CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bende de var artık istiyenler eklesin custodem nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 CusTodeM said: Bende de var artık istiyenler eklesin custodem nick Hacı ekledim, verirsen bi davetiye çok sevinirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 OHA key geldi allahıma key geldi lan laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bi bana gelmiyor. biri de özel mesaj atsa. ben sana yollarım bir invite kardeş dese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tamam invite at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bana niye gelmiyor lan.allahını seven invite atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Herkeşe gelmiş bana da atıverin. :D Steam ID: grn00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 CusTodeM said: Bende de var artık istiyenler eklesin custodem nick Agali kaldıysa screwye lazım key, 2 günlük üyelere dağıtmadın inşella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 o balonla işin zor ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 of lan playdotada key vermiş biri direk kimse görmemiş konuyu atladım kazandım keyimi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 key istiyorum kafayı yiyicem lan:( swtor da yollamadı zaten of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Evet eski üyeliğimle giriş yapamadığım için (?) 2 günlük üyeyim. İstemeyen vermez. Köstek olmayın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Abi 5 kişilik takımınız yoksa hiç girmeyin bu arada oyuna. O kadar çok zekasız rus var ki, az önce 3 kişi girdik yemin ederim ne sinir kaldı ne bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 allahıma invite geldi.mübarek cuma günüde dualarım kabul oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 evet 1 invite im kaldı var mı isteyen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Nekro said: evet 1 invite im kaldı var mı isteyen (:P)Ben! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sparkcaster said: at banaÖnce isteyen alır. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sen balonlusun yav yok eheheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Nekro said: sen balonlusun yav yok eheheuBoşver aga balonlular dışlanıyosa verme bana. :D Üzülürüm ama bak. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yanlış anlaşıldık umut verdik key yok bende gift olarak geldi oyunu olan eklesin oynamak için demek istedik kısa tutunca yanlış anlaşıld:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 evet gift ayrı key ayrı key böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ah ne güzel görüntü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grn00b Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Alın da oynayın, benim için de oynayın len. Balonlulara yokmuş davetiye nasıl olsa. :D Sanki key almak için geldik ya buraya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar