Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ShadowFax said: 15 sayfa olmuş. Kimse kendi kendine açılan bilgisayarı anlatmamış. şöyle bir olay vardı biri bulsun tam hikayeyi koysun yarılalım lütfen :D ekran koruyucu olmuşta dokunur dokunmaz açılmış falan filan bulun lütfen onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bulun lütfen onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 lütfen onu bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 onu lütfen bulun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 gecen gun yine kedi tekmeliyorum bi tanesi dondu guzel kardesim yapma anani falan diye kufredip sovmeye basladi, zor ayirdilar bizi oldurucektim nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ne heyecanlı hayatlarınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 birini düşünüyorum arkasından 10sn sonra o kişi beni telefonla arıyor dendi mi ? ya da saate baktığımda hep saat ile dakika aynı oluyo(11:11, 22:22 vs.) ? (başıma geldiğinden değil merak ettim klasiktir bunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 portal 2 oynuyodum, ama böyle 4-5 saat oynamışım aralıksız, sonra duvarda bi saat gördüm, yanlış hatırlamıyosam 10:55'i gösteriyordu. Sonra kendi saatime baktım, O DA 10:55 !!! YANİ ALLAH VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 burda yazilanlara cidden inanip etkileniyo musunuz dalga mi geciyosunuz anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bana hiç olmadı.olsa güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Xenocide said: portal 2 oynuyodum, ama böyle 4-5 saat oynamışım aralıksız, sonra duvarda bi saat gördüm, yanlış hatırlamıyosam 10:55'i gösteriyordu. Sonra kendi saatime baktım, O DA 10:55 !!! YANİ ALLAH VAR ibret alın bu yazıdan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 evet ya ben de yaşıyorum çok hızlı hareket edince zamanın akışı değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bu konuyu okurken bir anda favori konularım açıldı. hiç bir yere tıklamamıştım. NELER OLUYOR FORUMA CİN Mİ GİRDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ulan düşünsene cinsin, 11 boyutta hareket edebiliyosun zamana tabi değilsin falan. 3 tane angut elinde kahve fincanıyla seni çağırıp annesinin kızlık soyadını soruyo bi de beyinsiz muamelesi yapıp harfleri koyuyolar oraya derdini anlatmayı becerebil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi belki trolleme amaçlı geliyolardır? Hatta belki aramızdaki troller aslında cindir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Pasta said: Ulan düşünsene cinsin, 11 boyutta hareket edebiliyosun zamana tabi değilsin falan. 3 tane angut elinde kahve fincanıyla seni çağırıp annesinin kızlık soyadını soruyo bi de beyinsiz muamelesi yapıp harfleri koyuyolar oraya derdini anlatmayı becerebil diye. Ahahahahaha ben cin olsam kesin fizik yapardım abi Oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 RedallHoor said: Sene 98-99 falan. Çocukluk dönemimiz. Babam ile dükkanı kapatmışız akşam vakti araba ile eve dönüyoruz. Arka koltukta oturmuş dışarıyı izlerken tepemde bir parıltı dikkatimi çekti bende hemen açtım camı çözmeye çalışıyorum durumu. Baktım bize oldukça yakın elips şeklinde, ışıklı mışıklı kocaman bir cisim. Bir kaç saniye şok geçirdim, o gördüğüm şeye ufo olarak inanmıştım en nihayetinde. Şok etkisinden sonra başladım ben tabi büyük bir heyecanla bağırmaya "ananı ufo, baba bak ufo, valla ufo, biliyordum ya, biliyordum ya!!" diye. Ee tabi çocuk tripleri her an her şeye hazırsın, her şey olabilir kafa yapısı falan. Peder bey çekti sağa şöyle baktı. "Zeplin lan o, uzaylının ne işi var Ümraniye de" diyerek efsane cümlesini kurdu. Hala lafı açıldıkça gelip ....k geçer benimle. aynını ben yaşadım bunun. o zamanlar koç'un zeplini vardı sanırım. bi gun arkadaşların evinin bahçesinde yemek yiyoruz. bi baktım tepenin ardından bişi gelio ışıklı ışıklı. heh dedim biz gidiyoruz tamam. baya bi tırsmıştım. tam ustumuzden falan geçti bole. sora yanını dondu koç yazıodu. hay dedim bole işe asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Vingthor said: kardeşim zeka belirtisi gösterdi dün. 18 senede 0.1 birim iq göremediğim için paranormal bir durum bence bu mauhauhauhauhauhau win burçlara, paranormal olaylara falan inanmıyorum... güzel post kasılmış. garbage'a aldım. yani bi süre sonra mesaj sayınızda düşüş olursa korkmayın. ÇÜNKÜ CİNLER MESAJLARINIZI YEMİİİİŞ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oooo garbıcı üç harfliler basmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok mistik ve herkesin hayatını değiştirecek bir olayı yazmıştım bu topice... mesajı gönder dedim ve pati ana sayfa açıldı... çünküü başlık taşınmış... bence bu bu olayı yazmamam için bir işaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 allah bilasini virsin bu topigin. rüyalarima girdi garip garip seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 üç madalyalı forum whorları okunmaz yapmıştı topiği, çok da iyi güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tam senin mesajının altına yazınca bi tuhaf oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sen bu topağı çöpe taşıdın ya dasaa, seni de 3 harfliler astral seyahatteyken çöpe taşısınlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 goldbären said: üç madalyalı forum whorları okunmaz yapmıştı topiği, çok da iyi güzel oldu. sıs len iki madalyalı forum hooru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar