Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hiddink gidiyor mu?

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Amerikan spor kanalı ESPN’in internet sitesinde, A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile ilgili önemli bir haber yer aldı. Habere göre Hiddink, Chelsea'nin başına geçmeye çok yakın.

HIDDINK: "KULÜP ÇALIŞTIRMAYA HAZIRIM"

Haberde Hiddink'in ağzından, “Kendimi çok enerjik hissediyorum ve kulüp çalıştırmaya hazırım. Avustralya ile PSV’yi ve Rusya ile Chelsea'yi aynı anda çalıştırdım. Çok mutluydum. Türkiye konusunda neler olacağını ise göreceğiz. Ben hiçbir zaman Belçika maçı sonrası Türkiye'ye çalıştırmaya devam edeceğimi söylemedim. Sadece takımın olumsuz etkilenmemesi için spekülasyona girmek istemediğimi dile getirdim. Henüz resmi bir teklif almadım. Ancak Türkiye'ye de bir garanti veremem. Federasyon başkanı Özgener ile konu hakkında görüşmedim. Ama kendisi zeki biri ve dünya medyasını yakından takip ettiğine eminim" ifadeleri yer aldı.

MİLLİ MAÇ NTV VE HD-en'DE

A Millilerin, Euro 2012 elemelerinde Belçika ile deplasmanda yapacağı maç, 3 Haziran saat 21.45'te NTV ve HD-en'den canlı yayınlanacak.

CHELSEA'NİN PATRON KOLTUĞU ŞU ANDA BOŞ

Premier Lig ekibi Chelsea, geride kalan sezonu şampiyon Manchester United'ın ardından ikinci sırada tamamladı. Sezon sonunda Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran Chelsea şu anda takımı emanet etmek için yeni bir teknik direktör arıyor. Guus Hiddink, 2009'da Chelsea'yi çalıştırmış ve Maviler ile FA Cup'ı kazanmıştı.

Bu ne lan?
Bu adamın sözleşmesi kaç senelik, ne ara geldi de hemen kaçıyor?

Chelsea talip oldu diye eyvallah panpalar ben kacar cekerse cok ayıp eder cidden, yakışmaz da böyle bir isme.

Anlaşılan Belçika maçı sonrası yolcudur Abbas bağlasan durmaz diyip gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Drogba yalan oldu o zaman desene:)...
Hayır ama hakkaten ayıp olur, var mı böyle birşey yolun ortasında çıkıp gitmek...Hani ikisini birden çalıştırsa ona da birşey demeyiz (gerçi o zaman indirim yapsın ücretinde)...
Oo kebap iş, hem al paraları, hem de istediğin zaman kaç git, var mı böyle şey..
Aldıklarını geri versin o zaman...
Ha gerçi parasında değilim ben olan milli takıma olur...
Sosyal ağlarda paylaş

Parasından ziyade EUR 12 öncesi kritik dönemde bırakıp gitmek yakışmaz. Hele Hiddink gibi bir markaya hiç yakışmaz bence.

Teklif geldi falan demiş de bilmiyor mu kendisi dünyanın top notch hocalarindan. Elbette teklif gelecek sana, hemen bu acele ne... EUR 12 biter (katılırsak) gidersin en azından. Ama böyle dereyi geçerken at değiştirmek olmaz. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

calistigin firmada sen istediginde istifayi basiyorsun ama bu adam kole di mi?

Çalıştığım firmaya Euro finallerine götürme umuduyla transfer edildiysem, dünyada en çok maaş alan işçilerden biriysem, yaptığım iş yılda en fazla 2-3 ay sıkıntı gerektiriyorsa ve ben çalıştığım şirketi yolun ortasında bıkaracaksam, bunun adı ne oluyor bir söyler misin?....
Elbetteki istifayı basabilir, bunun bir yaptırımı olması gerektiğini iddaa etmiyorum, ancak kesinlikle etik bir davranış değil, bir ülkenin milli takımındaki bir teknik direktör sadece kendisini düşünmemeli eğer bu işi severek isteyerek yapıyorsa....
İstediğini yapabilir, ama bu benim onu eleştirmemi engellemez çünkü çirkin bir davranış...
Türkiye büyük umutlarla getirdi kendisini ve o da biliyor bunu, hadi ben kaçtım demek yakışmıyor bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya habire gidicem edicem havaları yapan, kadro seçimini hala oğuza emanet eden adam gidecekse gitsin yani.

boş durmak istemiyomuşmuş. Dünyanın parasını alıyo, milli takımlarda dünya çapında en çok para kazanan 4. t.direktör, boş durmak istemiyosa otursun lig maçı izlesin oyuncu analiz etsin, rakipleri izlesin. Beyfendi hollandadan poposunu kaldırıp gelmiyor, kadroda kim var kim yok haberi bile yok, oyuncuları kamptan kampa görüyor, kulüplerle iletişimi zaten sıfır, ondan sonra neymiş boş duruyomuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öyle şey, hem bizi finallere götüremeyecek hem canı sıkıldı diye bırakıp gidecek. Üstelik birde utanmadan Chelsea yide çalıştırırım birlikte diyebiliyor, biz çok değer veriyoruz böyle tiplere. Oğuz'un kadrosunu gördük, yine emanet ederlerse yazıklar olsun.Gider yine kendi takımlarında top oyanamayan adamları doldurur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...