Crawler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Bir sorum olacak, Win8'de ki güvenlik duvarını interaktif mod nasıl yapacağız? Yani her erişimde benden izin istiyecek, gerekirse bunu hatırla daha sorma diyeceğim, veya bazen izin verip bazen vermeyeceğim. Böyle bir olay var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 aktiftablet said: http://www.youtube.com/watch?v=CmmxBQwdRB4&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=WlsahuZ_4oM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Su stardock un start 8 ini almaya heveslenmiştim ki herifler tam çingene çıktı. Siteden kredi kartı ile almaya çalışırken hata mesajı aldım. Kredi kartından 3 defa toplam 9 dolar çekilmiş.Ne iş diye mesaj attım , ya işte onlar verification için çekilmiştir diyor herifler.Hadi 1.cisi verification içindi,digerleri niye çekildi o zaman dedim.İşte arada oyle oluyor,bankanızın dan kaynaklıdır vs diyip üste çıktı herifler.Thx bb dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Annemin bilgisayarına Windows 8 yükledim alıp, bu kötü olmuş diye Ubuntu'sunu geri istedi. Linux'cu anne =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Stardock'u oldum olası sevmedim. İğrenç, çıkarcı, bedava olan şeylerden para talep eden, sülük bir firmadır kendileri. Tek adam gibi programları Fences, onu satın aldım 10 dolara o kadar. O da 20$'dı ilk başta, adamlara mail attım "Ürünlerinizde indirim oluyor mu? 20$ vermem ben, 10$ ederi var" dedim. "Yapmıyoruz" dediler, "kolay gelsin" dedim. 1 ay boyunca 15$'a düşürdük diye spam mail attılar 5 günde bir, arından Fences 2.0 çıkardılar, fiyatı 10$ yaptılar. Top bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dark_Soul said: Su stardock un start 8 ini almaya heveslenmiştim ki herifler tam çingene çıktı. Siteden kredi kartı ile almaya çalışırken hata mesajı aldım. Kredi kartından 3 defa toplam 9 dolar çekilmiş.Ne iş diye mesaj attım , ya işte onlar verification için çekilmiştir diyor herifler.Hadi 1.cisi verification içindi,digerleri niye çekildi o zaman dedim.İşte arada oyle oluyor,bankanızın dan kaynaklıdır vs diyip üste çıktı herifler.Thx bb dedim bende. Bankanla görüş, chargeback yapsınlar eyki. yedirme paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 40 milyon satmış ama satışlar mökrösöftün tahminlerinin baya altında kalmış sdfsd bi dahakine bedava dağıtırlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Dark_Soul said: Su stardock un start 8 ini almaya heveslenmiştim ki herifler tam çingene çıktı. Siteden kredi kartı ile almaya çalışırken hata mesajı aldım. Kredi kartından 3 defa toplam 9 dolar çekilmiş.Ne iş diye mesaj attım , ya işte onlar verification için çekilmiştir diyor herifler.Hadi 1.cisi verification içindi,digerleri niye çekildi o zaman dedim.İşte arada oyle oluyor,bankanızın dan kaynaklıdır vs diyip üste çıktı herifler.Thx bb dedim bende. Aynısı bana oldu şimdi, 3.54 TL çekmişler her denememde. Bende 3 kere denedim hatta olmuyo diye :) Sonuncuda da olmadı, bekleyen işlemlerde gözüküyo bu para da. Sen sonunda alabildin mi ürünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 provizyon sadece onlar, karsiligi olmayinca otomatik geri gecer hesabiniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Norak said: 40 milyon satmış ama satışlar mökrösöftün tahminlerinin baya altında kalmış sdfsd bi dahakine bedava dağıtırlar artık Son kullaniciya ulasan sayi mi bu yoksa daha satilmayan makinelerin icindekiler ve retail store depolarinda kalanlar da dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 El-Barto said: Dark_Soul said: Su stardock un start 8 ini almaya heveslenmiştim ki herifler tam çingene çıktı. Siteden kredi kartı ile almaya çalışırken hata mesajı aldım. Kredi kartından 3 defa toplam 9 dolar çekilmiş.Ne iş diye mesaj attım , ya işte onlar verification için çekilmiştir diyor herifler.Hadi 1.cisi verification içindi,digerleri niye çekildi o zaman dedim.İşte arada oyle oluyor,bankanızın dan kaynaklıdır vs diyip üste çıktı herifler.Thx bb dedim bende. Aynısı bana oldu şimdi, 3.54 TL çekmişler her denememde. Bende 3 kere denedim hatta olmuyo diye :) Sonuncuda da olmadı, bekleyen işlemlerde gözüküyo bu para da. Sen sonunda alabildin mi ürünü? Ne alcam allahin çingene firmasından.Ben sadece 1 kere almayı denedim,3 sefer 3.54tl çekilmiş.Herifler yüzsüzlükte sınır tanımayıp,o kadar denemeseydin,bankanla konus al paranı geri diyorlar.10tl için bankaya fax çek, dilekçe yaz vs ugrasmak istemiyorum.Daha da bişey almam bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 provizyondur o, öyle rastgele para çekemezler karşılığını göstermeden, bankada ödemez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Yaw bugün temiz bir yükleme yapayım dedim ancak şuan yükledim aktive ederken hata veriyor bu key sadece upgrade icin kullanılabilir diye :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Var mıdır bu sorunu yaşayan veya ne yapmam gerektiğini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 donanımhaber sayesinde çözdüm valla sorunu :) Belki bu başlıkta da vardır ancak ne şekilde search edeceğimi bilemedim. Bu arada aynı sorunu yaşayan arkadaşlar donanımhaber'deki windows 8 konusunun ilk sayfasında aradıklarını bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Var bu baslikta, sirf ben iki kere yazdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hadi yav Gerge :) bu windows için faydalı bilgileri, sık karşılaşılan sorunları vs. bir başlıkta toplasaydık aslen iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Yapacaktım venonu ama üşendim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 arkadaşlar installerların hiçbiri çalışmıyor... internette çözümünü bulamadım fikri olan var mı? şu anda sfc /scannow gidiyorum ama umutsuzum şahsen. edit: .exe uzatılı setupların hiçbiri çalışmıyor. redist dosyaları bile çalışmıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Msi uzantılar peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 msi lar çalışıyor, diğerleri yok naptıysam olmuyor. sfc den de birşey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 40m'nin icinde cok az retail olmasinin nedenlerinden biri de dokunmatik panel ureticilerinin dar bogaz olusturmasiymis. Yeterince dizustu uretecek kadar panel cikartamiyorlarmis bu da fiyatlari yuksek tutuyormus. Dokunmatik olmayanlari da insanlar almak istemiyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 macbookta hem win8 hemde mountain lion var. win8'in arayüzü kesinlikle sıkıntılı. bir kere aynı ekranda 2 uygulama çalıştırabilmek için ekran çözünürlüğü enaz 1920 olmalı. aksi takdirde kesnlikle kullanışsız. ayrıca o start menu baya sıkıyor insanı. minimalism in dibi gerçekten. mountain lion'a dönünce resmen oh be diyorum. mevcut win8'li tablet almak için hiçbir neden de göremiyorum. uygulamaları çalıştırsa bile. temel nedeni win8 modern ui li uygulamalar birbirinin aynısı. hiçbir serbestlik yok. bunu açmaları lazm ama yapmazlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ssd'min canına neden okuduğunu tespit ettim, wallpaper slide show. 10sn'ye ayarlıydı. 1 saate çevirince normale döndü data written değerleri. eh yani ne diyeyim sana ms. düzeltirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Benin otomatik 30 dakika ayarli cikmisti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar