Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sadece dizinin tartışıldığı konu: http://forum.paticik.com/read.php?11,3934579 Tartışalım kitapları. Bunu da ekleyeyim herkes sormaya başlamadan nereden buluruz biz bu kitapları diye; şu anda Türkçe olarak Epsilon tarafından çevriliyor. Birinci kitap burada. İngilizce olarak buradan alın, en hesaplısı o. Kargo dahil ebook versiyonundan bile ucuza geliyor. Amazon da aynı hesap ama burayı kullandığımdan düzgün çalıştıklarını biliyorum. Herşey dahil 32$ tutuyordu son baktığımda. Abebooks'dan daha iyidir sanırım. Ama bundle yerine tek tek almak istiyorsanız Abebooks en ucuzu yine. Abebooks'dan ücretsiz kargo araması buradan (worldwide şeçmeniz gerek) Haritalar http://gamesofthrones.com/wp-content/uploads/2011/05/World_Map.jpg http://www.sermountaingoat.co.uk/map/versions/speculative_map.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ya şimdi öbür tarafta kitaptaki spesifik bi olayı merak eden biri sorduğunda cevap alamayacak. buraya gelecek o şeyi öğrenmeye, arada başka konularda spoiler alacak falan. onun yerine tek konu olsa ama kitap yazan Kitap spoiler yazmak zorunda olsa kitap hakkında konuşurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sahiden bu spoiler meselesi de cok abartildi. Birinin hikayenin ilerisiyle ilgili bir sorusuna spoiler tagi altinda cevap verdigim icin bile laf eden oldu. "Kitap spoileri" diye isimlendiririz, olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Böyle iyi oldu bence. İnsanlar çünkü istemeden spoiler verbiliyorlar tartışırken. Zaten kitaplar hakkında tartışırken de spoiler verelim, ben mesela 4. kitapta neler olduğunu bilmiyorum, kitapları tartışırken spoiler yemek istemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 4. kitabı falan ingilizce okicaz sanırım bu gidişle çeviremezler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 deadwoll (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ciddi ciddi bu başlıkta da mı spoiler tag kullanıcaz? Öyleyse hiç kasmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ilk kitap disinda bisey yazmayalim O zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 +++budur! gerçekten abartıldı,spoiler olayı,üzerinde spoiler yazan şeye açıp bakıyorlar sonra da hık mık yapıyorlardı...kitap diye de yazarsak spoiler'ın başına eğer, kimse bir şey diyemez sanrım. Komutan said: Sahiden bu spoiler meselesi de cok abartildi. Birinin hikayenin ilerisiyle ilgili bir sorusuna spoiler tagi altinda cevap verdigim icin bile laf eden oldu. "Kitap spoileri" diye isimlendiririz, olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Sonraki kitaplar hakkında spoiler tagı kullanılabilir. Bunun gibi: A Dance with Dragons İçinde duvar hakkında çok şey varmış. Dizide gosterilen yerlere kadar olan olayların kitap durumlarını düzgün tartışın burada spoiler olmadan. Dizinin kurguda nasıl bir değişiklik yaptığını bilmediğimizden kitapda açıklanan bir olay dizide suspense yaratmak için kullanılabilir. Bu şekil iyi. Yok sırf kitap konuşmak istiyorsanız Masaüstü'nde yıllardır konuları açılıyor zaten. İnsanlar çok hassas bu konuda, haklılar da, dikkat etmek lazım. O değil de, forumu da istila etti Westeros =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 işte o enteller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 adam hiç mi üşenmemiş kardeşim ya. 1000 sayfa kitap mı yazılır oku oku bitmiyor =) daha 2.yi anca yarılayabildim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 panpalar the others ile white walker aynı dalga mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 df said: adam hiç mi üşenmemiş kardeşim ya. 1000 sayfa kitap mı yazılır oku oku bitmiyor =) daha 2.yi anca yarılayabildim. =) Useniyor zaten. Ucuncu kitabi 2000, dorduncu kitabi 2005 senesinde bitirdi, besinci kitap ise 2011 temmuzunda cikacak. Bu arada yine ayni dunyada gecen, kisa hikaye seklindeki Dunk ve Egg maceralarini da tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 wot daha güzel twilightda wottan güzel elif şafak ondan da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 4. kitabin sonunda, kitap cok buyudu ikiye bolmem gerekti, gerisini isallah seneye cikaricaz yaziyo, tarih 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 başladım ilk kitaba.uykum geldi 60 sayfa okuyabildim ilk 2 bölüm ztn 50-60 sayfayı kapsıyormuş.demek olaylar ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben de 2.kitapta tam %50 yi gördüm ara verdim. yarıyı geçmek psikolojik olarak rahatlatıyor. sonrası hızlı geçiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Dizide başka farklılıklar da var. Catelyn'in karakteri değişik olmuş. Kitapda Ned'i gitmeye razı eden oydu, gitmeyecekti yoksa. Çok şey atlıyorlar zaten, okumak gerek kitapları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 zaten george dayı kitapla farklılıklar olcak demişti röportajlarda, o yüzden kitabı okuyup izlemek en iyisi, yoksa lan dizide böle değildi aaaAA! demek var ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben okuyorum kitabı.100 küsürlerdeyim. meraktan flashforward yaptım 300. sayfalara baktım birazda.pek bir olay olmuyor sanırım 1. kitapta enteresan birşey yok gibi.tabi bilemicem daha kitabın 2. bölümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Tyrannus said: wot daha güzel twilightda wottan güzel elif şafak ondan da güzel öncelikle wot>all diyelim :P kitabın sonlarına doğru genel olarak güzelleşiyordu özellikle denizin diğer tarafındaki olaylar finalde oldukça ilginç bir hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ilk yarı giriş ikinci yarı aksiyon. ikiye bölünmüş halde okuyorsan ilk kitaptan çok şey bekleme ama ikincisi iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 peki şimdi taksime gitsem kitabı ingilizce bulma şansım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar