Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

ms mail adresi gerekli değil diye biliyorum bende, herhangi bir maille çalışıyor olması lazım, söylemiyorlar ama direk olarak yukarda da kesin gereklidir diye yazmıyor bir yerde, mökrösöftün dayatması sadece kimsenin kullanmadığı ezik maillarını kullansın millet diye, yoksa reklam alamaz outlook :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kandırıldığım yok, Microsoft ile ilgisi olmayan bir kullanıcı hesabı yaratmaya çalıştım biraz önce, karşılaştığım bu:

http://i.imgur.com/fnU5O.png

Microsoft hesabı olmadan Windows Store'u ya da ayar eşitlenmesi ile Windows 8'in kişiselleştirme ayarlarının bazılarını kullanamıyorsun.

Microsoft hesabı yaratmak için Microsoft e-posta adresi gerekmiyormuş belki ama Microsoft hesabı açıkca gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam sen ms mail ile ms hesabını aynı şey gibi düşünmüşsün, o konuda açıkça kandırmışlar ve inandırmışlar seni.

Koyduğun SS'te garip hiç bir şey yok. MS hesabını başka mail adresiyle alabiliyorsun.

Benim de dediğim neden MS hesabı için MS'ten mail hesabı açman gerektiği, önceki sayfada da bunu söylemiştim ama "Mail.com hesabı ile olmaz ama." dedin. Denediğine göre artık olduğuna itirazın yoktur sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

selamlar, win8 kurduktan sonra çoğu kullanıcının aksine bilgisayarın açılışı yavaşladı. Win8 yükleme ekranına (mavi kutucukların olduğu) 20sn'de geliyor sonra 10 sn o ekranda yükleme yaptıktan sonra ekran kararıyor ve 55-60 sn kadar o şekilde kalıyor ekran ve sonrasında şifre sorma ekranı geliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Sosyal ağlarda paylaş

temiz kurulum yapmıştım.

çözüldü problemim ama yaptığım işleme bir anlam veremedim:) şöyle bişey varmış.

http://www.eightforums.com/tutorials/6320-fast-startup-turn-off-windows-8-a.html

benim ayarlarım da zaten hızlı başlatmaya ayarlıymış ama hibernate seçili değildi. her ne kadar o seçenek powermenü'de gösteri açıp kapatmak için olduğunu söylese de, şimdi artık bekleme yapmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Temiz mi yükledin, yükseltme mi yaptın barbu? Temiz yüklemediysen temiz yükle, çoğu geçer.

Güncelleme sakat iş.

Biraz önce benimki de bozuldu, hiç bir programı açmıyordu, aştıkları da çalışmıyordu. Sonra baktım saatleri ileri almayı yanlış yapmış, 6112 yılında olduğumu iddaa etmeye başlamış. Düzeltince düzeldi.

yükseltme yaptım. ama sorunu sanırım çözdüm.

belki benzer bir sorun yaşayan çıkar.

gigabyte anakartı olanlarda on/off charger diye bir özellik var bu iphone filan charge ederken daha hızlı charge etmesine ve pc kapalıyken de charge etmesini sağlayan bir şey sanırım. onunla ilgili program/driver yüklüyken bu sorunu yaşatıyor. ne shutdown edebiliyor. ne de restart dediğinde düzgün restart yapıypr. paso hata verip hatalı kapatıyor. onu sildim düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...