Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) He, 7 filmin garanti anlaşma. Kaçarı yok. Cameolarla 11 filme kadar opsiyonu varmış. Gerçi ilk 7 garantide de Cameolar olacak. Tutmazsa karakter 7'de suçlayacaklar işte diyelim. Mart 14, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 ay yeter heryerimiz süper kahraman oldu yine marvel nası bi pazarlama ekibi tuttu yahut millet nası bi fanboysa , sosyal medya ve reddit avengers işgalinde , içim daraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 cehennemledim filmi evet en güzel kedi oynamış, leş gibi film nigga panterden daha leşi olamaz diyordum yapabilmişler uğraşıp ilk 10 dakkada hadi şu erkeklere gösterelim günlerini yihhhuuu sözleriyle benden 3/10 falan alır benim gibi bir adamı bile zorla kadın düşmanı homofobik ve ırççı yapmayı becerebildiği için ayrıca tebrik ediyorum yapımcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Samuel Jackson da iyiydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 alllalla aynı filmi mi izledik gittim dün akşam izledim, popcornumu yedim kolamı içtim eğlendim çıktım geldim eve. her şeye de takılmayın bu kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 women emp feminazi shitshowuna dayanarak hdfilmchennemine 1080 düşünce izlemeye karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Nigga Panther'in leş olduğuna katılmıyorum. Sinematografik olarak bir kere bayağı başarılı filmdi oradan hakkını vermek gerek. En az Winter Soldier kalitesindeydi o açıdan. Hatta ben abartıp sinematografik olarak Dark Knight'a bile yakınlaştırırım birkaç çok sevdiğim detay yüzünden asjkfhads Dark Knight tabii sadece çizgi roman türünün değil, sinemanında en büyük yapıtlarından biri de neyse. Nigga Panther'in tek sorunu fazla SJW kusması. Eğer onu dengede yapabilseydi şuan "gerçekten" övgü alıyor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Vasat filmdi ya Millet female empowerment muhabbetine düşük puan veriyordur diye düşünüyordum da harbiden sıradan bir netflix filmi kıvamındaymış Bir daha asla senden şüphe duymayacağım yüce imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 https://www.nme.com/news/film/marvel-directors-respond-james-gunn-rehire-2462975 Disney GotG 3 için James Gunn ile tekrar anlaşmış. Ancak James Gunn şu an DC için Suicide Squad'ı yönetiyor, onu bitirince başlayacakmış GotG 3. In related Suicide Squad news: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2019 2 senelik filmin reboot u mu olurmus. Captain Marvel i bluray i cikinca izlerim, nasilsa esas olay avengers ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Sağ alttaki tip Tom Hardy'e benziyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 2 saat önce, -Deno- dedi ki: Sağ alttaki tip Tom Hardy'e benziyor lan. QFP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 O ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Alıntı Similar to QFT, this phrase is to be used upon receiving a message (usually written) of such powerful value, you must fist-pump the air and release a manly bellow* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Editlenmesin hep akılda kalsın anlamında kullanılıyor çoğu yerde - Quoted for Posteriority. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 gavurun kisaltma meraki beni geriyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 nerde kullanıyor la ben hiç görmemişim redditte falan hep qft kullanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2019 Görmüşüm ki kullanmışım hocam şimdi ne diyim ilk nerede gördüğümü nasıl hatırlayayım sdf QFT bir şeye katıldığını belli etmek için, QFP ise kötü espri ya da cahil post editlenmesin diye kullanılıyor işte farklı alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Captain Marvel tam bir les eski kahraman filmi olmus. Sanirim Marvel'in son 4-5 yilda yaptigi en basarisiz film. Bu arada tum film boyunca bir kere bile kiza Captain Marvel diyen biri yok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2019 disney+ dizisi, filmlerdeki oyuncular gene ayni karakterler diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 youtube'da "one marvelous scene" diye bi seri yapılmış. #onemarvelousscene kafası, farkı youtuber'lar mmh en sevdiğim mcu sahnesi diye güzelleme yapıyor fgbshdj açıktan para vermiş midir disney acaba dicem de hypetrain'den eksik kalmamak için koşa koşa atlıyor da olabilir youtuber'lar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Falcon and Winter Soldier yeni gördüm ya, haberim yoktu. Güzel. Filmlere paralel burada giderler, filmlerde de gözükür malum şekilde. Loki + Widow + Witch film olacak şimdi, dizi de bu geliyor o zaman değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 hangi filmlerin geleceği daha belli değil bu arada. yukarda yazan filmler hayali ama tarihler doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 (düzenlendi) O filmlerin + filmi olup olmayacağı da belli değil. Scarlet, Widow, Loki filmleri zaten önceden duyurulmuştu aralarında onlarda vardır. Gerçi Scarlet dizi de olabilir şimdi hatırlamıyorum. Mayıs 8, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar