deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Puyol geliyor esas, kaptan yapcaklarmış takıma. Bülent Korkmaz modeli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Kaleci sıkıntımız yok, savunma sıkıntımız hiç yok, orta saha da göbekte oynayanlar hadi neyse de (cana insua ve yeni gelen diger adamdan memnunum sonuçta acil bir durum yok) kanatlar tamam arda kaldı ve geriye bir tek 2 sene evvelin gol kralını elınde bulundurdugumuz forvet mevki için adam almak mı kaldı? Hiç mi akıllanmıcaksınız para verip star getirmek 5 sene önce ki fenerin işi galatasaray gider adam akıllı 3-5 nokta atışı yapar gerisi fişek gibi alt yapı adamlarıyla dolar ve harika oynarlar nerde o durum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 pound 2.2 tlydi en son gördüğümde... şimdi ne oldu bilmiyorum ama 5x2.2= 11M tl YUUUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mithat, burada senin yaptığın kendi söylediğinle aynı şey. Adamlara bakıyorsun, nasıl GS yönetimi baktı-aldı, sen de bakıyorsun ve diyorsunki "Adam 2 sene öncesinin gol kralı". Bu mantıkla Kewell da Harry Kewell zaten, süper solak. Adamların her an sakat oldukları gerçeğini görmezden geliyorsun bende buna gülerim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 tartışma bitmiştir. http://twitter.com/#!/Alex10combr/status/71992058121949184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 AHAHAHAHAH yok lan soruyu yanlış anlamıştır diyeceğim de alexin kendi twiter hesabı mı o? eğer öyleyse adamda "saygı" kavramı gerçekten varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi adam zaten alçakgönüllünün önde gideni. niye hayır ben daha iyiyim desin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 alexi bu yuzden seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bu tür polemik sorulara hep böyle cevap veriyor alex. hagi mi sen mi diyenlere hagi diyor. geçen de "x 1 senede türkçe öğrendi sen 6 senedir burdasın konuşmuyosun" diyene "x akıllı, ben salak" diye cevap vermişti mesela. saygı duyulacak bir sakinlik var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Hagi'ye sorsan benim der ama sdfdsgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 hagiye sorsan "sen caldin telefon, hirsissin" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 adam troll savar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 senin anani avradini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konn said: Adamların her an sakat oldukları gerçeğini görmezden geliyorsun bende buna gülerim dostum. diyorsun ki gol kralı olmuş adam (kesin olmuş belki degil bak ) kenarda dursun ver 11 milyon tl yeni adam al diger yerlerde eksik varken. Ben demiyorum ki diger yerleri hallettikten sonra gel dön yine oraya ama sende kabul etmelisin ki galatasarayın sorunu forvette degil ben bu takımda ibrahimi oynatırım forvette yine serveti savunmada gormek ıstemıyorum artık bu kadar basit. Servette örnek onun gibi daha bir sürü takoz adamımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 barostan baska forvet yok, sakatlaninca noldugu ortada, nasil sorun yok forvette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 baroş bir sakatlandı komple bittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Yahu anlatamadıgım nokta alınmasın demiyorum ama 11milyon tl sıkıntı olucak kadar degil. Daha demin dedim ibrahim seleni oynatırım forvette ama yinede savunmada serveti ya da orta saha da ayhanı vs. gormek ıstemıyorum asıl ben. Drogbayı alana kadar daha düzgün 3 adam alsalar yıllık 11 milyona savunma ön libero sağ açık mevkilerine ben daha çok memnun olurum . Demiyorum ki baros sonsuza kadar kalsın galatasarayda ama ondan daha acil degil mi soyledıgım yerlere adam almak şu 11milyonu drogbaya harcamaya nazaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi atleticoya elendik yinede zar zor ligde direk düştük.en reykardda 2. senesine sarplarla başlayınca :) barosun sakatlıgı çöküşümüz oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Mithat said: Yahu anlatamadıgım nokta alınmasın demiyorum ama 11milyon tl sıkıntı olucak kadar degil gs tarihinde kime senelik 11 m tl vermiş yahu ki 11 dende fazlaya gelio 5m pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 mokoko said: Mithat said: Yahu anlatamadıgım nokta alınmasın demiyorum ama 11milyon tl sıkıntı olucak kadar degil gs tarihinde kime senelik 11 m tl vermiş yahu ki 11 dende fazlaya gelio 5m pound. ben zaten alınmasın demıyorum yine alınsın ama 11 milyon sıkıntı olucak kadar bir paraya adam alınmasın alınıcaksa 3-4 adam alınsın o kadar paraya anlamında demiştim. 11 milyon nedir ki yaaaeee tarzı bir olay degildi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Fatih Terim kanalturkteki dandik programda olucakmis birazdan.Twitter`daki eleman oyle dedi onun yalancisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Servet bana batmıyor. Hagi de Bülent Ünder de Servet'e övgü dolu sözler söylüyorlar. En fazla emeği onun verdiğini vs. Bence Servet kesinlikle kalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Drogba gelirse kaç çeşit forma çıkarırlarsa alicam :) pembe mor Gül rengi çilek desenli fark etmez :p Seneyede Avrupa'da mac yokken o stad Drogba gibi adam ile dolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar