Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Split tunneling yapiyor, proxy degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 evet onlar öyle diyorda proxy... işte ? haha cache ve id yok ? biz genelde elite proxy diyoruz onlara. Düz tunneling se ve proxy yoksa daha tehlikeli hiç güvenli değil ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hola ile ilgili şu haberi gördüm de, paylaşayım dedim. gurular aydınlatır zatne herhal gerekirse; http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/29161764.asp "Hola Better Internet eşten eşe VPN hizmeti olduğu için Hola'yı kullanan kullanıcılar arasında yönlendirmeler yapılıyor. Örneğin Fransa'da bu eklentiyi kullanan bir kişi ile İtalya'da kullanan bir kişi birbirlerine yönlendirilerek bu şekilde farklı konumlardan internet kullanmış oluyorlar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hola ile tren yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yani ben anarsik olunca ridone i filan aliyorlar iceri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ayrıca bu açığı kullanıp program yazanlar istedikleri p2pden botnet attack yapabiliyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dana22 said: yani ben anarsik olunca ridone i filan aliyorlar iceri.. asdkljsadlksj onun racial passive i var artık abi almıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 popcorn time, torrent icin expressvpn aldim, simdilik iyi bakalim. ilk vpn deneyimim sfdsf https://www.expressvpn.com/what-is-vpn/logless-vpn logless diyerekten tanitiyolar ama, heralde herkes bu sekilde kendi reklamini yapiyodur. simdi amerikadayken amerika server i kullanmak noobluk mu olur? yoksa ozellikle secmemiz gereken ulkeler fln var mi bu tarz seyler icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Yani tabiki hem hizli olur Ama torrent seederlari avrupadaysa mesela onlara yakin bi ulke secebilirsin ozaman daha hizli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Benim VPN'in süresi doldu da, şu an torrent için en performanslı, fiyatı en uygun VPN hangisidir? Cactus VPN kullanıyordum, mutluydum ama adamlar 68 dolar dediler senelik üyeliğe, indirim de yapmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ChaosVPN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Neymiş diye google'ladım, ilk sonuç turkhackteam.net diye bir sitenin linki çıktı, 6. 7. sırada falan donanimhaber var, güvenemedim. Linklere bile tıklamadım. Öteki mesaj sayfa sonu olmuş bu arada, VPN'imin süresi doldu, yeni VPN arıyorum torrent için kullanabileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 deadwoll said: Öteki mesaj sayfa sonu olmuş bu arada, VPN'imin süresi doldu, yeni VPN arıyorum torrent için kullanabileceğim. https://torrentfreak.com/anonymous-vpn-service-provider-review-2015-150228/ 8.soru tam senin cevabını duymak istediğin soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ayiyi kullaniyorum ben temel olarak ama torrent desteklemiyor. Torrent icin Deepnet Solutions'dan kendi VPN'mi kurdum. Yillik $3,6. Ayda 500GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 TunnelBear kullanma bence, instagram hesabım çalınmıştı ben kullandığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tunnel bear ile alakalı olduğuna emin misin peki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Piadan memnunum ben torrent ve surf için. Yıllık aldıydım. 2-3 ay sonra bitecek. Sanırım yine pia alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 http://www.kepard.com/ 3. senelerini kutluyorlarmış, 12+1 ay premium uyelik $14 kod: 3years Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ayı kullanıyorum ben de. gerge'nin threadde görüp aldıydım. yoğunluğa göre sunucu değiştirmek gerekebiliyor. fiyat performans olarak memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ben ayıya ayda 5 dolar veriyorum ya, pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 kepard patlattım 1 yıllık, bear ı kapatıcam bakalım nasıl, 2 aylık parasına 12 ay aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Ayi'ya yillik $20 verdik biz, ondan iyi diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 evet, bana acil gerekti ondan öyle şey ettim zamanında, 3 aydır falan kaldı. şimdi iptal ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Benim de bitti yıllık pia. Aldım bi yıllık daha 110 teleye. Koca yıl ne kasma ne bişey yapmadı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar