sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 said: Levent Kırca programın hükümete muhalefet ettiği gerekçesiyle yayından kaldırıldığını/yasaklandığını söyledi. Programın 21 yıldır sürdüğünü belirten Kırca, Ulusal Kanal'ın "Olacak O kadar" programının özel kolajlarını yayınlayacağını açıkladı. http://www.odatv.com/n.php?n=ulusal-kanal-olacak-o-kadar-0405111200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olası yandaş cevaplar "ben de bişey sanmıştım odatv linkiymiş" "şu levent kırcaya prim veren var mı hala?" "eleştirmemiş hakaret etmiş. kirli siyaset yapmayın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Hükümete muhalefet neden yasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olacak o kadar so 90's, hiç başlamaması lazımdı zaten ama sırf padişahla dalga geçti diye programın kaldırılması direk gıcık ediyo insanı. padişah: http://habervaktim.com/gommefoto/76391130727.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Laorx said: olacak o kadar so 90's Tadında bırakılmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Hala bir ton insan zevkle izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 evet, adam parayı kırınca kolpa kolpa skeçlerle doldurdu programı, orası doğrudur. hatta bi röpörtajda "34 LK plaka alınca bozulduk" gibi bişey demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ufak çocukken bayıla bayıla izlerdim bu olacak o kadarı. büyüdükçe sevmemmeye başladım, espiriler bayağı gelmeye, adi gelmeye başladı. Program hep kötüydü de ben mi büyüdükçe değiştim de daha seçici oldum yoksa program mı sonradan bozdu bilmiyorum da, bi 10 senedir falan izlemiyorum zaten. Ama programın iyi ya da kötü olması önemli değil. Hala seveni var, ama olup olmaması da önemli değil. İsterse rezil program olsun ve tek bir kişi bile izlemesin yine fark etmez. Sen bunu ya-sak-la-ya-maz-sın. Bu kadar. Hadlerini iyice aştı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Rewendor demiş dogrusunu da... yasakladı adam. n'ber? adamın oy vereni birey değil ki, kendi haklarını savunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Rewendor said: ufak çocukken bayıla bayıla izlerdim bu olacak o kadarı. büyüdükçe sevmemmeye başladım, espiriler bayağı gelmeye, adi gelmeye başladı. Program hep kötüydü de ben mi büyüdükçe değiştim de daha seçici oldum yoksa program mı sonradan bozdu bilmiyorum da, bi 10 senedir falan izlemiyorum zaten. birçok kişi böyle sanıyor da değil. adam eskiden cidden iyiydi. hazırladığı skeçler güzeldi. şimdi salla pati bişiler çekiyor koyyor ekrana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Doğrudur. Diyorum ya işte, emin olamadığımdan kesin bir şeyler yazmadım. Program eskiden çok iyiydi de sonradan bozdu, ya da hep kötüydü de küçük olduğumdan fark etmiyodum ikisinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Tamam kötü de olsa bu yasaklanabilmesine hak vermez ki. Ona gelecek kadar saçma sapan sabah programlarını yasaklasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Onu da belirttim Abso :P Rewendor said: Ama programın iyi ya da kötü olması önemli değil. Hala seveni var, ama olup olmaması da önemli değil. İsterse rezil program olsun ve tek bir kişi bile izlemesin yine fark etmez. Sen bunu ya-sak-la-ya-maz-sın. Bu kadar. Hadlerini iyice aştı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Rewendor haklı. Ne olursa olsun "yasaklamak" yanlış olan şey zaten. Küçükken bende acaip izlerdim, herkesin kılığına girer dalga geçerdi Kırca, şimdi sadece şuanki hükümet engelleme ihtiyacı hissetti ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Rahmetli Ecevit'in döneminde yaptığı programlar baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çiller ile dalga geçtiği içinde bi ara kapanmıştı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çiller döneminde yanlış hatırlamıyorsam hakaret etmişti o yüzden ceza almıştı. O ayrı. Yoksa çiller döneminde yasemin yalçın neler neler yaptı "başbayan" "boşbayan" parodileriyle neler geçirdi hem çillere hem esat'a. Muhalefetten kapanacak olsa önce levent kırcadan önce o kapanırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 olacak o kadar zamanında iyiydi de en son bayıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sWIH3XUywNE sırf bu skeç bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Absolut said: Hala bir ton insan zevkle izliyor. :)-D (tu) Birbirinden saçma sapan filmler, birbirinden saçma sapan haber programları, birbirinden saçma sapan yarışmalar-magazin programları ve bir sürü tırı vırı bir tarafa... OLACAK O KADAR bir tarafa. Kolajlı bölümlerini de eminim bir çok kişi zevkle izleyecektir. Üstelik özellikle gençlerin daha bir tad alarak izleyeceklerini düşünüyorum çükü son 4-5 senedir artan şekilde hükümete karşı muhalif mizah bile yapılamıyor ekranlarda. Bu işi en iyi yapan tiyatroculardan biri olan Levent Kırca, eminim kolajlarıyla yine ses getirecektir. Üstelik ilgi görmesi durumunda yeni bölümler de çekilecektir. En büyük sorun ULUSAL KANAL'a büyük gruplar tarafından ısrarla reklam verilmemesi(verdirilmemesi). Yani para sorunu. Buna rağmen gönüllülük sistemi ile ayakta kalmayı 13 senedir başardı ve büyük iş yaptı ULUSAL KANAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Myshkin said: Rahmetli Ecevit'in döneminde yaptığı programlar baya iyiydi. Çünkü Ecevit ve o dönemdeki siyasetçiler her türlü fikir ayrılıklarına rağmen HOŞGÖRÜ sahibi liderlerdi. Şimdiki gibi mizah dergilerini dava etme hobisi olan liderler değillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi izleniyor veya izlenmiyor, hatta cıvıtmış da olabilir. ama sonuç olarak muhalefet yüzünden kaldırıldığı bariz. bu arada memurus skeci geldi aklıma ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=KR1cDUZf0JE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sadece sarhoş taklidi yeterli be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 penguen ve uykusuz dışında siyasi mizah kalmadı arkadaş... otoriter rejim nereye gidiyor? yakında tek tv tayyip tv, tek girilebilcek site hocaefendimiziinhayati.com olcak tamam siyasi ideoloji uğruna insanların hayatına kıyılmasın , ülke sağ sol diye bölünmesin de siyasetten kopuk bi zihniyet oldu gençlik iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar