asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 lie to me bitmeseymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oprah bitmiş yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oprah ablasiz ne yapicaz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 asinanyavuz said: lie to me bitmeseymiş ya. oha lie to me bitti lan! geriden geriden seyrediyordum uzuldum liste varmis asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Aluriel said: goldbären said: rubicona yazık oldu esas ben de onu diyorum işte. aksiyon yok diye ağlayanların kulaklarını çınlattım bol bol tekrardan abi rubicon demeyin ya.hala yerini dolduramadım.tekrar izlicem o derece.ne güzel diziydi arkadaş the eventte tam çıtırlıktı yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 huun said: V (ABC) Ending after two seasons, final episode on 3/1/2011 iyi olmuş. salak bi diziydi zaten, çeşitli sebeplerden izlemek zorunda hissediyordum kendimi. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çeşitli sebeplerden izlemek zorunda hissetmek nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 lan breaking in iyiydi yea. mr sunshine da tam kendini bulmaya baslamisti, devam edebilirdi. no ordinary family devam etse sicardi, iyi etmisler. shit my dad says neden basladi hic bilemedim zaten. bi cogunun da zaten sonu gelmis, normal seyrinde bitmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Zaybird said: oprah bitmiş yazık olmuş. Kendi kanalını kuruyor o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 The Defenders Terriers Rubicon sevdiğim dizilerdi ya. bitmeyeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oprah bitmez, programi bitirdi sadece. zayninin dedigi gibi artik kendi kanali var kadinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu rubicon herkes süper ama kötü oldu iptal edildiği falan diyordu haberi çıktığından beri. 13 bölüm yayınlanmış. bari düzgün bir şekilde bitti mi, yani 13 bölüm izleyip bir tatmin duygusu yakalanır mı, yoksa direk gereksiz mi yarıda falan mı kesiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aslında bitişi bile güzeldi bence matrixin ilk filmde bittiğini düşün öyle biir his :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 said: Chase (NBC) bunu hatırlamıyorum pek ama iyi diye aklımda kalmış Ending after one season, final episode on 1/26/2011 Human Target (FOX) zorlamaydı ama keyifliydi be Ending after two seasons, final episode on 2/9/2011 Larry King Live (CNN) muppet show ile mi anlaşmış? Ending after twenty-six seasons, final episode on 12/19/2010 Mr. Sunshine (ABC) NOOOOOOOOOO Ending after one season, final episode on 4/6/2011 No Ordinary Family (ABC) bu da iyi gidiyordu ya :/ Ending after one season, final episode on 4/5/2011 Undercovers (NBC) çok salak sepelek zorlama ajan dizisiydi iyi oldu Ending after one season, final episode on 12/29/2010 Unnatural History (CAR) lan bu iyiydi be Ending after one season, final episode on 9/21/2010 mr sunshine ı sırf matthew perry var diye izliyordum.. lan yazık adama bbi dikiş tutturamadı ya :( bir de coguar townı takip ediyorum.. onu da iptal edip "monica and chandler" temalı dizi yapsınlar lan.. arada eski friends oyuncuları konuk oyuncu olarak gelsin fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 cougar towni iptal ederlserse doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bir tek arada izledigim lie to me var listede onun da bitmesi ic dunyamda yanki bulmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 V bitince flashforward devam eder mi acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi entourage biterse ben de biterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 epeydir bitiyo zaten, ekstradan bile bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.deadline.com/2011/06/nbcs-the-event-may-continue-as-miniseries-on-syfy/ Minutes after NBC canceled freshman The Event on the unlucky Friday, May 13, the show's creator Nick Wauters and executive producer Steve Stark told fans that there was a possibility for the sci-fi drama to continue elsewhere. That possibility is now taking shape. I hear there are talks with Syfy to pick up The Event as a miniseries. Helping things is the fact that Syfy and The Event producer, Universal Media Studios, are NBCUniversal corporate siblings. But migrating a broadcast show to cable is never easy, and I hear discussions are underway to see if it would be financially feasible for The Event to continue on Syfy. If that happens and if the mini does well, it could potentially launch another season of the alien drama. Syfy has been active post-upfronts this year. The cable network also has been kicking the tires of the Fox pilot Locke & Key, but there haven't been any substantial discussions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Xaenin said: Zaybird said: oprah bitmiş yazık olmuş. Kendi kanalını kuruyor o sanırım. oha iyi ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 onun kanalı yok muydu zaten ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 B.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 criminal intent'in ve lie to me'nin iptal edilmesini anlamadım. bölüm çıkmıyordu ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 2012 icin slide show hazirlamis huffington post, her kanalin her dizisi hakkinda bilgi veriyor. http://www.huffingtonpost.com/2012/03/08/canceled-tv-shows-2012_n_1332430.html?ncid=edlinkusaolp00000003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar