Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Su stardock un start 8 ini almaya heveslenmiştim ki herifler tam çingene çıktı.

Siteden kredi kartı ile almaya çalışırken hata mesajı aldım. Kredi kartından 3 defa toplam 9 dolar çekilmiş.Ne iş diye mesaj attım , ya işte onlar verification için çekilmiştir diyor herifler.Hadi 1.cisi verification içindi,digerleri niye çekildi o zaman dedim.İşte arada oyle oluyor,bankanızın dan kaynaklıdır vs diyip üste çıktı herifler.Thx bb dedim bende.
Sosyal ağlarda paylaş

Stardock'u oldum olası sevmedim. İğrenç, çıkarcı, bedava olan şeylerden para talep eden, sülük bir firmadır kendileri.

Tek adam gibi programları Fences, onu satın aldım 10 dolara o kadar. O da 20$'dı ilk başta, adamlara mail attım "Ürünlerinizde indirim oluyor mu? 20$ vermem ben, 10$ ederi var" dedim. "Yapmıyoruz" dediler, "kolay gelsin" dedim.

1 ay boyunca 15$'a düşürdük diye spam mail attılar 5 günde bir, arından Fences 2.0 çıkardılar, fiyatı 10$ yaptılar. Top bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Siteden kredi kartı ile almaya çalışırken hata mesajı aldım. Kredi kartından 3 defa toplam 9 dolar çekilmiş.Ne iş diye mesaj attım , ya işte onlar verification için çekilmiştir diyor herifler.Hadi 1.cisi verification içindi,digerleri niye çekildi o zaman dedim.İşte arada oyle oluyor,bankanızın dan kaynaklıdır vs diyip üste çıktı herifler.Thx bb dedim bende.

Bankanla görüş, chargeback yapsınlar eyki. yedirme paranı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Aynısı bana oldu şimdi, 3.54 TL çekmişler her denememde. Bende 3 kere denedim hatta olmuyo diye :) Sonuncuda da olmadı, bekleyen işlemlerde gözüküyo bu para da. Sen sonunda alabildin mi ürünü?
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

40 milyon satmış ama satışlar mökrösöftün tahminlerinin baya altında kalmış sdfsd

bi dahakine bedava dağıtırlar artık

Son kullaniciya ulasan sayi mi bu yoksa daha satilmayan makinelerin icindekiler ve retail store depolarinda kalanlar da dahil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Dark_Soul said:

Aynısı bana oldu şimdi, 3.54 TL çekmişler her denememde. Bende 3 kere denedim hatta olmuyo diye :) Sonuncuda da olmadı, bekleyen işlemlerde gözüküyo bu para da. Sen sonunda alabildin mi ürünü?

Ne alcam allahin çingene firmasından.Ben sadece 1 kere almayı denedim,3 sefer 3.54tl çekilmiş.Herifler yüzsüzlükte sınır tanımayıp,o kadar denemeseydin,bankanla konus al paranı geri diyorlar.10tl için bankaya fax çek, dilekçe yaz vs ugrasmak istemiyorum.Daha da bişey almam bunlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
40m'nin icinde cok az retail olmasinin nedenlerinden biri de dokunmatik panel ureticilerinin dar bogaz olusturmasiymis. Yeterince dizustu uretecek kadar panel cikartamiyorlarmis bu da fiyatlari yuksek tutuyormus. Dokunmatik olmayanlari da insanlar almak istemiyor tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

macbookta hem win8 hemde mountain lion var.

win8'in arayüzü kesinlikle sıkıntılı. bir kere aynı ekranda 2 uygulama çalıştırabilmek için ekran çözünürlüğü enaz 1920 olmalı. aksi takdirde kesnlikle kullanışsız. ayrıca o start menu baya sıkıyor insanı. minimalism in dibi gerçekten. mountain lion'a dönünce resmen oh be diyorum.

mevcut win8'li tablet almak için hiçbir neden de göremiyorum. uygulamaları çalıştırsa bile.

temel nedeni win8 modern ui li uygulamalar birbirinin aynısı. hiçbir serbestlik yok. bunu açmaları lazm ama yapmazlar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...