer oyunlari filan umursamayip sadece oyun oynamak isteyenler icin Vita cok iyi bir alet.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 bu aleti nerden alabiliriz en kolay ve güvenli olarak? sıfır satılıyor mu hala? oyunlar nası satınalınıyor? crack vs var mı yoksa illa orjinal mi oynamak lazım? ben haziran sonuna doğru haftada 4 5 gün iran'a gitmeye başlayacağım ve orada yapıcak bişiler lazım diye bu aklıma geldi. internet bağlantım olucak mı olmayacak mı bilmiyorum otelde yada ne kadar kaliteli olur tartışılır tabi. offline olarak oynayabilirim heralde değil mi? yardımcı olabilcek kullanan var mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 400 lira verip Kizilay'daki Japon Oyuncak Sarayi'ndan aldim ben. Sifir pek kalmamis, oradaki adamlari taniyorum, sorun cikinca yardimci oluyorlar. Internet yerine daha tercih edilit geldi bana ki ilk verdikleri PS Network'den banli ciktigi icin iyi de oldu oradan aldigim, yenisini getirttiler hemen. Oyunlari PS Store'dan aliyorum, fiyatlara bak: https://store.playstation.com/#!/en-tr/home/games Daha Fire Emblem'ler bitmediginden SRPG almadim ama Ogre Tactics beni bekliyor =) Epey uygun fiyatlar. Offline calisiyor tabii. Bir de o dedigim dukkanda 3 aylik PS+ kartlarini 30TL'ye satiyorlar, onlardan da aldim. Yari fiyatina geliyor. Bu arada Gran Turismo oynadigim ilk arcade olmayan yaris oyunu, zormus lan. Challenge'larin buyuk odullerini hep minisaniyelerle kaybediyorum =(
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 geldiğinde sana göstermiştim, tactics ogre cidden türde oynayabileceğin en iyi 1-2 oyundan birisi bence. yıllaaaaaar sonra en son fire emblem'a onun wheel of time mekaniğini taklit edip koydular. ama hem hikaye hem gameplay fersah fersah ilerisinde yani. hatta hikayesi için yugoslav iç savaşı'ndan esinlenilmiş deniyordu, bir rotada yanına aldığını öbür rotada öldürüyorsun filan. onu da taklit etmeye çalıştı fire emblem geçen oyunda ama yenilen "durun daha ölmediiiim" deyip kaçıyordu hep. :p
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 O 3 aylık plus kartları sürekli eklenebiliyor mu? mesela 4 tane alsak 12 ay olarak aktif oluyor mu? TR kartı mı yoksa US hesap için vs mi? Ben onların oğlunu tanıyordum Recep idi sanırım yurt dışına gitti hatta. PS4'ü oradan almıştık gayette memnunum kendilerinden.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 beyler tanıdık falansa bu adamlar bana ayarlayın bi ps vita ya :D istanbul'a kargolasınlar
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 DareJedi said: O 3 aylık plus kartları sürekli eklenebiliyor mu? mesela 4 tane alsak 12 ay olarak aktif oluyor mu? ekleniyor evet.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Benim Vita'yi zor buldular, bir haftada geldi. Ogrendim ki cok fazla ikinci el Vita banliymis. Bizim millet salak oldugundan hile filan yapiyormus, konsolu hacklemek icin verified olmayan ne bulurlarsa deniyorlarmis filan. Yani ele alip, PS Network'e baglanmadan para vermemek lazim.
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 satayım ben ilk çıkanlardan tertemiz çizik bile yok 3 kere falan oynadım yanında lbpde veririm ama 400 az 400 e vermem sdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Bu arada hic el konsolu almayana 3DS hala daha iyi olur gibime geliyor benim hala. DS, GBA, SNES, 3DS oyunlarini calistiyor, korsanlaniyor da. Virtual Console olayi oradaki epey iyi. DS kutuphanesi en iyi oyun kutuphanelerinden biri kesinlikle. Nintendo exclusive dolu. Radiant Historia, Luminious Arc, World Ends with You, Pokemon, Fire Emblem, Nintendo'nun kendi oyunalari... Kisiye bagli sanirim su noktada. PS oynamadiysan Vita, Nintendo oynamadiysan 3DS gibin.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ps4 almadım şimdiye kadar sadece ama ona kadar ps1,2,3 hep vardı. nintendo oyunlarına hep mesafeliydim şimdiye kadar gameboy color'dan sonra hiç nintendo aletim olmadı. zaten bi yandanda dizi, film falan izlemek içinde kullanmayı düşünüyorum yolda orda burda. bunlar için uygun bir alet gibi geldi bana yanlış mıyım?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Netflix izlerim demistim ben de ama sadece US store'da varmis =(
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 atamıyo muyuz içine mp4, mkv falan? edit: tabikide resmi kanallardan parasını ödeyerek edindiğim formatlar bunlar lütfen
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 samsung s6 alıp psp emülatör yükle eheheh
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Ben Amerika psn'iyle kullaniyorum, netflix'i bi 5dk deneyip sildim hic heveslenmeyin. Alet kaldiramiyor netflix'i nedense, arayuz falan cok yavas.
Öne çıkan mesajlar