Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ben mektup yazacam başbakanıma ben milf izlemeyi çok seviyom niye özgürlüğümü kısıtlıyosunuz diye. hayır işte çözümü kendin bulmuşsun çocuk filtresi var. beni neden kısıtlıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bir yığın pr0n sitesi uçmuş ne yani artık arşiv mi yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi siz masus mu yapıyorsunuz yoksa cidden olacakların farkında değil misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Olmaz yapılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bu seçimlerde akp çok fena oy kaybedecek gibi bir his var içimde. daha doğrusu akp kaybetmeyecekte chp kazanacak tepki oylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 AKP yine kazanacak şeçimi zaten, üzülü üzüle söylüyorum bunu. VPN ile önüne rahat geçilir böyle şeylerin ama bizi buna zorlamaları çok kötü oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 abi zaten pahalı internet kullanıyoruz bi de vpn parası çıkacak başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Trias said: ama çocuklar için web ve zaman filtresinin şart olduğuna inanıyorum. Ailelerde önemsemedikleri için devlet bir şekilde buna bir çözüm bulmalı. üç tane ile çözüm buldu ya işte. kim giricek kavgası yapıp giremiyorlardır hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Yapılacak ne var peki? Ne yapabilirsiniz yani buna karşılık? Oy vermemenin yeterli bi çözüm olmadığı ortada. Protesto desen onun da bi faydası olmicak. YGS olayını unutmadık di mi hala? 1 haftadır sular durulmuş vaziyette de. Protestocular dağıtılıp, kaçanları cami önlerinde namazın kaç rekat olduğu sorularak yakalandı. Şu videonun tamamını izlediniz mi bilmiyorum ama 250 bin şikayet yapılmış, 65 bin site kapatılmış. Devlet yapıyo ediyo da, insanlar da bi acayip. Neyini şikayet ediyosun lan? Zaten yukarda saydığım yolları geçersiz kılan da halkın ta kendisi. Bizler ve bizim gibi düşünenler artık azınlıkta. Her millet hakettiği gibi yönetilir lafı klişe de olsa cuk oturuyo bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 vpn yi engellemenin yolu yok mu? mesela çinde, iranda vpn ile engeli aşabiliyormu insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Trias said: ama çocuklar için web ve zaman filtresinin şart olduğuna inanıyorum. Ailelerde önemsemedikleri için devlet bir şekilde buna bir çözüm bulmalı. nasıl ayırtedeceksin çocuğun veya yetişkinin girdiğini? devlet çözümü sunar ona kimsenin laf edeceğini sanmıyorum zaten. ama uygulamak ebevynlere düşer. dahasına da karışamaz devlet. karışırsa onu adı başka şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Normal şartlarda VPN üzerinden bağlanıyosan filtre uygulanamaz ve içeriği görüntülenemez. Çünkü zaten tüm veriler VPN üzerinden şifreli olarak gelip gidiyo. Sen bi siteye girmek istediğin zaman VPN senin için o siteye girip verileri alıyo ve sana gönderirken şifreliyo. Ama kulp bulmak kolay, hatta şimdiden bulunmuş bile. Yasağı aşmaya yönelik her şey yasak, ister DNS değiştirmek olsun ister VPN kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mal said: vpn yi engellemenin yolu yok mu? mesela çinde, iranda vpn ile engeli aşabiliyormu insanlar? Aşıyorlar. Hatta sırf Çine VPN sunarak para kazanan şirketler var. Benim önerdiğim en uygun fiyata tüm şekilleriyle VPN ve yanında da proxy sunduğu için en iyisi. Browser'ların url'lere göre proxy açan sistemiyle kullanıyorum, rahat oluyor. Hulu gibi şeyler için de VPN açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yani bütün internet trafiğin tek bir ip üzerinden gidip geliyor anladığım kadarıyla. kabak gibi görünür. öyle olmasa bile vpn kullananlar çok kolay tespit edilebilir gibi. öyle olmasa çinde iranda kullanırdı insanlar. edit; çinde kullanıyomuş. ama zaten mesele engeli aşmak değil, engelin olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 VPN kullanak yasaklanamaz ama. Herkes VPN kullanıyor, üniversiteler en başta. O kadar ileriye gidemezler. Yani kanun olarak gitseler bile uygulayamazlar, ölü kanun olur. Bu arada Danıştay'dan geçeceğini sanmıyorum ben, engellenir yani tasarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mal said: yani bütün internet trafiğin tek bir ip üzerinden gidip geliyor anladığım kadarıyla. kabak gibi görünür. öyle olmasa bile vpn kullananlar çok kolay tespit edilebilir gibi. öyle olmasa çinde iranda kullanırdı insanlar. Çin'de, İran'da kullanıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 PPTP engellenebiliyor ama L2TP/IPsec kullanıldığında (ben bunu kullnıyorum) paketlerin nereden geldiği bile görünmüyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/294271.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 GERGE said: VPN kullanak yasaklanamaz ama. Herkes VPN kullanıyor, üniversiteler en başta. O kadar ileriye gidemezler. Yani kanun olarak gitseler bile uygulayamazlar, ölü kanun olur. Bu arada Danıştay'dan geçeceğini sanmıyorum ben, engellenir yani tasarı. adamlar meclis vs oylamasına gerek kalmadan yasa yapma hakkını vermediler mi kendilerine daha yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 VPN'in şifreli olan SSL VPN. Düz VPN'de şifreleme yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 utandım yemın edıyorum türk oldugumdan türkiyede yaşadıgımdan.bizim gibi adamlar genellemeye kurban gidiyo o yuzden utandım yoksa utanılıcak bişeyi yok da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Soimyr said: ne demek zorunlu? zorunlu filtre ne demek ya. çindemi yaşıyoruz? çinde yaşamış olmaya dua edeceğimiz günler yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 gerge, vnp nin 14 dolarlık olanından mı kullanıyosun? ya da biz alacaksak bize hnagisni öneriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 GERGE said: VPN kullanak yasaklanamaz ama. Herkes VPN kullanıyor, üniversiteler en başta. O kadar ileriye gidemezler. Yani kanun olarak gitseler bile uygulayamazlar, ölü kanun olur. Bu arada Danıştay'dan geçeceğini sanmıyorum ben, engellenir yani tasarı. bu ülkede neler yapıldı ve yapılıyo onlar da yapılır be gergeciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 türkiye çin olurmu! dendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar