seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bikaç dakika önce aynen bu şekilde açtım bu konuyu, silindi mi yoksa hata mı verdi bilmiyorum. bu çubukların adı nedir? spagetti vs yedikleri. iki gün içinde öğrenmem gerekiyo kullanmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Hashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 japon yenmez eti sert olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çok iyi kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Çatal icat edildi çatal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 oo 2 gün sonra japon hatun ile kaçak et mi kesecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Pewpew said: çok iyi kullaniyorum Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 chopstick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 seraphiel said: spagetti vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 caponun işe yarar bulduğu tek şey walkman. onun da adını yanlış koydu zaten salak. walkman ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bu çubuklar tam işkence arkadaş çatal kaşık ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kullanması zor değil, ama gene de beceremiyorum filan dersen şunlardan al. acemiler için http://jenfitchstyle.files.wordpress.com/2010/09/rookie-chopsticks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 GERGE said: Hashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çorbamı çapsitikle içiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 bunla nası pilav yiyolar lan, ben kaşıkla zor yiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yiyo gibi mi görünüyolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben direk japonun ustunden yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 japon pilavı sanırım lapa oluyor yoksa yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Quel-Thul said: bunla nası pilav yiyolar lan, ben kaşıkla zor yiyom Çubukların uçlarını yakın tutup pilavı hafifçe sıkıştırarak toparlıyosun filan da aşırı eziyetli bi iş. Pilavı yerken aldığın kaloriyi direkt yemeye harcıyosun zaten. Ama noodle ve tavuk filan yerken çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ShadowFury said: Quel-Thul said: bunla nası pilav yiyolar lan, ben kaşıkla zor yiyom Çubukların uçlarını yakın tutup pilavı hafifçe sıkıştırarak toparlıyosun filan da aşırı eziyetli bi iş. Pilavı yerken aldığın kaloriyi direkt yemeye harcıyosun zaten. Ama noodle ve tavuk filan yerken çok rahat. pilavı sticklerin üstünde şerit olarak mı tutuyosun yoksa topak olarak mı. ben topak olarak tutamıyorum mecbur çizgi gibi şerit oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Fistan said: noodle çorbasını bile yiyebiliyorum chopsticklerle.ciddiyim. yercekimine yapilan ufak bir mudahaleden sonra niye olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://i.imgur.com/UM1hr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 japon yemek için kullanılan çubuklar pek kullanışlı değil. tüpü direkt ağzına dayarsan daha verimli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar