applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahaha ulan benmde duruyor olmasi gerek :D bundan cok fena her gün icin 1 paragraf var en az :D bulmam gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 arkadarkaaşıma gitim. orada bilgi sayar oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Televizyon seğretmiş. Seğirmiş tv gözünde. O nebze. Yannız, ilk yorum beni benden aldı. Halen nefes darlığı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 olm bu ne ya. yaş kaç burda ben o yaşta sefilleri okuduydum lan fransızca hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben Kontesin etkisinden kurtulamadım henüz Kontesle oynadik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Heyecanla devamini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu kadar ama isterseniz yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cons aşkına yaz, bak büyük yemin verdirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahsddf gözümden yaş geldi resmen nasıl bir çocukluk lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Trajikomik olan şey Orçun 80li 15 yaşında tutmuş bu günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahahahahhaahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 afdasfasdfaf abi benimde vardı aynısından, ilkokul'da yazın ödev olarak vermişlerdi. dur bakayım scan edeyim bende bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Allahtan ilkokulda öyle ödev verilmedi günlük yazmaya değil yazma fikrine dahi ayar olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kız kardeşime yazdırıyordum ben böyle ödevleri. ilkokul 1-2-3 falan :> yazım bok gibi şu an bazen ben bile okuyamıyorum ne yazdığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben bunun devamını istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 WispyÖm gitmesin adama said: Trajikomik olan şey Orçun 80li 15 yaşında tutmuş bu günlüğü lan bu gerçek değil dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ABI 2 SWAATTIR NYAN CAT DINLIYORUM KAFAYI YICEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 İlke senin çocukluk fotolarını koyayım mı buraya? Topiğin havası değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 devamı var ama dinan versiyonu var, http://forum.paticik.com/read.php?20,5824007,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Lyvanna_Dolores said: ben bunun devamını istiyorum ya Ciddi ciddi sabah uyanıp aramada Cons(c.c) girilmiş, nasıl bir arzudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 threadini hijack etmek istemiyorum cons ama buna thread açılmaz şimdi. aha emanız, yaş 6! apostrof kullanımından imlaya, "meyersem"iyle "pıro"suyla bir başucu eseri: PIRO İÇEN ÇOCUK! hikayenin tüm hakları bana aittir. kopirayt mopirayt aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ben bi gün için günlük tutmuştum. Günlük tutmaya karar verdikten sonra dayanamayıp sabahtan yazdım. Fakat yazdıklarımı yaptım mı hatırlamıyorum. Yaş 6 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 hayal gücü http://www.ponychan.net/chan/arch/src/130516193552.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar