Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 LBP var bende, Dead Nation ve inFAMOUS düşünüyorum, var mı artıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya almak demek accounta ekleniyo canimiz istedikce dl edebilcez demek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 5 psn hesabim var, butun oyunlar benim HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 walla bana 2 tane yeter dier oyunlarin adinida duymadim ilgilenmiyorumda eaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Ne zaman alabilicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 19:00 GMT Wednesday diye geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Böf, şöyle 1-2 saate olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 7 aylikmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 24 saat geçti, hala e-mail yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Şifre resetleme maili bana 2 accountuma da 3 dakika içinde falan geldi. Spamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abi ps3 den değiştirsenize 10 saniye sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben şurdan dün gece iki dakikada değiştirdim, update'imi de yaptım. http://uk.playstation.com/ oyunları store'dan mı indiriyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 oyunlari nasil indiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Viktor said: 5 psn hesabim var, butun oyunlar benim HAHAHAHAHAHAH bu yapılır mı hakkaten yahu bende de 50 tane hesap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 20 kere bot kodu girdikten sonra hala "There is a problem resetting your password. Please click the link again or copy and paste the link into an Internet browser." çıkıyor, alsınlar başlarına çalsınlar beceriksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 TR PSN'den mail gelmiş, açıyoz yavaştan diye. Beleş oyunlar da var demiş, verdiği linke girince de sayfanın altında şöyle bi ibare var said: Ücretsiz oyunlara ve özel içeriklere erişim 30 günlük abonelik süresi bittiğinde sona erecektir. Özel indirimlerle satın aldığınız her şeyi, dinamik temaları ve özel simgeleri kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu ne lan!? http://tr.playstation.com/welcomeback/?WT.mc_id=EMAIL_121204&DCSext.EmailLink=EMAIL-HTML-link4-tr_TR-121204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 30 gun icinde secip alacaksin oyununu belese. 30 gun icerisinde almazsan belese alamiyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yeni acc alinca alamiyosun di mi beles oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sanmam ya, bu kapali donem oncesi acilan acclar alabiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 20 nisandan mı ne önce açılmış olması gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 BonePART said: oyunlari nasil indiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Hah tamam ya bi an korktum, sabah kafası işte. 30 günde almayanı döverler zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bi tane ortak hesap ıslerı ıcın psn almıstım US, ona mılletın almadıgı oyunları alıyım paylasalım ben mıllet lbp wıpeout ve ınfamous alcak dıye dusunuom, deadnatıon ıle stardust alırım ona verırım accountu burdan cekersınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Report: Sony PlayStation Network Password Reset Page Exploited, Customer Accounts Potentially Compromised Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 iyice boku çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar