Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ms mail adresi gerekli değil diye biliyorum bende, herhangi bir maille çalışıyor olması lazım, söylemiyorlar ama direk olarak yukarda da kesin gereklidir diye yazmıyor bir yerde, mökrösöftün dayatması sadece kimsenin kullanmadığı ezik maillarını kullansın millet diye, yoksa reklam alamaz outlook :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 gerge'yi kandırmışlar işte, yeter onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 8 yükledikten sonra "hard disk hatası algılandı bilgilerinizi yedekleyin" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Kandırıldığım yok, Microsoft ile ilgisi olmayan bir kullanıcı hesabı yaratmaya çalıştım biraz önce, karşılaştığım bu: http://i.imgur.com/fnU5O.png Microsoft hesabı olmadan Windows Store'u ya da ayar eşitlenmesi ile Windows 8'in kişiselleştirme ayarlarının bazılarını kullanamıyorsun. Microsoft hesabı yaratmak için Microsoft e-posta adresi gerekmiyormuş belki ama Microsoft hesabı açıkca gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Tamam sen ms mail ile ms hesabını aynı şey gibi düşünmüşsün, o konuda açıkça kandırmışlar ve inandırmışlar seni. Koyduğun SS'te garip hiç bir şey yok. MS hesabını başka mail adresiyle alabiliyorsun. Benim de dediğim neden MS hesabı için MS'ten mail hesabı açman gerektiği, önceki sayfada da bunu söylemiştim ama "Mail.com hesabı ile olmaz ama." dedin. Denediğine göre artık olduğuna itirazın yoktur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 samaella said: 8 yükledikten sonra "hard disk hatası algılandı bilgilerinizi yedekleyin" şeklinde bir uyarı çıkıyor. Ne alaka ? Bana da geldi aynı hata, yedek diskteymiş hatta hata falan. Disk de sorun olduğunu sanmıyorum da umarın win8 katletmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mediacenter fazlalık boş yere uraştıyo kurulumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Keyi gir, sonra indirme. Neyi zorlaştırıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kurması falan uzun hemde bi faydasını görmedimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 30-40 saniye sürdü bende kurması. TV'ye bağladığımda faydasını da gördüm, niye gidip ekstradan XBMC yükleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Açılışta Microsot hesabı ile login olmak iyide, internet gg olduğunda nasıl login olacaz Win 8 e? Malum ülkede yaşıyoruz. Direk local account ile takılmak lazım gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 İnternet yokken de açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 İimiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi bu windows 8'i aldık iyi güzel hoş ama application olayı saçma gibi. Radyo application'ı indirdim açıyorum iyi güzel hoş desktop'a dönüyorum susuyor, arka planda devam etmesini sağlayacak bir şey yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 O ikisi arasında ciddi sıkıntılar var gibi, hallederler zamanla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben gmail'ım üzerinden microsoft hesabı actım, bi sıkıntı yok, hersey calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hesap acmadanda herseyi calisio zaten windowsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yanliz biraz alismaya basladim metryouda guzelce duzenledim iki ekran oldugu icin cok rahatladi makine birde window mode oyunlarda performans artisi hissetim ozellikle gw2de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 selamlar, win8 kurduktan sonra çoğu kullanıcının aksine bilgisayarın açılışı yavaşladı. Win8 yükleme ekranına (mavi kutucukların olduğu) 20sn'de geliyor sonra 10 sn o ekranda yükleme yaptıktan sonra ekran kararıyor ve 55-60 sn kadar o şekilde kalıyor ekran ve sonrasında şifre sorma ekranı geliyor. Neden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 nasil bir kurulum yaptin bence ya tertemiz bi kurulum lazim boot ederek yada en azindan hic birseyi saklama modu ile kurmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 temiz kurulum yapmıştım. çözüldü problemim ama yaptığım işleme bir anlam veremedim:) şöyle bişey varmış. http://www.eightforums.com/tutorials/6320-fast-startup-turn-off-windows-8-a.html benim ayarlarım da zaten hızlı başlatmaya ayarlıymış ama hibernate seçili değildi. her ne kadar o seçenek powermenü'de gösteri açıp kapatmak için olduğunu söylese de, şimdi artık bekleme yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 GERGE said: Temiz mi yükledin, yükseltme mi yaptın barbu? Temiz yüklemediysen temiz yükle, çoğu geçer. Güncelleme sakat iş. Biraz önce benimki de bozuldu, hiç bir programı açmıyordu, aştıkları da çalışmıyordu. Sonra baktım saatleri ileri almayı yanlış yapmış, 6112 yılında olduğumu iddaa etmeye başlamış. Düzeltince düzeldi. yükseltme yaptım. ama sorunu sanırım çözdüm. belki benzer bir sorun yaşayan çıkar. gigabyte anakartı olanlarda on/off charger diye bir özellik var bu iphone filan charge ederken daha hızlı charge etmesine ve pc kapalıyken de charge etmesini sağlayan bir şey sanırım. onunla ilgili program/driver yüklüyken bu sorunu yaşatıyor. ne shutdown edebiliyor. ne de restart dediğinde düzgün restart yapıypr. paso hata verip hatalı kapatıyor. onu sildim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şimdi arkadaşlar bazılarınız format atıp bu alınan keylerle kurulamıyor demişsiniz. Bazılarınız gayet kuruluyor demişsiniz. Ben şimdi bu indirilen 2 gb lık iso yu dvd ye yazdırsam sıfırdan bu aldığımız keyle win 8 kurabiliyormuyum kuramıyormuyum? İlla ki yükseltme mi yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bazen oluyor bazen olmuyor raporlara göre. Neye göre bilmiyorum. Dene bir. Ama Windows zaten yüklüyse hiç bir şey tutma de aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bugünküleri de sayarsam toplam 9 makineye win 8 satın alıp kurdum hepsinde clean install yaptım yani klasik format mantığı bir tane bile sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar