goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 ben de kullanıyorum, memnunum. bazı zamanlar fena yavaşlasa da, genelde iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 astrill kullanmaya devam ediyorum, 6 ayım kalmış. 1 senelik uyelik acmistim ustteki kuponlarla, 55 tl'ye gelmisti. biraz once astrillden email geldi, cok sayidi cihazla kullaniyosunuz-kapaticaz vs. diye vs. durumu bi sekilde aciklayinca da hallettiler, bir daha rahatsiz etmicez dediler.. p2p icin kullanma geregi hissetmedim ama ayni anda 2 browserin biri vpnli biri vpnsiz kullanmak, ne bileyim youtube gibi siteler icin video yuklemeyi hizlandirici hizmetleri, flash/ip reklam engelleyici seyleri falan takdire sayan. tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 strongvpn kullanıyorum bigünde yolda bırakmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Bu securityKISS'in aylık 20çikobaytını aldım. 2,99 avro.Memnunum ben. Aylık 10 çikobayt prn için yeterli. Arşivciler kasmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Yaklaşık bir yıldır beri, kısa bir Astrill dışında, HideIPVPN kullanıyorum. Mutluyum. HD stream edebiliyorum rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Onu alacaktım ben de GERGE de telekom bloklamış abi. Almaya dahi sitesine gidemiyoruz yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Hala rahatça bağlanıyorum ben. Giderse üzülürüm. Proxy inanılmaz işe yarıyor, neredeyse hiç VPNlerini kullanmıyorum. Hulu filan açında o tabda otomatik devreye giriyor, öteki tablara dokunmuyor. Hep girmediğim bir site ya da alış-veriş için VPN açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 steam ile sorunsuz calistigini onaylayabileceginiz bi servis var mi? region-free alisveris falan icin kullanilmayacak, daha ziyade public network guvenligi + sinirli bir network de calismasini saglamak amac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 HideIPVPN ile çalışıyor ama oyun oynarken ping artıyor epey. 3 saat trial var ama, kendin dene. Multi için hangisi iyi olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hangi server kullarak, nereye baglanirken ne kadar artiyor ornek vermen mumkun mu? ayni soru diger deneyen arkadaslar icin de gecerli zahmet olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Linux yüklü şu an, ama en iyi ping aldığım sunucularıyla Speedtest'ten New York'a ping attırıyorum; VPN olmadan: 115 VPN ile: 195 Çok rahat HD video izleyebiliyorum, hız derdi yok yani. HideIPVPN'nin Chicago sunucusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Pahalı, kaliteli VPN'ler var ama pahalı oldukları için denemedim kendim. VyprVPN var mesela, çok iyi testlere göre, güvenli de ama 20$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Suan sirketimizin sundugu birkac hizmet var ama kurumsal olarak suan hizmet veriyoruz. Onerilerimiz yardimci olabilir belki. mesela bizim VPN serverlarimiz icin soyle tablo yapalim : USA *US bazli HD Video Stream *Video stream *other anon Things *downloads EU *HD Video stream *Games(low trace) *filetransfer *downloads TR Anystream Bussiness Work Area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kappadoks Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Real-vpn kullanan var mı? Benim yurttan olsa gerek ikide bir düşüyor. Dosya indirmek zulüm oldu. Kaç gündür Office 2010 u bile kuramadım. Kahrolsun TOBB ETU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bump. pek çok arkadaş hotspot shiledı biliyordur. iyidir ama reklamları ile deli eder. herşeyin remove ads'ı var bunun niye olmasın diye bir baktım ki, varmış. hosts dosyasına şunu 127.0.0.1 box.anchorfree.net 127.0.0.1 rss2search.com ekliyorsunuz. tebrikler artık hotspot shieldınız reklamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Hotspot açık değil arka planda da çalışmıyor ama sayfa bulunmama hatası vereceği zaman, Opps 404 yazısı çıkıp altında Hotspot reklamı falan oluyor, bunu nasıl düzeltiriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DNS'lere bak bir. Proxy ayarlarına da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 DNS her zamanki 8888 ve 8844, proxy içinde Mozillanın Ağ tabında "Sistem vekil sunucu ayarlarını kullan" işaretli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 "Tatar Ramazan" said: DNS her zamanki 8888 ve 8844, proxy içinde Mozillanın Ağ tabında "Sistem vekil sunucu ayarlarını kullan" işaretli lol şaka bir yana da öyle birşeyin olmaması lazım. bi flush dns falan yaparsan gider belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 tamam ipconfig/flushdns yaptım komut satırında ve temizlendi yazdı Şimdi saçma bir adres yazdım sol altta hotspotshield üzerinden girdiğini gösteren adresler çıkıyor, baya virüs gibi kaplamış yahu bu, uninstall mı etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 GERGE said: DNS'lere bak bir. Proxy ayarlarına da bak. Hacı DNS, proxy falan normal gözüküyor. Ve bu Hotspotshield denen şeyi uninstall ettikten sonra registryden manual olarak ve sonra Ccleaner ile de temizledim, bişeysi kalmadı sistemde. Ancak Mozillada adres satırına sallama adresler yazdığımda hala sol altta Hotspotshield ve Anchor üzerinden gittiğini ve sonuç olarakta Bingten sonuçlar verdiğini görüyorum. Chrome ve IE'de bu durum yok gördüğüm kadarıylan Çerez, önbellek ne varsa temizledim ama sonuç aynı, Mozillayı kaldırıp tekrar mı kursam ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Neyse Mozillayı kaldırıp tekrar kurunca düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Firefoxun bir eklentisi var anonymoX diye vpn falan gerek kalmıyor hız kaybıda çok az direk ülke seçiyorsun abd ingiltere ve hollanda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 oo iyiymiş sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Kullananlar şuna baksın. Kesinlikle hayatımda gördüğüm en iyi radyo. Açık ara. Pandora, Last.fm filan halt yemiş. http://www.slacker.com/ Sağda solda reklam ama adblocker ile engelleniyor. Para vermenin tek faydası saatte 6 olan skip limitini kaldırma. Ayda 4$ ama gereksiz paralı üye olmak. Çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar