Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 said: Amerikan spor kanalı ESPN’in internet sitesinde, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile ilgili önemli bir haber yer aldı. Habere göre Hiddink, Chelsea'nin başına geçmeye çok yakın. HIDDINK: "KULÜP ÇALIŞTIRMAYA HAZIRIM" Haberde Hiddink'in ağzından, “Kendimi çok enerjik hissediyorum ve kulüp çalıştırmaya hazırım. Avustralya ile PSV’yi ve Rusya ile Chelsea'yi aynı anda çalıştırdım. Çok mutluydum. Türkiye konusunda neler olacağını ise göreceğiz. Ben hiçbir zaman Belçika maçı sonrası Türkiye'ye çalıştırmaya devam edeceğimi söylemedim. Sadece takımın olumsuz etkilenmemesi için spekülasyona girmek istemediğimi dile getirdim. Henüz resmi bir teklif almadım. Ancak Türkiye'ye de bir garanti veremem. Federasyon başkanı Özgener ile konu hakkında görüşmedim. Ama kendisi zeki biri ve dünya medyasını yakından takip ettiğine eminim" ifadeleri yer aldı. MİLLİ MAÇ NTV VE HD-en'DE A Millilerin, Euro 2012 elemelerinde Belçika ile deplasmanda yapacağı maç, 3 Haziran saat 21.45'te NTV ve HD-en'den canlı yayınlanacak. CHELSEA'NİN PATRON KOLTUĞU ŞU ANDA BOŞ Premier Lig ekibi Chelsea, geride kalan sezonu şampiyon Manchester United'ın ardından ikinci sırada tamamladı. Sezon sonunda Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran Chelsea şu anda takımı emanet etmek için yeni bir teknik direktör arıyor. Guus Hiddink, 2009'da Chelsea'yi çalıştırmış ve Maviler ile FA Cup'ı kazanmıştı. Bu ne lan? Bu adamın sözleşmesi kaç senelik, ne ara geldi de hemen kaçıyor? Chelsea talip oldu diye eyvallah panpalar ben kacar cekerse cok ayıp eder cidden, yakışmaz da böyle bir isme. Anlaşılan Belçika maçı sonrası yolcudur Abbas bağlasan durmaz diyip gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fatih terimde gidemez o zaman gogo oguz çetin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Herif zaten maçlar dışında işlevsiz. Yoksa şu adamın uganda milli takımında oynaması imkansız. http://www.corlu.org/haberresim/img_243555_fenerbahceli-milli-futbolcu-selcuk-sahin-icralik-oldu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 KEH KEH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Drogba yalan oldu o zaman desene:)... Hayır ama hakkaten ayıp olur, var mı böyle birşey yolun ortasında çıkıp gitmek...Hani ikisini birden çalıştırsa ona da birşey demeyiz (gerçi o zaman indirim yapsın ücretinde)... Oo kebap iş, hem al paraları, hem de istediğin zaman kaç git, var mı böyle şey.. Aldıklarını geri versin o zaman... Ha gerçi parasında değilim ben olan milli takıma olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 calistigin firmada sen istediginde istifayi basiyorsun ama bu adam kole di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 normalde gitmesini isterim.türkiyeyi pek takip ettiğini sanmıyorum ki kadrodanda belli ama şimdi giderse yerine oğuz çetin geçer o zaman poku yeriz.o yüzden gitmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Parasından ziyade EUR 12 öncesi kritik dönemde bırakıp gitmek yakışmaz. Hele Hiddink gibi bir markaya hiç yakışmaz bence. Teklif geldi falan demiş de bilmiyor mu kendisi dünyanın top notch hocalarindan. Elbette teklif gelecek sana, hemen bu acele ne... EUR 12 biter (katılırsak) gidersin en azından. Ama böyle dereyi geçerken at değiştirmek olmaz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Çok durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 giderse ekime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sene sonunda gitmesi lazım. Referans: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=23561340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mum_Chamber said: calistigin firmada sen istediginde istifayi basiyorsun ama bu adam kole di mi? Çalıştığım firmaya Euro finallerine götürme umuduyla transfer edildiysem, dünyada en çok maaş alan işçilerden biriysem, yaptığım iş yılda en fazla 2-3 ay sıkıntı gerektiriyorsa ve ben çalıştığım şirketi yolun ortasında bıkaracaksam, bunun adı ne oluyor bir söyler misin?.... Elbetteki istifayı basabilir, bunun bir yaptırımı olması gerektiğini iddaa etmiyorum, ancak kesinlikle etik bir davranış değil, bir ülkenin milli takımındaki bir teknik direktör sadece kendisini düşünmemeli eğer bu işi severek isteyerek yapıyorsa.... İstediğini yapabilir, ama bu benim onu eleştirmemi engellemez çünkü çirkin bir davranış... Türkiye büyük umutlarla getirdi kendisini ve o da biliyor bunu, hadi ben kaçtım demek yakışmıyor bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Euro 2012'ye katılamazsak gider, katılırsak kalır işte. Bu açıklamanın anlamı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 biz de ulke olarak kac teknik direktoru daha sonuclar kesinlesmeden kapinin onune koyduk, o zaman kimse "adama da ayip ettik, hic etik olmadi" demiyordu. ulke olarak biz adamlari kapinin onune koyunca oh ne guzel, adamlar istifayi basinca "hic etik degil" ben oyle gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ekime kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gitsin bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gitmekle ne alakası var. adam chelsea'yi çalıştırırken de milli takım çalıştırıyordu, gayet açık şekilde, ''şu anda da 2 takım çalıştırmak isterim'' diyor. boş durmaktan iyidir diyor haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ya habire gidicem edicem havaları yapan, kadro seçimini hala oğuza emanet eden adam gidecekse gitsin yani. boş durmak istemiyomuşmuş. Dünyanın parasını alıyo, milli takımlarda dünya çapında en çok para kazanan 4. t.direktör, boş durmak istemiyosa otursun lig maçı izlesin oyuncu analiz etsin, rakipleri izlesin. Beyfendi hollandadan poposunu kaldırıp gelmiyor, kadroda kim var kim yok haberi bile yok, oyuncuları kamptan kampa görüyor, kulüplerle iletişimi zaten sıfır, ondan sonra neymiş boş duruyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 milli takimin basinda yabanci olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Herife çuvalla para vericez, adam diğer takımından boş kalan vakitte lütfen bakıcak yani. Oğuz TD yaptık diyemiyorlar, kukladan bi Hiddink duruyo orda, budur benim anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gitsin yerine yılmaz vural gelsin bu adam hakedio orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sozlesmesine istifa etmesini engelleyen, ya da iki kulup birden calistirmasini engelleyen maddeler koymadiysa bu federasyona helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Of aynen. Şu Yılmaz Vural'ı büyük takım başında görmek istiyorum. Başarılı olacağına inanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yok öyle şey, hem bizi finallere götüremeyecek hem canı sıkıldı diye bırakıp gidecek. Üstelik birde utanmadan Chelsea yide çalıştırırım birlikte diyebiliyor, biz çok değer veriyoruz böyle tiplere. Oğuz'un kadrosunu gördük, yine emanet ederlerse yazıklar olsun.Gider yine kendi takımlarında top oyanamayan adamları doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar