2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
God of War 4
siz müdür seçerken ses tonuna mı bakıyorsunuz ?
God of War hiç oynamadım beyler.. Ne diyosunuz ? illa 1 ve 2 oynamam mı lazım.. 50 Lira bişey digital edition HD I-II'nin.. alıyım mı.
al
sürekli 2 tuşa basıyorsun karakter herşeyi parçalıyor sende bir şey yaptım sanıyorsun, arada o ya bas diyor xe bas diyor o yani. görsellik için belki.
1-2 hd oynadım ben çekilecek oyunlar değil yutubdan izle daha iyi ama 3 inanılmaz.
ben de 1-2'yi hd oynadım, daha doğrusu 2'nin daha başlarındayım. di'den almıştım hatta forumdan.
en zor seviyede oynadığım en zor play station oyunlarından olabilir. konu çok efsane değil, ama oynanış, mekanlar, grafikler, müzikler gayet tatmin edici. nolursa olsun alınıp oynanmalı yani.
en zor seviyede oynadığım en zor play station oyunlarından olabilir. konu çok efsane değil, ama oynanış, mekanlar, grafikler, müzikler gayet tatmin edici. nolursa olsun alınıp oynanmalı yani.
2 en iyi
peh 1-2 saat oynadıktan sonra ps3 dondu , tekrar açtığım tüm saveler silinmişti
tekrar olmasa bari :I
tekrar olmasa bari :I
oyun spotculara gelmis,130 lira...
d&r'dan alacam ayni fiyata,hic yoktan bir boka yarar...
d&r'dan alacam ayni fiyata,hic yoktan bir boka yarar...
Tüm yobazlar toplanmış konuya.. Oynamak zorunda değilsin. Her oyunu oynaman gerek diye bir kural yok arkadaşlar. Hadi anlamadınız bari gelip buraya saçma sapan şeyler yazmanın bir mantığı yok. Oyundan anladığınız tek şey bir adamın tüm mitolojiyi elden geçirmesi mi yani.. Evet 2 tuşa basınca oyun bitiyor o yüzden oynamayın bu oyunu asdasdasd
şu seri deli gibi tekrara girdi, geleceği falan yok artık.
ama keşke ps4'e bir tane gow patlatsalar konsol geldiğinde.
1080p ekranda ucube dövsek, öldürdüklerimiz despawn olmasa anında ortalık kan revan olsa falan.
ama keşke ps4'e bir tane gow patlatsalar konsol geldiğinde.
1080p ekranda ucube dövsek, öldürdüklerimiz despawn olmasa anında ortalık kan revan olsa falan.
Öne çıkan mesajlar