karabocek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bende anakart driverını yüklemeye çalıştığımda bu işletim sistemini desteklememektedir dedi. ps: anakartım asus rampage IV formula (yeni aldım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 windows 8 64bitte vınn bildiğin sorunlu ya. Programı açıyosun modemi görüyo pin soruyo hazır diyo bağlan diyosun bağlandı diyip program donuyo. yok arkadaş çözümünü bulamadım. sildim baştan yükledim ztenin kendi driveını yükledim olmadı. şimdi çevirmeli bağlantı olarak bağlansam ne olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 win 8dew vınn app var o da sorunlumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 o vınn app direkt olarak modemi görmeye bile tenezzül etmiyor. bir aralar bağlanıp rahat rahat kullanabilir oldu sonraları cozutmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 upgrade ettiğimden beri sorunlar devam ediyor.temiz windows 8 yüklemek için usb ye nasıl yüklerim bu mereti?ya da nerden indirebilirim ? bulamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Yaw Arkadaşlar kasmayın yükleyecem diye. Gerçi ilk çıkınca, bende meraktan satın aldım yükledim,sonra geri windows 7 ye döndüm, ama şahsi fikrim: 8 daha çok taze, 1 sene sonra , 1 service pack çıktıktan sonra yüklenir. Daha adam akıllı sürücü bile hazırlayamadı firmalar. Şoyle geçsin bir sene ondan sonra ,tozlaniyor bir köşede şu an. @ =)) pm attım nerden bulabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Valla ben alıştım ve gayet memnunum :D. Metro kısmını hiç kullanmıyorum ama şu stardock'un şeyini kurmadım. Direk o şekilde kullanıyorum. kullanma nedenim daha hafif bir işletim sistemi olması ve oyun performansı daha iyi. Laptop'ta kullandığım için olabilir bu. Hafiflik bize yarıyor gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ben bayagi kullanisli buluyorum ozellikle ekranin sol tarafini metroya ayirip diger tarafin windows kalmasi bayagi guzel oluyor chat yaparken ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Windows 8'i 0 problemle kullanan bir ben varım herhalde. Hatta geçen gece çok acil lazım olan printer'ı plug and play çalıştırdı mest etti beni. Win 7'de driver yükletiyordu bir saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 7 günde ssd'ye 256gb yazdı! imdat! page file'ı bile kaldırdım ama yok, fayda etmiyor. of ms of. birisi daha yazmış bu sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hmm w8 için arattım bulduğum topikte şunu yapın diye önermişler: http://www.computing.net/howtos/show/solid-state-drive-ssd-tweaks-for-windows-7/552.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ciktiginden beri hep ayni kisiler sorun yasiyor. O donanimla Windows 8'den vazgecin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 superfetch vs'yi kapamıştım, defrag açıkmış güya ama 10 gün önce çalışmış en son diyor, onu da kapadım, ahci açık, trim filan otomatik, hibernation devredışı, indexing'i kapayamam zaten o ve page file açıkken tam bir yılda 2,5tb yazdı ssd win7'deyken. win8 yüklediğimden beri bir ayda 1tb yazdı neredeyse. yani win7'yi ayarlamıştım ssd için ve page file & indexing & thumbnails vs kullanmama rağmen haftada 50gb ya yazıyordu ya yazmıyordu. win8 256gb yazıyor bir haftada. bu miktarın 5 katı olmasını gerektirecek hiçbir program vs çalıştırmıyorum. performance monitor açık, system 750kb yazıyor saniyede. nereye yazıyor, niye yazıyor anlamak mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sistem Restore kapadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kapamadım onu ama win7'de de açıktı, bütün ayarlar win7'dekiyle aynı. me'den beri kullanıyorum, kapamak istemiyorum çünkü sayısız defa kurtardı sistemi. başka birşey olmalı yani, o adam da yazmış arma2 açıp kapıyorum hop 2gb yazıyor diye. onun gibi bir durum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmettt Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 herkese merhaba, kullanım zorluluğundan dolayı geçen hafta goldbilgisayardan aldığım Windows 8 işletim sistemi kurulum cd sini 32 ve 64 bit olmak üzere şifresi ile beraber satıyorum, resmi satış fiyatı 130 lira olan bu ürünü ben 100 liraya vereceğim,ist. elden ist dışı karşı ödemeli kargo, 0 549 7257706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dolandırıcılık mı, cahillik mi anlamadım. Bir kere kullanılan şifreyi bir daha kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 win8 suxx0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 güzel bev, sadece wireless adaptörleriyle ilgili bi sıkıntı var default gateway'i LAN'a göre almaya çalışıyor, gidip lan adaptörünü disable ediyorum öyle düzeliyo falan. ve bir de usb 3.0 max speedim 30mb/s'ye düştü, win7de 110mb/s performans alırken. şunları bi halletseler sevecem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Aciklama geldi, 40m lisans satmislar simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 barbu said: bende de browser donma sorunu başladı şu 1-2 gündür. ilk kurduğumda yoktu. Hala devam ediyorsa haberin olsun alıntı yapayım, Donma yaşayanlar için çözüm şöyle, command.com'u yönetici olarak çalıştırıyoruz. bcdedit /set disabledynamictick yes yazıyoruz. Restart sonra. Donma sorunu çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 xp ustune isletim sistemi yapamadi ne yazık ki bili emmi ve tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 pascalnouman said: windows 7 ustune isletim sistemi yapamadi ne yazık ki bili emmi ve tayfası fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CmmxBQwdRB4&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Çok güzel olmuş, takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar