erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 torment fallout sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ace Combat 5 Ne bileyim ya, müziği, hikayesi, oynanışı hoşuma gidiyor. Dört ayda bir oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çok var ama hiçbir oyun Star Wars Galaxies'de yaşadıklarımı yaşatmadı bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Warcraft 2 Red Alert 1 Age of Empires 1 Sacrifice Diablo 2 Heroes 3 WoW Tabi bir de Settlers 2 var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 caesar 3 rollercoaster transport tycoon half life diablo TW serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ultima half life serisi age of empires hitman serisi warhammer prince of persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 RED ALERT 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Star Wars Galaxies Sanitarium Quake II Escape from Money Island Commandos Age of Empires II Unreal Tournament 2004 Fifa 99 Star Wars JK 2 ve Jedi Academy GTA 2 No One Lives Forever Prince of Persia Sands of Time, Warrior Within Uncharted I-II WoW Call of Duty Half Life Knights of the Old Republic I, II Assassin's Creed I, II, Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 en hastalıklı. Arada bişey unuttuğum olurdu %98 i gördüğüm an burnum kanamaya başlıyodu. ama hala iddia ederim, bu oyunda BENDEN İYİSİ YOK. edit: alley cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablozadeh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 time commando ve mdk özellikle 12 yaşında mdk ile yatıp kalkmaya başlamam şuanki rahatsız kişiliğimin en önemli nedenlerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Lyvanna_Dolores said: en hastalıklı. Arada bişey unuttuğum olurdu %98 i gördüğüm an burnum kanamaya başlıyodu. ama hala iddia ederim, bu oyunda BENDEN İYİSİ YOK. edit: alley cat oha bunların hastasıydım ben de. babamın hastanedeki bilgisayarında vardı orada oynardım -Deno- said: Star Wars Galaxies Sanitarium Quake II Escape from Money Island Commandos Age of Empires II Unreal Tournament 2004 Fifa 99 Star Wars JK 2 ve Jedi Academy GTA 2 No One Lives Forever Prince of Persia Sands of Time, Warrior Within Uncharted I-II WoW Call of Duty Half Life Knights of the Old Republic I, II Assassin's Creed I, II, Brotherhood abi adam iz bırakan 3-4 oyun demiş sen arşivi dizmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Rewendor said: oha bunların hastasıydım ben de. babamın hastanedeki muayenehanesindeki bilgisayarında vardı orada oynardım abla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 arşivi dizdim, çünkü çok oyun oynadım. napıyım seçemedim aralarından, hepsinin ayrı yeri var. 3-4 oyun yazılır mı lan iz bırakan oyunlar kısmına. SORU DEĞİŞSİN PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 uo quake 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Little Big Adventure 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ya abes exodus u unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -Deno- said: arşivi dizdim, çünkü çok oyun oynadım. napıyım seçemedim aralarından, hepsinin ayrı yeri var. 3-4 oyun yazılır mı lan iz bırakan oyunlar kısmına. SORU DEĞİŞSİN PLX soru doğru sen yamuluyorsun. ayrıca o arşivde nasıl tomb raider olmaz ya. çok oyun oynamışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 fena özledim indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 nomsaR said: ya abes exodus u unutmuşum. demek ki iz birakmamis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Loxias said: Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 thief dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 oha kendime kızdım her topikte derim burada neden dememişim bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Kanuni said: nomsaR said: ya abes exodus u unutmuşum. demek ki iz birakmamis :) olur mu yaaa, sadece çok zaman geçmiş. ilkokul 5'e mi ne gidiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Oddworld de ne iyiydi. Küçükken fazla duygusaldı o oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar