TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ya bişi sorcam bu bankarla ilgili düzenleme kurulu varda,petrol fiyatlarıyla ilgili düzenleme kurulu varda.bu sektörle ilgili düzenleme kurulu yokmu arkadaş.böle kafasına göre fiyat atabiliyorlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Fracture 180 TL Tüh, stokta yokmuş, yoksa hemen alacaktım bu oyuncağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 cogu stokta yok ztn gidip 20 liraya temin edip millet 180 e kakalıcaklar ztn pek güncellemişler.ama dnrda teknosada falanda böyle fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 aynı anda oldu sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi oyunlar tam böyle düşmeye başlamıştı.eski oyunları mağazalarda 50-60 liraya bile alabiliyorduk.yeni yasa çıktımı ki direk böyle arttırdılar fiyatları. hele oyuncakdenizi fenaymış.pes 2009 u 160 liraya satmak nedir lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi işte tutarsız bazıları ucuza satarken bazı yerler hala geçirmeye calısıyor gittigidiyorda mesela 60 liraya 0ını buldugun oyunu 130dan koyan var yine ben teknosada fracture tarzı bir oyunu mesela 100 küsür lirada görmüştüm adama dedim bu ne böyle bilmeyenler alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Erenköy D&R'da PS3 için SOCOM4 fiyatına baktım 158 TL. "Ohh bu Sony oyunu, kendi mağazasında ucuz olur" dedim, hemen şaşkınbakkal Sony mağazasına gittim, 150 TL fiyat verdiler. "Niye bu kadar pahalı?" dedim, "Japonya yüzünden" dediler sdfsfd. Gittim Morfare'den 115 TL'ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 yeni kampanya başlatmışlar http://www.aral.com.tr/aralgame/index3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 benim 2 sene önce 10 pounda aldıgım bourne bile 49 ahahah oyunların %95 i tırt 50 lira bile etmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 herşeyi geçtim de şu iğrenç kazı kazan t-1000 deri döküntüsü gibi kutuya yapışıp kalan, çıkmayan yapışkanlarını değiştirsinler. hayatımda bu kadar kutuyu rezil eden şey görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 razzRaziel said: yeni kampanya başlatmışlar http://www.aral.com.tr/aralgame/index3.html ben de bunu yazacaktım sabah sonra vazgeçmiştim kane and lynch 1 ve bir sürü eski, para etmeyecek oyunun %70 küsur indirimle 152tl den 50tlye indirilmesi gerçekten büyük lütuf teşekkürler aral, sen olmasan ne yapardık bilemiyorum aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 "büyük indirim" kampanyası yapmışlar, 50 liraya satıyorlar. oha lan yine de çok pahalı. yeni pc oyunlarını 50-60 liraya alıyorsun türkiye'de. shopto'da bir sürü oyun 20 poundun altına satılıyor zaten. 4-8-10 pounda satılan oyunlar da var, 10-20-25 liraya geliyorlar. çılgın kampanyada görmedim öyle fiyatlar. yarısından fazlasının stok bitmiş zten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ahahahah kiyamam, indirime soktuklari oyunalra bakin kimisi ikinci elde 15-20tl ye bile satilmayan oyunlar elinde kalmis oyunlari maliyetine satiyor bu kampanyada, stok temizlemeye kasiyor ki 30 lira kar koysa bile yeni oyunlari 80tl den cok rahat satabilicegini goruyoruz, ama allahsiz acgozlu aral ithalata yetmez 30 lira, en az %100 kar etmesi lazim bir satistan aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral dolandırıcı yazınca ilk site...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Aral elini oyunlarımızdan çek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Yetmez, aral yazınca en birinci çıkması lazım bu thread'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 o zaman çorbada tuzumuz olsun aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor aral kazikci aral hilebaz aral oyun korsani aral game kazikliyor aral allahsiz aral rezil aral arsiz aral dolandirici aral korsan aral kotu aral tuketici dusmani aral pes aral fifa aral need for speed aral kazikci aral dolandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 türkçe karakter kullanarak yapın bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral yazmak yerine aral ithalat diye yazarsanız olur ancak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral kazıkçı aral hilebaz aral oyun korsanı aral kazıklıyor aral allahsız aral rezil aral arsız aral dolandırıcı aral korsan aral kötü aral tüketici düşmanı aral yalancı aral çıkarcı aral kurnaz aral yüksek fiyat aral yalancı aral pes aral fifa aral need for speed aral call of duty aral dolandırıyor aral modern warfare aral diablo aral starcraft buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aralgame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral ithalat kazıkçı aral ithalat hilebaz aral ithalat oyun korsanı aral ithalat kazıklıyor aral ithalat allahsız aral ithalat rezil aral ithalat arsız aral ithalat dolandırıcı aral ithalat korsan aral ithalat kötü aral ithalat tüketici düşmanı aral ithalat yalancı aral ithalat çıkarcı aral ithalat kurnaz aral ithalat yüksek fiyat aral ithalat yalancı aral ithalat pes aral ithalat fifa aral ithalat need for speed aral ithalat call of duty aral ithalat dolandırıyor aral ithalat modern warfare aral ithalat diablo aral ithalat starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral kazıkçı aral hilebaz aral oyun korsanı aral game kazıklıyor aral allahsız aral rezil aral arsız aral dolandırıcı aral korsan aral kötü aral tüketici düşmanı aral pes aral fifa aral need for speed aral kazıkçı aral dolandırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 aral game kazıkçı aral game hilebaz aral game oyun korsanı aral game kazıklıyor aral game allahsız aral game rezil aral game arsız aral game dolandırıcı aral game korsan aral game kötü aral game tüketici düşmanı aral game yalancı aral game çıkarcı aral game kurnaz aral game yüksek fiyat aral game yalancı aral game pes aral game fifa aral game need for speed aral game call of duty aral game dolandırıyor aral game modern warfare aral game diablo aral game starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar