LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Steam'e geleydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 steame veya origine ekleniyorsa direk alınır playstoredaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ubisoft oyunu steam, origin ve gog'a eklenir tabii hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ötede ağla 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 steame gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 İncelemeler teker teker çıkmaya başladı, GameInformer 9.0 vermiş CVG – 9.4/10 Eurogamer – 10/10 IGN – 9/10 GameInformer – 9/10 MondoXbox (İtalya) – 9.3/10 Canadian Online Gamers – 9/10 Videogamer – 9/10 Strategy Informer – 9/10 OXM – 8.5/10 God Is a Geek – 9/10 GamesRadar – 4.5/5 Inside Games CH (Almanya) – 81/100 Digital Spy – 4/5 9lives (Belçika) – 92/100 GMG'de 35 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bastim parayi aldim,patlamaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Oyun baya iyi bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 53 lira http://www.gamekeystore.net/store/farcry3-retail-cdkey dlc de 9 lira http://www.gamekeystore.net/store/index.php?route=product/product&product_id=324 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Uplay bugun iyi kufrettirdi. Serverlar gitti diye single player oynayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 skyrim de yaşadığım black screen of death problemi bunda da nüksetti satacam en sonunda ekran kartlarını alacam nvdia... gül gibin oynu oynayamıom gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 grafikler iyi oyun dolu dolu sanirim 1 senede filan biterebilirim anca heh. story haric gayet iyi olmus oyun diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bekledigimden iyi olmus sasirtti bizi ubifart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 poker bile oynayabiliyorsun gazoz kapaklarıyla ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oyun cok guzel omus ya oynamaya kıyamıyorum o derece... afaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Black Panther'in oyunun icindeki rehberdeki tanimi: "The rare black panther that roams the island is said to be darken than night or Turkish back hair." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 TÜRK DÜŞMANI cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 oyun çok güzel olmuş eyvallah bi oturuşta 20 saat falan oynayıp bitirdim ama fazlaca assassin's creed olmamış mı yani sizce de? skill tree ile alınan skiller adamı assassin'e dönüştürüyor. üzerine radio tower sistemi, map, radar, health bar, silah seçim sistemi, crafting, hunting derken assassin's creed'in fps versiyonunu oynuyorum sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bakalım güzelmi dediginiz kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Komutan said: Black Panther'in oyunun icindeki rehberdeki tanimi: "The rare black panther that roams the island is said to be darken than night or Turkish back hair." http://www.youtube.com/watch?v=gLiD7dXunBo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Baya iyi oyun ya, baya dolu içerik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 AC3'den alamadığım keyfi bu oyun verdi baya iyi yapmışlar. Bir önceki oyunu 15 dk filan oynayıp bırakmıştım felaket kötüydü ama bu olmuş. Oyunda kesinlikle bir AC havası var bu arada radiotowerlara çıkıp haritayı açmak, etrafta sandık, relic toplamak vs. Oyun da felaket akıyor bu arada nedense başından kalkasın gelmiyor, AC3'ü oynarken bitsin artık diye bakıyordum hiç bir side'ı yapmadan bunda tüm sideları yapmalıyım modunda geziyorum. Bariz AC2, brotherhood ekibinden yapımcıların tümü bu oyun üzerinde çalışmış başka açıklama getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Komutan said: Black Panther'in oyunun icindeki rehberdeki tanimi: "The rare black panther that roams the island is said to be darken than night or Turkish back hair." ubisoft israile yardım edeorrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 kurdish dese neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 http://i.imgur.com/g4S4U.jpg eee... bir dakka kılıcımı alıp geleyim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar