Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Eternal said: Serdar çok iyi transfer.. Şimdi 1 yabancı daha alıyoruz L. Diarra olabilir ve yanına Gökhan İnler'i koyuyoruz. olay bitiyor =) Inler zaten sizde yav. http://www.internethaber.com/images/news/65986.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mokoko said: fb.org said: Bugünkü Fanatik Gazetesi’nde, "Yalanlanıyorsa doğrudur" başlıklı haberde, resmi internet sitemizde yer alan "Transfer Spekülasyonları" adlı bölümün haksız eleştirilere uğradığını görmekteyiz. "Fenerbahçe Spor Kulübü, kurumsal yapısı gereği, aşağıdaki haberlerin doğruluğunu teyit etmemektedir" ibaresiyle sunulan ilgili bölümün,bir yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen, Fanatik Gazetesi tarafından anlaşılamadığı ortadadır. Öte yandan, her sezon 300’e yakın oyuncuyu transfer edeceğimiz iddiasında bulunarak, aralarından bir ismin transfer edilmesi halinde bunu gazetecilik başarısı olarak kabul edenlerin, bir haberin doğruluğunu teyit etmemenin onu "yalanlamak" anlamına gelmediğini kavrayamadığı da anlaşılmaktadır. Türkçe yazılanları anlayabilmek ve dilbilgisi bazındaki eksiklikleri nedeniyle, resmi internet sitemize haksız ithamlarda bulunan ilgili gazeteye, kurumsal kimliğimiz gereği, transfer haberlerinin, ancak sözleşmeler imzalandıktan sonra açıklandığını bir kez daha aktarmak isteriz. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ güzel ayar asdasfd harbiden helal ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 tribundergi DEDIKODU Fenerbahce, Van Nistelrooy ile ilgileniyor. yok artık :D yalandır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oha yaşıyor mu o adam be.. aziz yapmaz öyle bişey ihtimal vermiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Drogba güçlü falan da, Nistelrooy yapabilir mi şuan bilemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Nistelrooy müthiş adamdır yaw, yaşı kaç olursa olsun. Adam nerede duracağını biliyor, tekniği çok iyi, uzun ve havada hakim direkt, güzel top indiriyor. Pas atmayı orta açmayı da çok iyi beceriyor. Bu adam normalde yavaş da değildi de şu anda yaşlansa yavaş olsa nolur olmasa nolur. Ama çok sevdiğim bir adamdır Nistelrooy, fenere gelmesini, rakip forma giymesini istemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 seneye maçlara sadece forvet oyuncularıyla çıkıcaz demek ki asd yalandır ama sanmam ilgileneceğimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Adam 35 yaşına gelmiş, 33 yaşında sakatlık geçirmiş, son takımında 43 maçta anca 17 gol atmış. Emenike'yi de almışken çok gereksiz bence. Hemen hemen sadece ismi kalmış yıldız transfer etme kotamızı geçen senelerde doldurup bayrağı GS ve BJK'ye devretmişken, bu transfere para ve yabancı kontenjanı harcamayız diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kaç tane forvet olcak. bence de yalan haberdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 baya yalan haber yani öyle böyle diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yalan yada feneriumda işler kesat Aziz forma satmak istiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Şampiyonluk sonrası feneriumlarda forma kalmamış ya. Yeşil formayı small bulana kadar canım çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 neee small mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 küçük bir adamım ben ^^ medium'un kolları dirseklerime kadar iniyor lan napıym small da direk gökhan gönül modu yapışık oluyor ama daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Van Nistelrooy malagaya transfer olmuş oh be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yeşil forma var mı ki piyasada ya, ocak ayı civarı 2-3 tane Fenerium mağazası gezmiştim, yoktu yeşil. Ben de "olm herkes çok beğendi nası olur da piyasaya sürülmez" diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=7598 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 var, hatta ben gelen bir yeşili kaleci formasıyla değiştirttim. adam "bakın bu yok satıyor, seneye de olmicak, yeşil candır yeşil güzeldir" falan dedi de, yok kalsın ben volkan olacam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 emenike güzel bir aşırtma golü attı az önce arjantine nijerya 4-0 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hangi kanalda o maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oha arjantıne 52 dakıkada 4 gol takmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Messi falan oynuyor mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mascherano ve messi yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 gökhan ünal kayseriye gitmiş ntvspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 emenike -> messi : seni fenere aldiricam messi, fazla zorlama, baskani kizdirma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar