Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ya işte evlenmeye ne kadar niyetli olduğumun göstergesidir diye söyledimdi de neyse konu dağılmasın devam edelim: poh gibi parası olsun beni ezsin isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 goldbären said: abi türkiyede kaba bir hesapla otuz milyon falan bekar olması lazım. 30 milyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 evli olup çaktırmadan tekrar evlenecekleri de saydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Liebe said: kazansın tabi güzel olur ama ne bileyim böyle erkeğin baskın olduğu bir toplum olduğumuz için biraz dokunur gibi geliyor.başımıza gelmeden tam olarak bilemeyiz tabi =) böyle demişim 2 sene önce ama başıma geldi işte şimdi auheuaheuahu kız arkadaşım bir SAP firmasında çalışıyor bu ay eğitimi bitti asgari maaş alıyordu ve maaşına zam alıcak büyük ihtimal 2000 falan alacak ki ben şimdi evleniyorum falan ayağına maaşım bir ihtimal 2000 olacak en kötü 1750 civarı olur diye düşünüyorum. şimdiden içimde ulan keşke ben daha çok kazansaydım rüzgarları esmeye başladı. kız arkadaşım kesinlikle takmıyor böyle şeyleri biliyorum ama ben takıyorum. arada geyiğini de yapıyorum keşke şöyle 5-6 bin kazansan da ben de evde durup çocuk büyütsem falan diye de işte yine bi pişmanlık bi hayalkırıklığı var keşke mat2 ye biraz daha çalışsaydım amk :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 para her zaman iyidir. yeriz onu. yangelip yatarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kek haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kazansın da daha çok kazansın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hastanede çalışıyorum ben direk ebelere yazıyorum 3k falan maaş alıyorlar. Doktorlara da yazacamda o kadar özgüvenim yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Abi keşke benim eşimd bir iş kursa sonra milyonlara falan satsa da ben evde keyif yapmak için bir mazeret gösterebilsem. Çok kazansın ama deli gibi kazansın her ay kenara araba parası atsın falan o derece kazansın ki bende evde açıp ps4 oyniim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Oyle bir erkek modeli yok abi. Kadina itici geliyo surunmeyen erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Degisik bir genetik bilinc var. Kadin gucu ariyo devamli. Mal gibi "beni tasiyabilen erkek" yorumunu da bundan yapiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 allah daha çok versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 garipsemem. birimizin aldığı mayışı yeriz, ikinci mayışı biriktiririz. biriktirdiğimiz parayı napacağımızı birlikte karar veririz. ammaaa benden fazla kazandığına dair rencide edici bir laf söylediğinde burnundan getirir, pişman eder, süründürürüm. böyle durumlarda genelde kaynanalar ortalıgın mna koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Esh said: Degisik bir genetik bilinc var. Kadin gucu ariyo devamli. Mal gibi "beni tasiyabilen erkek" yorumunu da bundan yapiyolar Doğru, hatta erken emekli olan zenginler bile aldatılıyor, hem de farklı bir güce sahip adamla. Kayak hocasıyla, yoga eğitmeni/sanat bişeycisiyle, hatta sahil kasabası güneşde yanmış balıkçıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Tabiki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 No eş no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IhPKmVXzpK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 benden cok kazanirsa bi kolunu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 BalisticGel said: Hastanede çalışıyorum ben direk ebelere yazıyorum 3k falan maaş alıyorlar. Doktorlara da yazacamda o kadar özgüvenim yok henüz. nick ve yorum uyumu var... hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Eşim benden çok kazanıyo ama problem olmuyo ben zaten maaşımı ona veriyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben diyorum benden çok kazan ben çocuğa bakarım ev erkeği olurum diye ciddiye almıyor, aslında son derece ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Absolut said: Keşke benden cok kazansa harika olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 benden daha çok kazansın da nası olcak o iş meheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 @op imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Liebe said: kız arkadaşım bir SAP firmasında çalışıyor bu ay eğitimi bitti asgari maaş alıyordu ve maaşına zam alıcak büyük ihtimal 2000 falan alacak ki ben şimdi evleniyorum falan ayağına maaşım bir ihtimal 2000 olacak en kötü 1750 civarı olur diye düşünüyorum. şimdiden içimde ulan keşke ben daha çok kazansaydım rüzgarları esmeye başladı. kız arkadaşım kesinlikle takmıyor böyle şeyleri biliyorum ama ben takıyorum. arada geyiğini de yapıyorum keşke şöyle 5-6 bin kazansan da ben de evde durup çocuk büyütsem falan diye de işte yine bi pişmanlık bi hayalkırıklığı var keşke mat2 ye biraz daha çalışsaydım amk :'( SAP danışmanysa sana turda bindircek merak etme raat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar