Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

windows 8 64bitte vınn bildiğin sorunlu ya. Programı açıyosun modemi görüyo pin soruyo hazır diyo bağlan diyosun bağlandı diyip program donuyo. yok arkadaş çözümünü bulamadım. sildim baştan yükledim ztenin kendi driveını yükledim olmadı. şimdi çevirmeli bağlantı olarak bağlansam ne olur diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Arkadaşlar kasmayın yükleyecem diye.
Gerçi ilk çıkınca, bende meraktan satın aldım yükledim,sonra geri windows 7 ye döndüm, ama şahsi fikrim: 8 daha çok taze, 1 sene sonra , 1 service pack çıktıktan sonra yüklenir.
Daha adam akıllı sürücü bile hazırlayamadı firmalar.
Şoyle geçsin bir sene ondan sonra ,tozlaniyor bir köşede şu an.

@ =)) pm attım nerden bulabileceğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben alıştım ve gayet memnunum :D. Metro kısmını hiç kullanmıyorum ama şu stardock'un şeyini kurmadım. Direk o şekilde kullanıyorum.

kullanma nedenim daha hafif bir işletim sistemi olması ve oyun performansı daha iyi. Laptop'ta kullandığım için olabilir bu. Hafiflik bize yarıyor gibi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

superfetch vs'yi kapamıştım, defrag açıkmış güya ama 10 gün önce çalışmış en son diyor, onu da kapadım, ahci açık, trim filan otomatik, hibernation devredışı, indexing'i kapayamam zaten o ve page file açıkken tam bir yılda 2,5tb yazdı ssd win7'deyken. win8 yüklediğimden beri bir ayda 1tb yazdı neredeyse.

yani win7'yi ayarlamıştım ssd için ve page file & indexing & thumbnails vs kullanmama rağmen haftada 50gb ya yazıyordu ya yazmıyordu. win8 256gb yazıyor bir haftada. bu miktarın 5 katı olmasını gerektirecek hiçbir program vs çalıştırmıyorum.

performance monitor açık, system 750kb yazıyor saniyede. nereye yazıyor, niye yazıyor anlamak mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

kapamadım onu ama win7'de de açıktı, bütün ayarlar win7'dekiyle aynı. me'den beri kullanıyorum, kapamak istemiyorum çünkü sayısız defa kurtardı sistemi.

başka birşey olmalı yani, o adam da yazmış arma2 açıp kapıyorum hop 2gb yazıyor diye. onun gibi bir durum var.
Sosyal ağlarda paylaş

herkese merhaba, kullanım zorluluğundan dolayı geçen hafta goldbilgisayardan aldığım Windows 8 işletim sistemi kurulum cd sini 32 ve 64 bit olmak üzere şifresi ile beraber satıyorum, resmi satış fiyatı 130 lira olan bu ürünü ben 100 liraya vereceğim,ist. elden ist dışı karşı ödemeli kargo, 0 549 7257706
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bev, sadece wireless adaptörleriyle ilgili bi sıkıntı var default gateway'i LAN'a göre almaya çalışıyor, gidip lan adaptörünü disable ediyorum öyle düzeliyo falan. ve bir de usb 3.0 max speedim 30mb/s'ye düştü, win7de 110mb/s performans alırken. şunları bi halletseler sevecem de
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

bende de browser donma sorunu başladı şu 1-2 gündür. ilk kurduğumda yoktu.

Hala devam ediyorsa haberin olsun alıntı yapayım,

Donma yaşayanlar için çözüm şöyle,

command.com'u yönetici olarak çalıştırıyoruz.

bcdedit /set disabledynamictick yes

yazıyoruz. Restart sonra. Donma sorunu çözülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...