Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Pek mümkün değil o ya. Mümkün olsa başta Hulu engeller. Proxy'nin bir iyi yanı da torrent clienti(qBittorrent) ile full proxy kullanmak. Hız kaybı olmuyor ama yaptığım tek güvenliksiz iş olan torrent çekme güvenli oluyor çok daha. 1.1 mb/s ile çekiyorum proxy ile, proxy olmadan 1.2 mb/s oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Az önce HideIpVpn'den trial açtım bi tane ve genel olarak oldukça hızlı geldi. Yalnız sebebini tam bilmiyorum ama Vindictus'a bağlanamadım. Bi de İstanbul'a speedtest attığımda 323ms dedi dsf. Şu an için çok gerekli değil zaten bana ama Hulu, vs. için bi ara aklıma eserse bi aylık falan açarım sanırım. İyi olmuş bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 hm, unblock-us.com diye bir site önerdiler arkadaşlar. şöyle ki, vpn değil yani sizi TR'deki yasaklı sitelere sokmuyor ancak sırf verdikleri DNS'i girip hulu.com , netflix.com gibi sitelere girebiliyorsunuz. e yani ne bu derseniz: vpn gibi bandwidth'inizi yönlendirmediği için maksimum hızınızı kullanıyorsunuz ve VPN desteklemeyen aygıtlarda (PS3-ayarı zor-, apple tv-vpn'i yok-) da kullanıyorsunuz aylık 5 senelik 55$ 2 gün trail'ı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Biliyorum onu ama çok şaçma bir servis. Ayda 5 dolar veriyorsun ve sadece sitesinde listelenmiş siteleri kullanabiliyorsun. Ayda 5 dolara ibVPN alırsın, Türkiye'de yasaklı her siteye girersin, bu servisin kullandırdıklarına da girersin (BBC hariç), öteki Amerikan sitelerine de girersin. Dert hız ise, Netflix'e bir kere VPN ile giriş yapıp film oynamaya başlayınca VPN'yi kapatırsan film durmuyor. Hulu zaten hızlı, hız sorunu genelde Netflix ile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 apple tv'de saydıklarının hiçbiri kullanılmıyor =( (bilgisayar olmadan hulu'ya vs. girmek için yani) (ps3 fanı baya baş ağrıtıyor vs.) sadece proxy veya dns.. proxy yavaş kalıyor, bununla apple tv'den huluya girip 720p stream edebildim. kararsızım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Apple TV cihaz abi zaten, bilgisayar değil =) Ben bilgisayarlar üzerinden konuşuyorum. VPN kullanabiliyorsan gereksiz diyelim öyleyse, VPN'de öyle büyük hız kayıpları yok, free VPN'ler öyle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben salonda tv'ye bağlı aygıtlardan hulu, netflix izlemek için kullanıyorum vpn desteği yok apple tv'de... yoksa bilgisayar için vpn kullanırdım ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bu DNS'yi e-mail girerek kullanıyorsun anladığım. Sürekli 10minutemail vererek trial kullanamaz mısın? Onunla bir trial açtım şimdi, oldu. Nasıl bir güvenliği var ki buna karşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 modeme reset atıp, yeni ip alıp sonra da 10min mail kullanabilirsin tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://10minutemail.com/10MinuteMail/ Bu abi, internet aleminin en faydalı sitelerinden biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 https://billing.hideipvpn.com/cart.php?gid=2 Arkadaşlar, hideipvpn torrent desteğine sadece Almanya ve Hollanda serverlarında veriyor. Full torrent ve p2p desteği veren başka bir vpn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ben us'den giriyorum torrente güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 acevpn kullanıyorum gayet güzel, memnunum. 8mbit net ile 7mbit hız alıyorum. sınırsız bw, torrent desteği ve birçok yerde serverleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi nasıl ya? AceVPN Premium Each account comes with 50GB bandwidth per month... Sorry no P2P on Premium plan. P2P allowed on Ultimate plan ayda $5'a bunları veriyor senin dediklerin ayda $15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Veriyolu limitli VPN mi kullanılır abi? HideIpVPN olmaz diyor ama oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi 15$ olan tarifeyi kullanıyorum. 5$ lık tarfiye kullandığım nereden çıktı. yalancı çıktık birde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 15$ VPN için aşırı çok. İlk fırsatta buradaki ilk mesaja bakarak değiştirmeni tavsiye ediyorum. Ya da 15$ vermek istiyorsan illa da VyprVPN filan kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 astrill alın, min 3 aylık ama heryerde serverları var istediğin an kullanabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 VyprVPN 15$ paketinde kullandığım protokol olan OpenVPN yok. lokasyon çeşitliliği yok. Eu'da sadece Amsterdam'da serverleri varmış. Övgüyle bahsetmişsin ama pek uygun gelmedi bana. Hem AceVPN'den gayet memnunum. değiştirirsem Astrill fiyatı ve lokasyon zenginliğiyle uygun gibi duruyor. Bazen asya serverlerine de ihtiyaç oluyor. Kullananlardan yorumları alalım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Övmemin nedeni hızı ve latency'si. Çok hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Aklıma geldi de VPN'ye direk üzerinden bağlanıp dağıtılabilen bir router var mı? Baya rahat olur kullanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 var: Linksys WRT54GL'e custom firmware yüklüyorsun, adı da tomatoVPN edit: http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.howtogeek.com%2F60774%2Fconnect-to-your-home-network-from-anywhere-with-openvpn-and-tomato%2F&ei=-q7vTdTKIMaDtgeQ-NGQCQ&usg=AFQjCNEeHhaqA1wFFzkmfv8GdWW6rgmvDQ edit2: link bu http://www.howtogeek.com/64433/how-to-install-and-configure-openvpn-on-your-dd-wrt-router/ *: $15 cidden çok VPN için astrill denemeni tavsiye ederim, aç bir trail account (customer supporttan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 GERGE said: Bu DNS'yi e-mail girerek kullanıyorsun anladığım. Sürekli 10minutemail vererek trial kullanamaz mısın? Onunla bir trial açtım şimdi, oldu. Nasıl bir güvenliği var ki buna karşı? Yarın trial'ım bitiyor. Olursa bu dediğim kullanırım ben bunu VPN Chooser yardımıyla, VPNReactor'un hizmeti alış-veriş gibi olaylar için yeterli çünkü. Ne de olsa VPN'yi neredeyse tamamen dizi, pandora ve netflix ile hulu için kullanıyorum. Yoksa aynı fiyata VPN varken alınmaz ama. Bir de ülkenin yasaklı sitelerini göz önüne almak gerek tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 şimdi hangisini öneriyorsunuz, bir trial yapayım sonra da almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 GERGE'nin tavsiyesi üzerine HipeIpVpn kullanıyorum, 2 ay oldu, bi sıkıntı yaşamadım, hem ucuz hem de proxy falan da veriyor. Hız kaybı falan da hiç olmadı, hem de 5 dalır. Amerika olayının şeyetcen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar