aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nintendo oyununun yasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sam said: Nintendo oyunları için yas büyüdü biraz dogrusu.Assasins creed'de düşmanlarını üstlerine zıplayarak öldürdüğünü ve karakterimize kırmızı bir şapka taktığımızı hayal edelim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.undergroundnotes.com/wkett/starrymightspics/MadKids-TheLeastPopularWiiGames(LOL).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hala açamadılar mı lan bir an önce girip şifreleri degiştirseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 şimdi neleri değiştirmek gerekiyor ? ben kredi kartı bilgilerimi vermedim diye biliyorum. yani store'dan hiçbir şey almadım ben, anca free bir kaç şey indirip bakmıştım trailer gibi. şifreyi değiştireyim bari dedim ama sign in olunmuyor. ne yapıcaz şimdi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 psn sifreni baska yerlerde kullandıysan oraları degistir simdilik, psn tekrar acıldıgında herkesin sifrelerini degistirmeleri istenicek zaten ilk girerken galiba, oyle bir sey demislerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bird told CNET that the same hackers who hit both PSN and SOE are going for a third strike this weekend ... http://www.acceleratingfuture.com/michael/blog/images/Nuke2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 son rotuslari yapiyorlarmis sunucularda. haftasonu acmaya calisiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Abi yok ya açılmasını beklemicem artık PSN'in, MK9 almıştım dalıyorum ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Neden oynamamıştın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Normalde çarşamba günü elime geçti ama baya bi işim vardı oynayamadım. Bugün eve gelirken de "ya PSN geri gelince trophy'leri sync etmemek gibi bi pürüz çıkarırsa" diye düşünüp oynamamayı planlıyodum ama oynicam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sony, yakın tarihin en ses getiren siber saldırısı sonucunda kişisel bilgileri çalınan ve bu yüzden maddi zarara uğrayan üyelere tazminat ödeyecek. http://www.ntvmsnbc.com/id/25210553/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 benim kart bilgim çalındı.bunla alakalı mı değil mi daha ögrenemedim.kartı iptal edip dilekçe gönderdim onumuzdeki hafta belli olur sony kaptırdıysa 100 bin dolardan açarım kapıyı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 açılmadı di mi daha bu psn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 taze said: We are currently in the process of identifying how we manage this situation and once the programme is ready to launch, we will provide details of exactly which services are available in each country and explain how to sign up. We hope to do this early next week. Also, look out for more information on the rest of our Welcome Back programme, including which free content you will be eligible for. We will be offering PSN users the opportunity to select two PS3 games from a list of five, as well as offering PSP users the opportunity to choose two games from a list of four. We will let you know exactly what games are available very soon. Please be assured that we are continuing to work around the clock to have some PlayStation Network and Qriocity services restored and will provide you with specific details shortly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 çok merak ediyorum o 5 oyunu ahahah biri kesin mag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Masquerade said: taze said: We are currently in the process of identifying how we manage this situation and once the programme is ready to launch, we will provide details of exactly which services are available in each country and explain how to sign up. We hope to do this early next week. Also, look out for more information on the rest of our Welcome Back programme, including which free content you will be eligible for. We will be offering PSN users the opportunity to select two PS3 games from a list of five, as well as offering PSP users the opportunity to choose two games from a list of four. We will let you know exactly what games are available very soon. Please be assured that we are continuing to work around the clock to have some PlayStation Network and Qriocity services restored and will provide you with specific details shortly. sayfa sonu kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 peki şey oluyor mu 3 tane psn var bende 5 oyunuda almıs oluyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 evet bende de 2 tane var 1 tanede kardeşimin accountu var. nası olcak o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 zaten sanırım o yuzden 5 te limitlemişler gibi 5inide alabiliyoruz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 prototype, prince of persia trilogy dışında adam gibi oyun yok ne vercekler çok merak ediyorum, heralde final fight , dragon quest, ninja turtle falandan 5 li koymuşlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oynamadığım, bende olmayan oyunlar olsunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Uncharted 1 yada 2 verebilirler, yani eski ama çok iyi oyun verirler yanınada yeni ama /meh oyunlar verirler gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 1'i bilmiyorum da uncharted 2'yi nasıl indirsin abi millet, psn yine felç olur dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ne zaman açılcakmış PSN var mı bir bilgi/gelişme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar