nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 partha ne abi zaten, direk troll adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 partha hanna luka yuhanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ea live chat iyidir ya, kafalarsanız uğraşmamak için beleş oyun falan ekliyolar hesaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 dsfg aynen. yazmıştım daha önce, bu şekilde beleş bc2 vietnamım oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Banada 20 dolar indirim mi ne vermişlerdi ama sadece US store içindi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Ya bu dangalak origin hayırlı ramazanlar diye bi mail atmış. "Kutlamalar kapsamında ARAP oyuncularımıza..." diye gidiyo lol. Origin benim için tamamen bittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://i.imgur.com/AnxiZll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 gerçek mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ''Aptal amerikalı'' denen tabir boşu boşunamı çıktı? Müslüman = terörist arap çoğu amerikalı için bush döneminde yapılan o kadar beyin yıkamasından sonra . batuhan said: "Kutlamalar kapsamında ARAP oyuncularımıza..." diye gidiyo lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Araplarla ramazan yapa yapa senelerdir indirim yapmayı beceremedin, onu bırak kampanya yapmayı bile beceremiyorsun EA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 jagd said: ''Aptal amerikalı'' denen tabir boşu boşunamı çıktı? Müslüman = terörist arap çoğu amerikalı için bush döneminde yapılan o kadar beyin yıkamasından sonra . Aslında Amerikalılar aptalsa Müslümanlar da terörist ve Arap olabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 ramazanda battlefield'ın tadı başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Komutan said: jagd said: ''Aptal amerikalı'' denen tabir boşu boşunamı çıktı? Müslüman = terörist arap çoğu amerikalı için bush döneminde yapılan o kadar beyin yıkamasından sonra . Aslında Amerikalılar aptalsa Müslümanlar da terörist ve Arap olabilir bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bana gelmemiş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Bir firma her alanda mı fail olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 bana 1 degil 2 tane geldi. arap bol sever dedi herhalde ea fjsdlkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Kotakuya filan yollayin, saglam geyik konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kampanya ne ki? bedava oyunlarını öne çıkarmış. başka birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kuru kuru kutlama işte. bir kampanya falan olduğu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 rofl, EA gene rezilleri oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Hakkaten kotakuya yollayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 yolladım kotakuya, geri donup bilgi sitedi nereden cevirdin vs vs diye tatil geyigini soyledim, f2p seysını soledım bida tabi arap olayını said: Hah, what a mess. Thanks for the tip (and the translation!) haberi çıakrsa şu kardeşiniz sayesind eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 güzel bi article ile baya ilgi çekici bir konu olur aslında. şimdiden altta ea'ya giydirmeyi hayal edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 €A fiyatları Steamin yanında bildiğin kazık,adamların indrimli fiyatları bile steamin normal fiyatlarından pahalı. Bu para politikasıyla,ürün hizmet anlayışıyla steam tekel kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Abi sims 3 steam'de 30 dolar. Origin'de 34 pound =D. Arap kardeşlerini yolmaya ne kadar meraklılar. Ya da azıcık akılları yok. İkisinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar