Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Cinematic Universe (Spoiler Alert!)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Buyuk bir ihtimalle o trailerda bütün kahramanlar ölü gibi kaptanın kalkanı kırık falan sahnesi gelecekten falan. Tony bunu görüyosa ya da başkası görüp tony'e söyluyosa , oda ultron muhabbeti sırasında side-plan olarak bütün kahramanlar register olsun , iyi olanlar hep beraber gücümüzü birleştirelim zira biz avengers sadece yetişemeyiz diyodur. Amacı böyle shield içinde bir okul tarzı bişi kurup bütün iyi kahramanları eğitip thanosa hazırlamak büyük ihtimalle. Kaptan niye karşı çıkıyor kısmını henüz tahmin edemiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Sony'nin hacklenen dosyaları arasında Spider Man serisi ile ilgili olanlar çıkmış.

Marvel, Captain America 3'e Spider Man'i koyalım diye Sony'e teklif götürmüş aslında ama Sony kabul etmemiş.

Sonradan Sony, Marvel'a yeni Spider Man serisi teklif etmiş. Filmleri Marvel çeksin, dağıtımı Sony yapsın ve senaryonun MCU'yu bağları dışındakileri yine Sony kontrolünde olsun diye. Onu da Marvel kabul etmemiş sdf

Böylece Marvel filminde Spider Man görme ihtimalimiz de bitmiştir heralde. Ocak'ta Sony'nin başındaki adamlar toplanıp karar vericeklermiş Spider Man'le ne yapacaklarına.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Abi çok sevindim ama Civil War'a koymasalardı daha güzel olurdu gibime geliyor, baya saçma çünkü çizgi romanda da. Hepinizin kimliklerini koruycaz ama sen 500 senedir en fazla düşman edinen süper kahramansın sen çık televizyonda tüm dünyaya açıkla kim olduğunu, hadi canım. Baya aptalca bi olaydı, sevinmiştim filmde böyle angutluk olmayacağı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...