dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bu arada toynak eskiden harbiden tirnak imis nasil tugnak, insan icin tirnak olurken goldbaren icin toynak olarak degismis, etimoloji tarihi aciklayamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 axedice said: Mersinde havalar gunesli http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/2012-03-17123505-HagridDirt-1.jpg Sparkcaster said: ellerine noldu lan dasaaa said: ganj nehrinin mikroplu suları evet arkadaşlar, el elden üstündür. i rest my case. link: pati albüm 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Güldüm mü? Güldüm. Ama başlığı terkedelim beyler. Ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Adam crit head shot atmış sdklfj dasaaanın o zamanlar espri yapabilmesi de gözlerden kaçmadı iksdi iksdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 olm genetik falan demişsiniz adam 2012 de 44 yaşındaymış. işte genetik bu. babam axedice'dan genç görünüyor, 60 küsür yaşında sadasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 İsim çok guzelmis abi. Konuya girerken umarim erkektir dedim cunku aklimda guzel kız isimleri vardi ancak duzgun bir erkek ismi aklima gelmezdi hiç ne kadar dusunursem dusuneyim Gerci ikinci ismini okusam anlayacakmisim cinsiyetini lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Black-ice said: dasaaa said: senko said: başarılı gen aktarımı böle oluo demek anama babama ibret olsun sdfsdf ergenlige girmeden bisi deme ya. cok tatli cocuk var, ergenlikte kamyon carpmisa donuyor. o altinci histe oynayan cocuk falan da cok tatliydi. simdi issiz sokakta arkadandan geldigini gorsen kaldirim tasini ustune atarsin kendini korumak icin. cok ornek var boyle ya. allah nazardan saklasin bilader bu arada. of çok üzücü ama bunun örneğiyim ben ya ilkokulda sabahçıyken öğlenci kızlar çıkışıma gelirdi. liseye geçince kızları anca peter north eşliğinde görebilir hale geldim. neyse ki 17'den sonra toparladık. peter north da işine gücüne devam etti. ahah pter north emekli olmuştur artık ben çocukluktan beri çernobil gazisi gibi olduğum için iniş çıkış olmadı böyle. bi gençken saçlarım güzeldi, artık onlar da güzel değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 lol oynama yaşı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 benim axedise mikrofon düşürdüğüm mesajlar gitmiş milletin peternot mesajları duruyor. taraflı yönetim illa forumu su basalım istiyor başka dilden anlamıyor!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 oha çocuk direkt mankenlik.. Bu ülkede çocuk mu yapılır hede hödö diyecektim de bu çocuk yolunu bulur çıkar kurtarır kendini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 çok güzel çocuk allah sahibine bağışlasın. analı babalı büyütün vatana millete hayırlı olsun. kişisel bölüm modları gibi olmasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 bu da babası gibi çapkın olacak belli. babası tam bir hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 biz o yaşta hakkı bulut'a benziyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 elimize doğdu kocaman olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar