bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 inceleyim yarın, thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 https://cryptostorm.is Bur aylik bunu aldim, iyi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 pulkas said: sunu kullaniyorum 2 aya yakindir. https://www.smartdnsproxy.com/ 1-2 defa dns sunucu yanit vermedi.onun disinda cayir cayir calisti.netflix konusunda hic sikinti cikarmadi.senelik 20 dolara uye olmustum.simdi 34 dolar olmus.kupon falan vardir belki ama bi arastirmak lazim. vpn'i de varmiş içinde fena degil o zaman... ama enpara beni üzdü ya ne güzel yarı fiyatına geliyordu netflix şimdi 30-35 tl vericez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Ultimate VPN Comparison Chart https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FJTvWT5RHFSYuEoFVpAeQjuQPU4BVzbOigT0xebxTOw/htmlview?sle=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 CryptoStorm'dan cok memnunum su anda, privacy acisindan daha ustunu gormedim. Hiz da cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 smart dns'i kurdum, şahane oldu, 3 ayda patlattım işimi görüyor netflix noktasında. sorum şu, smart dns'in sadace dns özelliğinin herhangi bir gizleyici niteliği yok değil mi VPN olmadığı için. torrent etc şeylerde hala traceable durumdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 gerge peki linux, macte, windows'ta backdoor varken niye gizlilik kasmak için vpn kullanıyorsun? ne gereği var ? zaten isteseler girerler bilgisayarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FJTvWT5RHFSYuEoFVpAeQjuQPU4BVzbOigT0xebxTOw/htmlview?sle=true Karşılaştırmalı vpn listesi, işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 https://www.purevpn.com/ kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Ben torguard Vpn ( yasakli sitelere giris programi) aldim. Yillik 29.99 bu sitede 50% indirim kuponu var. Dunya capinda 1200 server. Torrent, p2p paylasim, sinirsiz hiz.... Linki koymayi unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Cyberghost kullanıyorum. Single device aldım ama 2 makinede kullanıyorum(daha fazla makinede de kullanılır galiba denemedim) bug buldum galiba dsgdsdsagdsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 zenmate premium kullanıyorum. ana US sunucusu çok sık kasıyor son aylarda, smartflix olmasa atarlanacaktım ama genel olarak güzel çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 geçen kuzen dedi bu vpn'leri kullanıyosun ama portları (sallıyorum bunu başka bişe dedi ama anlamadığımdan unuttum) kimin hazırladığını nerden bileceksin? takip etmek isteyeni vpn durduramaz diye. kendisi itü elektronik ve haberleşme mezunu ve bankaların güvenlik sistemleri üstüne çalışan bi şirket sahibi. o dedikten sonra tırsmadım değil açıkcası. ha film milm için tabi kimse sallamazsa vpn'in arkasına sığınıp sağa sola atıp tutanı yakalarlar isterlerse anlamında söylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bingildak said: smart dns'i kurdum, şahane oldu, 3 ayda patlattım işimi görüyor netflix noktasında. sorum şu, smart dns'in sadace dns özelliğinin herhangi bir gizleyici niteliği yok değil mi VPN olmadığı için. torrent etc şeylerde hala traceable durumdayız. smart dns ile pandora.com'a girmeyi denedin mi? pandora için falan satın alabilirim belki, kurdum dnsi ama yine de pandora'nın restricted sayfasına dönüyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 başka ülkede falan mı yaşıyorsunuz? Torrentten yerli içerik indirmediği sürece tutuklanan falan duymadım hiç burada... edit: laf etmek için söylemedim bu arada ciddi sordum. burada risk varsa bilelim ona göre kullanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 almanyada evime cobbler filmini torrentten izledim diye 800 euro ceza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Şu an uygulama yapmıyorlar ama yapmayacaklar anlamına gelmiyor. Türkiye burası. Bir sabah uyanırsın devlete 5 bin tl borcun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 720pizle den izlesen de illegal sayılıyor mu almanya'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 olay izlemek degil, paylasmak. torrentle hem indiriyosun, hem dagitiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 smartflix varken artık film falan hiç bulunmayan bir şey değilse indirmiyorum zaten de sorayım dedim. Upload limit koyarsam paylaşmamış olacağımdan yırtar mıyım ki? zenmate tracable değilse bari desktop app'ini kurayım torrent açarken de kullanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 samaella said: 720pizle den izlesen de illegal sayılıyor mu almanya'da? popcorn time'dan ötürü tuttuğum avukat çok net şunu söyledi: internette izlediğin hiçbir film ya da dizi için sana ceza kesemezler. burada suçu olan yayıncıdır senin bir suçun yok ki PC'ne virüs bulaşmış ve virüs yüzünden bu kaynağa yönlendirilmiş bile olabilirsin. ancak torrent'e elini attığın an yayıncısın. burada kaçarın yok ceza keserlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Cyberghost var bende hala gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 bingildak said: smart dns'i kurdum, şahane oldu, 3 ayda patlattım işimi görüyor netflix noktasında. sorum şu, smart dns'in sadace dns özelliğinin herhangi bir gizleyici niteliği yok değil mi VPN olmadığı için. torrent etc şeylerde hala traceable durumdayız. çok sakat var, yazdım ama görmedin sanırım, ya bu smart dns proxy.com'dan kurdun değil mi? kurarken en yakın dns ipsini seçin diyor ya, Türkiye ve Almanya seçtim ben sen nasıl yaptın? blocklu yerlere (pandora örneğin) hala girmeiyorum ben niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 pandora'nın ne olduğunu bile bilmiyordum, spotify'la kıyaslayınca çok çekmedi ama yeni sanatçı keşfetmek için efsane duruyor, teşekkür ederim kazayla öğrettiğiniz için :) ve bilgilendireyim, zenmate premiumla çok rahat giriyorum oraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar