Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 wow hayatimin irzina gecti LOLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 wolfenstein 3d - (fps denince birçok kişinin aklına doom gelse de da, ilk fps budur. baya bir etkilenmiştim) Half-life - (yenilikçi, fps tarihinde miltaşı) counterstrike - (dolu dolu 4-5 senem bununla geçti) warcraft 2 - (CC serisi gibi değil gerçek strateji modemden çok oynamıştık arkadaşlarla, sonrasında starcraft, w3, sc2 falan geldi tabii) fifa 96 - (of of of deli gibi modemden oynuyorduk) winning eleven - (hangi versiyonu tam hatırlamıyorum da playstation 1'i olan arkadaşlar göstermişti, fifa'nın ne kadar tırt olduğunu anlamıştım, hergün arkadaşa gidiyordum oynamaya) simcity 2000/3000 - çok farklı bir konseptti. ardından da sims serisi geldi. yeniler tabii daha çok ufak adımlarla ileri götürüyorlar sektörü. böyle ortalığı yıkan, çoook saatlerimi verdiğim, deli gibi beğendiğim yeni bir oyun pek aklıma gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reb0rn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Llama said: kesinlikle ultimadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ultima online baldur's gate 2 sc:bw anarchy online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 civilization 2 (16 sene geçti hala oynarım) ultima online (yıllarımı verdim resmen) diablo (ilk multi hastalığım, gece gündüz battle.nette oynardım, dengesizdi tabii) starcraft (hikayesi, atmosferi, dengesi, konseptiyle bambaşka) world of warcraft (uo'dan sonra çok oyun denedim ama adam gibi oynadığım tek mmo, dünya olarak muhteşem) counter-strike (az dirsek çürüttürmedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 - sim city classic (birşeyler inşa etme üzerine olan oyunlara girişim) - civilization (tbs'ye girişim) - command & conquer 2: red alert (rts'e girişim) - syndicate plus (srpg'ye girişim) - doom 2 (fps'e girişim) - nox (arpg'ye girişim) - icewind dale (rpg'ye girişim) * unreal tournament (online fps'e girişim) * ultima online (mmo'ya girişim) yıldızla işaretlenenler online oynamaya, tonla arkadaşlığa ve tonla zaman harcanmasına yolaçtıkları için sanırım en kritik öneme sahipler büyük resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Rome : Total War Age of Empires III Counter-Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 uo-tf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dune2 indiana jones fate of atlantis wolfenstein civilization HL age of empires pizza tycoon commandos ultima online sudden strike şimdi başlığa bakıncakalıma başka oyunlar da geliyor bu şekilde yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama unreal tournementı da çok sevmiş ve çok uzun zamanlar oynamıştım. c&c oyunlarını da dahil edebilirim tiberium sun a kadar. onun dışında need for speed 4, fifa 99 ve sensible soccerı da çok net hatırlıyorum, sanki daha dün oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 north and south dune 2 lotus 3 canon fodder prince of persia emily hudges soccer vardi amiga da oynardim ama onu. ultima serilerinin tamamini deli gibi oynadim, sonra da UO ya basladim... en son guild wars gercekten cok keyif alarak oynadigim oyundur.. ondan beride bisi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 adam dinazor ne çok dinazor varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ya çok sevdiğim çok oynadığım bir sürü var da, "hayatta iz bırakmak" diyorsak: -Torment -Sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Baldurs Gate. Hemen hemen olmayan ingilizce ve elimde sözlük ile oynamaya çalışmışdım. Ençok keyif aldığım her bir haritasını keyifle gezdiğim vay be adamlar yapmışlar dediğim bitirdiğimde içimi hüzün kaplayantek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 might&magic 6-7 -ilk rpg, gecemi gündüzüme katardım questleri çözebilmek için- homm -ilk multiplayer deneyimim- diablo 2 -kulak toplama davasına ilk hırs yaptığım oyun starcraft -ilk pc'imi aldığımda tek oynayabildiğim oyundu ki en sevdiğim strateji oyunudur. fallout 2 -aşık olduğum hala ve oynadığım, wastelandine kurban olduğumun oyunu half life -dost meclisiyle kafe ortamında ilk turnuva kafalarını yaşadığım oyun- sanitarium -ne desem bilemedim, oynadığım en iyi oyunlardandı- uo - ilk mmo deneyimim, ömrümün yarısını çürüttüğüm oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 oyun nasıl iz bırakır yaa, get a life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi hayatının bi dönemi harcamışsındır, çok eğlendiğin hiç unutamadığın anıların felan olmuştur. ne bileyim şimdi samimi olduğun arkadaşlarından kimisi o oyun aracalığıyla tanımışsındır belki. daha uzar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 FIFA 99 - futbolla tanıştım Red Jack The Pirate - ilk adventure oyunum :) Max Payne - sanat eseriydi resmen Minecraft - Rüyalarımı 1m^3'lük bloklardan oluşan dünyalarda görmeme sebep oluyor aklıma bunlar geldi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 freespace 2 total annihilation homam 3 indiana jones and the fate of atlantis ssa tribes diablo 2 persona 3 torment uo m&m6 mdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 defender of the crown pirates Green barret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 time commando midtown madness 1 half life (stalkyard mapi) system shock tabi bu oyunlar hani topicte belirtildiği gibi hayatımda iz bırakan oyunlar. onun dışında otomasyon olarak seneleri yiyenler ayrı wow vs gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 önce pc bazında hatırladığım ilkler, sonra onlarla neredeyse yakın zamanda oynadığım ve sevdiğim ikinciler. - sim city 2000 (birşeyler inşa etme üzerine olan oyunlara girişim) ek: sim tower - civilization (tbs'ye girişim) ek: master of orion - dune 2 (rts'e girişim) ek: command and conquer - syndicate plus (srpg'ye girişim) ek: syndicate 2 - hexen ve heretic (fps'e girişim) ek: star wars dark forces - diablo (arpg'ye girişim) ek: nox - baldurs gate(rpg'ye girişim) ek: daggerfall - delta force (online fps'e girişim) ek: ghost recon - asherons call (mmo'ya girişim) ek: dark age of camelot - fifa 97 (spor oyunlarına girişim) - sanitarium (adventure oyunlarına girişim leisure suit serilerini saymazsak tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 fenris said: ya çok sevdiğim çok oynadığım bir sürü var da, "hayatta iz bırakmak" diyorsak: -Torment -Sanitarium Tam "aha kimse Torment yazmamış, ayıp ulan" diye girecektim ki senin yazdığını gördüm fenris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ben dün 10 saat Mortal Combat oynadım, parmaklarımda gerçekten iz kaldı. Shao Kahn'ı da geçemedim işin kötüsü, sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Age Of Empires 2 SC1 - BW Diablo 2 SWG WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 luniz +1 gods, jet fighter, bi oyun daha vardı.. pc'de bitirdiğim ilk oyunlardı. gods'ı amiga'da değil pc'de oynamıştım sdfsdfdf. california games serisi ve street rod serisi vardı amiga'da. hmm ama en iz bırakanları sid meier oyunlarıdır. bi de sim city tabii. civ'de çok basit kodlamalarla her bişiyi değiştirebiliyordun vs hem o bakımdan hem de eğiticiydi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar