Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 noob decima asistanın telefonudaki smsi bişey tracklamışlar da bana da pek mantıklı gelmedi. surveillancedan kaçan adam bunlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 3x22 vigilance ulusal veya uluslararası yayın yapıyor sanırım. gözetimden kaçıyorlar ama elektrik şebekesini iptal edebilecek virüsü de yazabiliyorlar. reese'in cafede vurduğu adam vigilance'ın yazılım departmanındandı herhalde. tabii hem kaçmak hem de takip edebilmek ayrı başarı, o yüzden bölümün başında tehlikenin ne olduğunu makine bilemedi. böyle bir şey ne kadar teknik olarak mümkün bilinmez. gözetim gücünün kimde olması dizi genelinde tartışılırken vigilance'ın elektriği kesip hepinizi yargılarım demesi efsane oldu ama. acaba greer'in dediği makinelerin insanları yönetmesi olayına bu dizide önümüzdeki sezonda daha da değinirler mi yoksa bir gelecek hayali olarak mı kalır? sezon finali süper olacak, keşke 45 dakika yerine 1.5 saat olsa :) edit: 3x23 promo http://www.youtube.com/watch?v=LESep_YrczE finch'in kütüphanesi ve headquarterını fbi basıyor. 4. sezon filler bölümleri bile değişik olacak sanırım o mekan artık kullanılmayacaksa. tabii finch, reese, root veya shaw yaşar mı orası da meçhul. fusco olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 3x23 season finali promo http://www.youtube.com/watch?v=MiMRZkyP1DY şu olaydan sonra herhalde önümüzdeki sezon jeneriğinde "the government has a secret system" laflarını da kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sezon finali harika ötesiydi ya. of. süper dizi harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Son iki bolumu izlemedim, roketatar etkisi yapacak. hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 sonunda titredim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 720yi ben gıcık olayım diye çıkarmıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 23 these are the hersh times, because sometimes truth is not good enough, because they either die a hero, or they live long enough to see themselves become the villain. and if they became the villain everyone will try to hunt them. but only because they can take it. only because they are not our heroes.. they are the silent guardian, the watchful protector, THE MACHINE THAT SPIES ON YOU EVERY HOUR OF EVERY DAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Muazzam bir dizi oldu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Cidden adını haketti bölüm, efsane final olmuş. Öyle kaldım sonunda. final Hersh ve collier gg vay be. Hersh hele ölümsüz gibi adamdı. bilerek yakalandığı belliydi amcanın ama bu kadar JUST ACCORDING TO KEIKAKU yapacağını sanmıyordum. Maestro gibi yönetti. bizimkiler insan kurtarma işlerini bırakıp bunlarla mı boğuşacak acaba artık, çok bambaşka bir hal aldı dizi. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Muthis Dizi soylede bitse olur yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ben de korktum hatta bitti diye. bu arada decima'nın patronu amca nolan'ların gerçek amcasıymış, batman serisinde de oynamış hatta waynecorp yönetim kurulu üyesi olarak. bombaydı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 butun sezon guzel ve orta seviyede gidiyor ama sezon finalini cok pis yapiyor bu herifler. http://www.youtube.com/watch?v=NhmmedScLmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 22-23 ardarda ağzım açık izledim en iyiydi bu sezon en iyi şekilde bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 3x23 sezon finali güzel sezondu, ama herhalde 4. sezon person of interest'in son sezonu olur gibi geliyor. zaten bu sezon cidden dizi finali gibi bitti. bu arada person of interest'in 1. sezon finali şimdikinden daha fazla merak uyandırdığı için daha güzeldi bence :p http://www.youtube.com/watch?v=Aen-Zb9dAbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 abi 1. sezon finali efsaneydi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 son bölümleri yeni izledim de müthiş bi hale geldi dizi hatta böyle bitseymiş. ilk sezonda bırakmamışım allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Taraji P. Henson Caroline Turing Summer Glau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 fak ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 oha abi bu dizi mükemmelmiş niye söylemiyosunuz bütüm 3. sezon finalii yeni izledim resmen epikti vay mk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 söylüyoz ya, kırk sayfa mesaj var, alla alla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 3 sezonu 2 haftada izledim şimdi 4. sezonu nası beklicem laaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 1.sezon vasat 2.sezon iyi 3.sezon efsane oldu. ben ilkinde bırakmıştım sonradan düzeldi fln dediklerinde tekrar başladım. harbiden öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 USA national security üzerine yapılan n00b dizilerden biri değil miydi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 öyleydi de süperleşti sonradan. çaktırmadan yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar