Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle resmi güzel bi ayakkabı bulun bana aka yaz geldi


roket adam

Öne çıkan mesajlar

mümkünse siyah, şirket ortamında fazla dikkat çekmeyecek (beyaz spor ayakkabıyla gezmem pek doğru olmuyo) fakat diğer yandan spor da duracak güzel bi ayakkabı arıyorum.

lacoste protect: şunu buldumdu, ama 125 euro falan ve pek tutmadı gözüm. bunun dışında da bu tarz bulamadım. el atın.
http://www.vitrinaburg.ru/upload/img/scoll/202/1987.jpg

not: ayakkabı ve kotta alışveriş özürlüyüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

altı beyaz olunca çok dikkat çeker gibi geliyo bana ya. kot giyiyorum zaten fazla sivriliyorum bir sürü resmi kıyafetlinin içinde, işin kötüsü diğer stajyer lavuk ta gömlek deri ayakkabı kumaş pantolon ile geliyo it.


altı beyaz ayakkabı kotla güzel olur, siyah kumaşla da gider siyah kısımlar deriyse (süetle veya kot ayakkabıyla olmaz ama)..
açık renk kumaş/keten pantolonla olan ayakkabıda beyaz olmamalı, siyah yada kahverengi olmalı. siyah kısımlar deri olmalı, kahverengiler deri veya süet olabilir.
stajyersen keyfini çıkar, diğer stajyerleri fln sallama. hatta stajyer olduğunu da belli et kıyafetinle falan, çok sıkma kendini diğer stajyer takım giyio fln diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Meh, ben de "stajyerim lan" modunda kısa kollu gömlek & kot & spor ayakkabı ile gidiyordum ama mentor uyardı giyime biz çok önem veriyoruz, ayakkabılardan kurtul, uzun kollu gömlek al diye. Bok gibi para var hepsinde, herifler zaten hayvan gibi şık ta, benim de ufaktan bi ayak uydurmam lazım işte. Meh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...