Bone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 nerenerenerenere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ASSASİNO! http://i.imgur.com/Ld4iH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 "Tatar Ramazan" said: Almakta kararsız kaldım. Rusçu'da Brotherhood 20tl, Revelations ise 40tl ama STEAM'e kayıt edemiyorsun, Ubisoft launcher yükleyecen falan. Öyle aldığım Settlers-7'nin cdkeyini kaybettim misal, o yüzden hepsinin tek yerde Steamde olmasını istiyorum, ama ucuza steam versiyonu yok. ubi accounta kayıt olmuyo mu yaf bi kere girince? steamden girince de ubi launcher açıyo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 collector's edition'ın kutusu çok hoş da içerik pek iyi değil ya, soundtrack var işte tüm ac oyunlarından seçmeler içeren, artbook var bi o güzel, bi de ezionun oyundan sonraki hikayesini anlatan bir animasyon filmi var, spo yememek için açmadım bile henüz. bi de vlad the impaler diye bir ek göre var da 5 dakikada bitiyor o, güzel bi kılıç çıkıyor o kadar. hani ce almadıysanız pek de bir şey kaçırmamışsınız, ama kutusunun tasarımı baya iyi. 4.sekansa kadar geldim, single şu ana kadar güzel ancak den defence çok gereksiz ya,hiç zevk vermiyor. multiyi deneme fırsatım olmadı henüz ,single baya sardı bitmeden geçmiycem sanırım. 4.sekansın ilk görevi abi ezionun tipi nedir o görevde ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eassasino! http://i.imgur.com/e0txy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=v-wExCVrVRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 single bitti. irl çıkıp galata kulesine baktım bi garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 single 6.sekansın sonundan itibaren baya başarılı, bir dakika tempo düşmüyor çok beğendim. oyun bittikten sonra ac:embers'ı da izledim, güzel bir final olmuş oldu böylece ezio'ya. bi de desmond's memories bölümlerinin oynanışı tırt olsa da hikaye olarak içeriği güzeldi. şu sınavlar bitsin de multiye akayım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Tyrannus said: eassasino! http://i.imgur.com/e0txy.jpg Kardeşim yine parçalamaya başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 yeni oynuyorum ben de senaryo biraz bayık geldi o yüzden faction challengelara felan kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 single bitti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 avatar ve title yakışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 bitirdim, çok hızlı geçmişler herşeyi, istanbul fena değil, kapadokyaya niye gemiyle gidiyoruz aga wtf, bide zeyneeeep gel yavrum buraya topla şunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Daha oturup yeni bitirdim oyunu. ACIII gelmeden hemen bitireyim dedim, 3 gün sürdü haritayı açmak, heryeri sayın almak, bütün görevleri bitirmek falan. Ana hikaye kısa ama çevresel hikayeler ile yeterli uzunluk sağlanmış. Kız Kulesi'nin altı, Galata Kulesi falan gayet güzel dizayn edilmiş. Hagia Sofia biraz basitçeydi. Daha iyi bir dizayn beklerdim. Burda yazıları okurken "Den defense" olayının bütün oyun boyunca olacağını düşündüm ama öyle değilmiş? Templar'lar dalmadı aldığımız bir tower'ın bölgesine falan. Ben zannediyordum ki oyunun başında ki saçma Tower Defense tarzı şey bütün oyun boyunca başımıza gelecek, ama iyiki öyle yapmamışlar. Oyunun başı biraz yavan ama ortasından itibaren güzelleşiyor. Hem müzikler daha iyi oluyor, hem hikaye daha hareketli ve olması gerektiği gibi ilerliyor, hem de haritayı açtığımızdan daha rahatlaşıyor oyun. Oyunun finalide bence harikaydı. Çok keyifli, çok duygulu bitti. Birçok bilgide veriyor aslında. Sorulara tam olarak tabiki cevap vermiyor ama arka planını dolduruyor biraz. Desmond'ın memory'leri ile hayatını görüyoruz, Altair'in memory'leri ile Apple of Eden'ın ile hem Altair'i hem de Apple'ı izledik. Altair'in seslendirmesi rezalet olmuş ama. Bu kadar kötü nasıl seçmişler anlayamadım. Ne tonlaması olmuş, ne aksanı olmuş... Sinematik gücünü baltalamış ses. Ama AC3'e sıcak bakmıyordum fazla, ama şimdi deli gibi oynamak istiyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 oha yeni bitirmiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Hagia Sofia ne be? Konstantinapolis'de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 -Deno- said: oha yeni bitirmiş adam ilk oyunun başında öyle bir sıkıldım ki o da dahil olmak üzere hiçbir AC oyununu oynamadım. adam en azından bitirmiş, saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 artı bir nefret ediyorum bu oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 haha sypro'yla aynı duyguyu yaşıyorum. oyundan nefret etmedim, hoş bir atmosferi var. ama her görevde tek buton combat yap, sonra tüm şehir boyunca kaç, boş bir samanlık bul içine gir, görünmemiş olmayı bekle... rutini feci monoton geldi. ac1'in ilk birkaç saati dışında ac oyunu oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sizlere acıyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 zeyneeep gel yavrum buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 topla şunları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 multi si oynanıyor mu hala / ubisoft serverları önceki oyundaki gibi çıldırtıyor mu? steam de indirim var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 tam konsolcu oyunu. insan assassin stealth falan bekliyor ama hak getire. mark of the ninca oynarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Daha yeni oynuyorum, İstanbul falan güzel olmuşta dövüş sistemi çok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar