Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 arkadaşım niye erkenden açıyonuz başlıkları? son hafta bitsin ben açacaydım, ben açtım mı şampiyon oluyoruz aaaa gitti bi sezon daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Seneye nisan gibi açılır 2012-2013 sezonu tartışma bence. Kural falan koyulsun modlar falan aralarında konuşup sezon bitmeden öbür sezona geçiş yasak falan desin baya parsele gırıyor bu yapılan. Fatih Terim ftw! harika olucak harika bu takımı adam ederse anca İmparator eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 parsele girse nolur girmese nolur yahu ahaha topic benim olmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 rew bi başlık aç da ilk mesajı atıver birleştiririz başlıkları maksat ilk post seninki olsun hadi bakalım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lan ben açıcaktım! neyse en azından hem nilep açmamış hemde ilk sayfada mesajı yok.açık ara şampiyonluk gelebilir asasffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abv ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 "İki sezon arasında bu kadar mı fark olur yahu" dedirtebilirler mi sizce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 terim varsa bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ilk 5e girsek baya bi fark iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Terim in bu kadar kötü bir durumdan ilk senede mucize yaratmasını beklemiyorum ben. Ama yinede ilk 5'e kesin sokar. Bir kaç işe yarayan adamın (Arda vs) 'nin gidip gitmeyeceğinede bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 takımdaki disiplinsizliği bir tek fatih terim çözer. böyle bir hiçten birşeyler elde edebilecek tek adam o ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Üçüncü kez kovulup ileride dördüncü kez kurtarıcı olmak için geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Başka kim Galatasaray'la başarılı olabilir şu durumda peki? Reijkaard'ı vs. gördük işte. Hani Terim kötü de olsa daha iyisi yok bence şu an. (Mourinho falan gelmeyeceğine göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Olmaz terim lololo yapanlar alternatifleriyle gelsin bence de,bizim takimin problemi futboldan ote suanda.O ise de en iyi bi turk bakar hatta Fatih Terim bakar.Millet antremanda birbirini tokatlayip twitterdan aglasiyo su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 belkide sportif direktör olarak gelcektir. TD olmayabilir gibi bi his var içimde. başkanda bi önceki gün dediklerini mal gibi yemez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Gazman hayırlı olsun gs ye , biraz toparlar gs yi ama çok transfere ihtyac var oyuzden baya zor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Fatih Terim: Arda kalacak. Şansal Büyüka: Selçuk Gs'de. Bir de dursun burda. http://www.youtube.com/watch?v=5scktEoInlE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trt3'de Arsenal maçı var hadi yine iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Bu videoya bayılıyorum... -İyi tercüme et sen de! -You have to be very serious... -You have to be serious... -This is serious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10073.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 sostizm said: Üçüncü kez kovulup ileride dördüncü kez kurtarıcı olmak için geliyor. Kim ne zaman kovmus yahu Hadi 2. seferde diyelim ki zorla istifa ettirdiler kendi istemiyordu.İlkindede mi kovdular Fatih Terimi?Çıkın su hayal dünyanızdan artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Sotto said: Bu videoya bayılıyorum... -İyi tercüme et sen de! -You have to be very serious... -You have to be serious... -This is serious... aahahhah, bu süper ya. olm bu gs'ye adam gibi tercüman gelmiyo mu? kafa kol ilişkileriyle mi alınıyo bu adamlar. lan heriflerin hepsi intermediate seviyesini 60'la şartlı geçmiş sanki, gerçi bu elemana da kızılmaz terim öyle bağırıyor ki doldurmuştur sirius siriyus derken :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Eğer Ünal Aysal,Fatih Terimi gs başına getirirse maça gitmem o adam gidene kadar...Kesin Ali Dürüst'ün halt yemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 tamam hemen şimdi arıyorum ünal'ı, bak ünal, almıyorsun fatihi ona göre başka lafım yok arkadaşlar istemiyor kalksın gitsin diyorum. hemen hemen sen hic dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yenisini alana kadar en iyisi bu diyerek 17 Mayıs'ını kutluyorum herkesin ( bu arada google'a UEFA kupası yazınca UEFA kupası şampiyonu fenerbahçe çıkıyor ilk yeterince pazarlayamadık kupayı sanırım) Aynı zamanda Gündüz Kılıç'ın ölüm yıl dönümünde şu durum için manidar bir sözünü alıntılayarak kendisini analım ( Rahmetli de De Niro gibi adammış) “Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar