Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 netflixi izlersin us serverla sıkıntısız. torrent çalışmayabilir ama ona bişey diyemem. her seferinde server değiştirme olayı sıkıntı olur gibi ama sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 indirim kuponu vermişler ama fiyat öyle de competitive olmuyor, neyse sub iptal ederken "iptal etme bir ay bedava verelim" dediler, peki canım dedim. ortalama 3 dolara geldi böylece hehe. önümüzdeki ayın sonunda bakarım artık piyasaya tekrar. şimdilik devam ipvanish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 https://stacksocial.com/collections/tag-cyber-security suradakilerden tavsiye verebilecek olan var mi, logsuz abd bazli olmayan bir tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 su logsuz muhabbetine cok guluyorum, sanki carding yapiyorsunuz hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 https://stacksocial.com/sales/pay-what-you-want-vpn-lifetime-bundle Bu var, yillik $1. Begenmezsen yeni alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 anonvpn var zaten bende, 5 tane serverlari var abd disindakiler genelde patlak oluyor. bana avrupa serveri lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Alin digitalocean'dan 5 dolara bi box kurun kendi vpn'inizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Yada avrupaserverli cabukvpn kullanin 5tl ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Shadowsocks diye bir şey var. Onu öneririm ben asıl kendi VPS'nizi kullanacaksanız. iOS ile çalışmıyor sadece, onu kullanıyorum ben DO'da ve ek lokasyon için tanesi $3'erden Kanada ve UK'den aldığım lowendbox'larda. En mükemmel yani Android'de always-on modunda kullanınca pil ömrüne neredeyse hiç zarar vermemesi. Aşırı verimli. Masaüstünde de düz SSH Tunnel, Openvpn-as, L2TP ve SoftEther'den daha hızlı. Test ettim hepsini uzun uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Evt cok mantikli her lokasyon icin +9 tl verelim.... Adam hiz istiyor bence cabukvpn isini gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Yillik $3. Benim istedigim tum lokasyonlar yillik $10. Pahali mi? Ustelik Android icin daha performanslisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Yıllık 10$ mi ? röh birde o serveri 500 hadi bilemedin 200 kişi kullandığını düşün şimdi :) speed test atarmisin ? öyle linuxta serverda değil ama direkt kendi androidinle bağlanıp speedtest.net ten istanbul test et bakalim nolcak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 6 civari aliyorum evde zaten, neyini test edecegim. 5,5-6 arasi oluyor VPS de hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 iyimiş yine fiyatına göre yeterli ama tutarlı olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ücretsiz 1 Yıl okayfreedom Premium VPN ücretsiz dağıtıyor... buyrun şimdilik bukadar isteyen olursa daha ulaşabilir Premium-Code: 5CE2-9F8C-B901-ED9A-9544-51F2-E4B4-8816 Premium-Code: 56CZ7-DR482-74UC2-87GDC-LCRF8-A269-C431 Premium-Code: F57A-66CD-A269-4191-3ECA-5CEC-3B52-C209 Sitesinde programı indirip kodu girebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 alttakini aldim, ortadakini baskasi almis 2GB total traffic spyware yukledi chrome'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 2GB total mı püüü Aylık resetleniyordur o ya ? Ozaman alın zenmate te veriyim 3 Aylık premium 3MFC-6WBF-XEWY-1B26-3FT2 3MFC-PDZS-W8GX-STJE-2ZVF 3MFC-T8FT-H6QP-58YW-TYX7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 offtopic olacak ama şu 5 $ DO dediğiniz olayın benzerini seedbox amaçlı yapmak mümkün mü? uygun bi plan bakıyorum ama çok pahalı seedboxlar senelik düşününce. daha doğrusu benim için anlamsız o fiyatları vermeme değecek dl yapmıyorum. /summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 okayfreedom kullanıyorum bence başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 netflix globalleşmeye karar verdikten sonra vpn banlama konusuna ağırlık vermeye başlamış. benim kullandığım IPVANISH ile girdiğimde video başlamadan "proxy oh no you dont" diyor ve izin vermiyor. üyeliği iptal ettim şimdi, var mı tavsiye edebileceğiniz iyi bir vpn alternatifi? 3-5 dolar o kadar önemli değil, router üzerinden openvpn ayarları falan olması gerek ps'e etki etmesi için falan. uyduruk bir şeyler olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 smartflix yetmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 TV'de kullanamıyorsun, routerdan vpn gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 SmartDNS dene. HideIPVPN'de var. Bir hafta beles sanirim. Baskalari da var. Router'dan ata, sadece Netflix gibi seyleri kendisine yonlendiriyor, kalanlar Google ya da Norton filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 sunu kullaniyorum 2 aya yakindir. https://www.smartdnsproxy.com/ 1-2 defa dns sunucu yanit vermedi.onun disinda cayir cayir calisti.netflix konusunda hic sikinti cikarmadi.senelik 20 dolara uye olmustum.simdi 34 dolar olmus.kupon falan vardir belki ama bi arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Aynen bende kullanıyorum 2yıllık 39a almıştım maile gelen kuponla çok süper TR serverda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar