Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olacak O Kadar

sandalye

Öne çıkan mesajlar

said:
Levent Kırca programın hükümete muhalefet ettiği gerekçesiyle yayından kaldırıldığını/yasaklandığını söyledi. Programın 21 yıldır sürdüğünü belirten Kırca, Ulusal Kanal'ın "Olacak O kadar" programının özel kolajlarını yayınlayacağını açıkladı.

http://www.odatv.com/n.php?n=ulusal-kanal-olacak-o-kadar-0405111200
Sosyal ağlarda paylaş

ufak çocukken bayıla bayıla izlerdim bu olacak o kadarı. büyüdükçe sevmemmeye başladım, espiriler bayağı gelmeye, adi gelmeye başladı. Program hep kötüydü de ben mi büyüdükçe değiştim de daha seçici oldum yoksa program mı sonradan bozdu bilmiyorum da, bi 10 senedir falan izlemiyorum zaten.

Ama programın iyi ya da kötü olması önemli değil. Hala seveni var, ama olup olmaması da önemli değil. İsterse rezil program olsun ve tek bir kişi bile izlemesin yine fark etmez. Sen bunu ya-sak-la-ya-maz-sın. Bu kadar. Hadlerini iyice aştı bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

ufak çocukken bayıla bayıla izlerdim bu olacak o kadarı. büyüdükçe sevmemmeye başladım, espiriler bayağı gelmeye, adi gelmeye başladı. Program hep kötüydü de ben mi büyüdükçe değiştim de daha seçici oldum yoksa program mı sonradan bozdu bilmiyorum da, bi 10 senedir falan izlemiyorum zaten.

birçok kişi böyle sanıyor da değil. adam eskiden cidden iyiydi. hazırladığı skeçler güzeldi. şimdi salla pati bişiler çekiyor koyyor ekrana.
Sosyal ağlarda paylaş

çiller döneminde yanlış hatırlamıyorsam hakaret etmişti o yüzden ceza almıştı. O ayrı. Yoksa çiller döneminde yasemin yalçın neler neler yaptı "başbayan" "boşbayan" parodileriyle neler geçirdi hem çillere hem esat'a. Muhalefetten kapanacak olsa önce levent kırcadan önce o kapanırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Hala bir ton insan zevkle izliyor.

:)-D (tu)

Birbirinden saçma sapan filmler, birbirinden saçma sapan haber programları, birbirinden saçma sapan yarışmalar-magazin programları ve bir sürü tırı vırı bir tarafa...

OLACAK O KADAR bir tarafa. Kolajlı bölümlerini de eminim bir çok kişi zevkle izleyecektir. Üstelik özellikle gençlerin daha bir tad alarak izleyeceklerini düşünüyorum çükü son 4-5 senedir artan şekilde hükümete karşı muhalif mizah bile yapılamıyor ekranlarda. Bu işi en iyi yapan tiyatroculardan biri olan Levent Kırca, eminim kolajlarıyla yine ses getirecektir. Üstelik ilgi görmesi durumunda yeni bölümler de çekilecektir. En büyük sorun ULUSAL KANAL'a büyük gruplar tarafından ısrarla reklam verilmemesi(verdirilmemesi). Yani para sorunu. Buna rağmen gönüllülük sistemi ile ayakta kalmayı 13 senedir başardı ve büyük iş yaptı ULUSAL KANAL.
Sosyal ağlarda paylaş

penguen ve uykusuz dışında siyasi mizah kalmadı arkadaş... otoriter rejim nereye gidiyor?
yakında tek tv tayyip tv, tek girilebilcek site hocaefendimiziinhayati.com olcak

tamam siyasi ideoloji uğruna insanların hayatına kıyılmasın , ülke sağ sol diye bölünmesin de siyasetten kopuk bi zihniyet oldu gençlik iyice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...