Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "Tatar Ramazan" said: Fener-A.Gücü başlığında Fenerliden çok 3 büyük rakip taraftarı var ve hepsi de ağlıyor ahahahahha çok zevkli lan Ötesi yok. Tüm penaltılar doğru, Ankaragücü'nün 1 pozisyonu var sadece. "Puan alın tüm borçları ödeyip prim vereceğim, Aziz olduğu sürece ben FB'li değilim" diyen Melih'in takımı hakkında maç satılmış falan demek de ayrı komik oluyor eheh. Melisler konfederasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Zaten Fener'in penaltıları doğru değil diyen yokta, ekstra bir mallık vardı Ankaragücü defansı ve kalecisinde B)...Penaltının geçerliliğinden çok, direk penaltı yaptıralım havası var gibi geldi, yanlış anlaşılmasın...4. komik yine dediğim gibi bu sefer de penaltı olmasın diye:) Yoksa goller tertemiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 penaltılar cidden penaltı ya, hadi alex biraz kassa kurtulur gidermiş de yani, engelli koşu değil bu adamın üstünden atlamak gibi bir lüksü yok son 2 maç kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bastırın,asın duvarınıza,futbolcu görün,yıldız görün alex>all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 alexin heykelini yapiyolarmis gercekten. ridvanin sozunu dinlemisler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Kanuni said: 6saray bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ahaha boşver abi onlar görür 6sarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 türkiyenin 4 te 3 ünü üzmeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 size her yerde trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 carsi nasil herseye karsiysa, hersey de fenere karsi. carsi -> hersey -> fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bi kaç takviyeyle avrupada iş yapacak, top oynayacak bi takım olacaz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 baktım da tüm penaltılar penaltı? trabzonlular deli gibi hakeme saldırıyor da hakemlik bir şey yok hepsi doğru geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ilk penaltı penaltı değil gibi bi. bi de hakemden çok, ankaragüçlüler beni işgillendirdi zaten. adamlarda en ufak bi varlık yok, frikik golünde de, çekiliyor sanki en soldaki oyuncu, ''çekileyim de, garanti atsın'' der gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pha said: Kanuni said: 6saray bu ne? çoluk çocuk ne olacak. bu arada fenerliler artık penaltı vermiyorlar bize diye ağlamaz umarım dasdasd şaka bir yana adam hepsini aynı köşeye aynı şekilde attı :) cüneyt iyi yönetmiş maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hoh hoh hoh hooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Polyushka said: ilk penaltı penaltı değil gibi bi. Esas "en penaltı" olanı ilkiydi, iki bacağını birden kesip indirdi Alex'i adam. "İstese kaçardı" gibi bir mantık kuruyorsan yok öyle bir şey, kimse istemek zorunda değil yani eheh, kontrollü gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 penaltılara baktım. kırmızı hatalı sadece. onun dışında fener ezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 muhabbeti dönmüştür gerçi de yine son haftaya kaldı bakalım, hadi fenerbahçe. gerçi artık aziz garantiye alır, parası neyse bastırır yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kırmızı bana da fazla geldi, defans araya girer gibiydi sanki. Maç çıkışı Maçkolik'te takılırken Markus Merk denk geldi, alt bantta "penaltı da kırmızı da doğru" diyordu ama ses olmadığından neye dayanarak bunu söylediğini şeyedemedim, neden dedi? Adam da top da geçip gitmiş hala ayağını indirmiyor kasten çelme takıyor diye mi, yoksa bildiğimiz bariz gol şansı muhabbetine mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 gol şansı değil bence de. ayağını geriye uzatıp çelme takıyor. top da yok ortada. hani kasıp geriye uzatiyordu yanlış hatırlamıyorsam. onun dışında bariz gol şansı diye verdim derse gene de birşey diyemez insan. öyle yorumlamış denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Topu kaleciden geçirmiş ve top kaleciden geçerken, defans ile Niang aynı pozisyonda. Çelme ile Niang'ı kestikten sonra defans önüne geçiyor, çelme olmasa Niang 1 adım önde olacak ve topa çok daha rahat hamle yapabilir. dedi Marcus amca. Erman abi ile Ahmet abi de doğruladı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aslinda seviniyorum lan fenerin $ampiyon olmasina. $l ye direk gitsin i$te, facialara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 ALLAHINIZ ALEX http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-05-15_a27.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 maçtan önce söylemiştim bu gökçek ne zaman bağırıp çağırsa ankaragücü 3-4 yiyor.bence gökçek fenerlileri değil trabzonspor taraftarını trolledi :).yani ankaragücü oyuncularının yaptığı hataları 3. ligdeki adam yapmaz.fenerin şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.bence hakettiler nerdeyse 17 de 17 yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar