Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VPN konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
astrill kullanmaya devam ediyorum, 6 ayım kalmış.

1 senelik uyelik acmistim ustteki kuponlarla, 55 tl'ye gelmisti.

biraz once astrillden email geldi, cok sayidi cihazla kullaniyosunuz-kapaticaz vs. diye vs. durumu bi sekilde aciklayinca da hallettiler, bir daha rahatsiz etmicez dediler..

p2p icin kullanma geregi hissetmedim ama ayni anda 2 browserin biri vpnli biri vpnsiz kullanmak, ne bileyim youtube gibi siteler icin video yuklemeyi hizlandirici hizmetleri, flash/ip reklam engelleyici seyleri falan takdire sayan.

tavsiye ediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hala rahatça bağlanıyorum ben. Giderse üzülürüm. Proxy inanılmaz işe yarıyor, neredeyse hiç VPNlerini kullanmıyorum. Hulu filan açında o tabda otomatik devreye giriyor, öteki tablara dokunmuyor. Hep girmediğim bir site ya da alış-veriş için VPN açıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Linux yüklü şu an, ama en iyi ping aldığım sunucularıyla Speedtest'ten New York'a ping attırıyorum;

VPN olmadan: 115
VPN ile: 195

Çok rahat HD video izleyebiliyorum, hız derdi yok yani.

HideIPVPN'nin Chicago sunucusu bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Suan sirketimizin sundugu birkac hizmet var ama kurumsal olarak suan hizmet veriyoruz.

Onerilerimiz yardimci olabilir belki.

mesela bizim VPN serverlarimiz icin soyle tablo yapalim :

USA
*US bazli HD Video Stream
*Video stream
*other anon Things
*downloads
EU
*HD Video stream
*Games(low trace)
*filetransfer
*downloads
TR
Anystream
Bussiness Work Area
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bump. pek çok arkadaş hotspot shiledı biliyordur. iyidir ama reklamları ile deli eder. herşeyin remove ads'ı var bunun niye olmasın diye bir baktım ki, varmış.

hosts dosyasına

şunu

127.0.0.1 box.anchorfree.net
127.0.0.1 rss2search.com

ekliyorsunuz. tebrikler artık hotspot shieldınız reklamsız.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

DNS'lere bak bir. Proxy ayarlarına da bak.

Hacı DNS, proxy falan normal gözüküyor. Ve bu Hotspotshield denen şeyi uninstall ettikten sonra registryden manual olarak ve sonra Ccleaner ile de temizledim, bişeysi kalmadı sistemde.

Ancak Mozillada adres satırına sallama adresler yazdığımda hala sol altta Hotspotshield ve Anchor üzerinden gittiğini ve sonuç olarakta Bingten sonuçlar verdiğini görüyorum. Chrome ve IE'de bu durum yok gördüğüm kadarıylan

Çerez, önbellek ne varsa temizledim ama sonuç aynı, Mozillayı kaldırıp tekrar mı kursam ne dersin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kullananlar şuna baksın. Kesinlikle hayatımda gördüğüm en iyi radyo. Açık ara. Pandora, Last.fm filan halt yemiş.

http://www.slacker.com/

Sağda solda reklam ama adblocker ile engelleniyor. Para vermenin tek faydası saatte 6 olan skip limitini kaldırma. Ayda 4$ ama gereksiz paralı üye olmak.

Çok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...