aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 originsi bitirememistim, kurup oynayasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 origins süper ya wow expansion çıkmasa kurup oynardım yine, bu oyunu 1 sene sonra felan alında oynarım artık heuae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 cidden güzelmiş olmuş keep sistemi, baya her detayı koymuşlar gibi. benim de bi origins atasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 eski sistemdeki saveleri atmaca gelecekmiş gibi durmuyor bi surpriz olmazsa bu sistemle saveler transfer olcak işte direk origine bağlı zaten. benim 2 saat sürdü wikiden bakıp bakıp yaptım heralde %90 ı aynen yaptım gibi 1-2 şeyden emin olamadım lel şu son pc videoları falanda iyi duruyor baya bakalım bugfest falan olmazsa güzel olcak gibi, zorluk seviyesi kriterim orjinal oyundaki hard seviyede revenant ve minionları, bosslar içinde mark of assassindeki boss fightlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 cok net olmus cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Şu konsolcunun sevmesini anlayabiliyorum da, forumun geri kalanındaki dragon age hype ına bi yorum getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ön yargılarından bi arın 2 video izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 norak ve hellhound bioware kadrolu viralcileri zaten de knoxda baska bir sikinti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 ben birinci oyundan bıraktım, nw2 oynarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Videolara baktim da bekledigim kadar kotu olmus. Mage'leri de tamamen kaldirmislar oyundan direk bender yapmislar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Bir Alex Skyrim değil. http://www.youtube.com/watch?v=7Yo5fbceJVM#t=68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bu seferki konsol gameplay ama yarısı tactical rahat, health sistemini de açıklıyor güzel, 234242 tane potion taşıyamamak cidden iyi olmuş bu sefer, sadece 8 tane taşıyabiliyoruz tüm parti için, spell olarak da direk bir heal yok galiba dolaylı yoldan heal eden başka büyüler var ama. hard ve üstünde her savaş bitince hop full regen de olmuyor hp :p 3.20dk dan başlıyor, http://www.youtube.com/watch?v=Yl6zDdSNh0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 pc gameplay gene, önceki sahil bölgesi ama değişik rota bu sefer, ilk 15 dkyı geçin direk, 22. dk ve sonrası 3 tane dragonling vs fail party sdfs http://www.youtube.com/watch?v=jYDVGkN2BOA bide magaralar direk KARANLIK olmuş diablo 1 misali o_O devamı: http://www.youtube.com/watch?v=VUyr_Q2310k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Keep sitesinden girilen mini-oyun geliyor haftaya, 2. oyun ile 3. arasını dolduracak: http://www.youtube.com/watch?v=fXb5eBn0djU In Dragon Age: The Last Court, you are the ruler of Serault: an eccentric fiefdom at the farthest ends of Orlais. As the Huntress or the Scholar you’ll guide your realm through the most crucial period in its history. Will its ancient Shame be forgiven? Or will Serault fall into obscurity? This is a game of lordship. You’ll manage the affairs of your court. You’ll choose a counsellor, a bodyguard, an accomplice and a lover. You’ll balance the concerns of your subjects. Will Serault be renowned for its dignity or its freedom? What is the greatest threat: outlaws, revolutionaries, or the the nameless ancient things that slither in its deep woods? There are stories to explore and secrets to unravel. What lies in the Sealed Chantry? Who is the Horned Knight? Who is behind Serault’s recent troubles? You’ll meet a host of new characters, like the Purveyor of Teas and the Acerbic Dowager. And maybe you’ll run into a few familiar faces from other Dragon Age titles… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 adam ne uğraşıyor virallemek için ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ahahah norak ve knox aynı kişi olabilir, bir acc. girip OFFF SÜPER OLMUŞ yazıo, 5 dakka sonra diğer hesapla girip UNNFF UNFF UNFF HARİKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Bioware facebookta bu kadar calismiyor oyunun tanitimi icin ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 başka düzgün oyun updatei yokki bu ara hiç tüm oyunlar 2015 e ertelendiği için, en sık update eden bu adamlar. dierleri varsa yoksa interview, indie çöp yada işte kickstarterda 1435inci updatimiz falan çıkıyor gereksiz gereksiz. http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2014/11/10714021_772096329506436_847415795448279486_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Norak iyi ya iş arası falan gayet izliyorum videoları..ne istiyonuz adamdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yani.. en azindan sacma sapan muhabbet degil. info geciyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 şu bölümde tarafsız ve detaylı bilgi sağlayan bir norak var. yedirmeyiz. hızlı hizmet, güvenli alışveriş, teşekkürler norak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 A++, would read again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 >bioware viralcisi >tarafsız topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 karışmayın lan adama ne güzel bilgi veriyor işte sanki cebinizden paranızı alıp bioware'e veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 virallik ne var lan, adam oyunun konusunda oyun bilgisi paylasiyo. dozu kaçırmayalım. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar