boone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Dartanian: imzan çok hoş özellikle imla kurallarına ve kelimeleri çok güzel ve doğru yazmıssın kıskandım.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 rückseiteda kalmıştı schatzi ya. sonra bu çocuklar diyecek verrückt mü buğğ, neğğ? ehehe ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dartanian kaptın kızı. hadi gene iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 asdas Karının cevabı : 3 ay boyunca en yakın arkadaşın Cem'le sonra Selçuk'la ve Kemal'le yattım.17 kondom temizledim evden ve yaklaşık 50 000 kalori harcadım. Hepsi de bedavaya geldi. 6 kez yatak çarşafı değiştirdim 3 kere adet oldum. Barlarda kaç kişiyle öpüştüm bilmiyorum ama dudaklarım eskidi. Cüneyt diye bi sevgilim oldu ve ciddi düşünüyoruz. Zaten 3 ay 20 ülke gezip masturbasyon yaptığına annen bile inanmaz. Şimdi viral reklamını al kıçına sok. Eski Sevgilin. <3 thy virali ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 AHAHAHAHAH çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 sereglin yönetir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?5,5542564 açılmış ya bu :ı düşündüm de, eğlence ya bu viral. orada kitlesinler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 inanılmaz EVLENME teklifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 ben işin daha çok advertising kısmıyla ilgilenmiştim türkiye de viral reklamcılık ve viral reklamın potansiyeli konulu konular üzerine sohbet etmek amaçlı açmıştım. Ayrıca neden bu başlığın daha popüler olduğunu anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 inanılmaz evlenme TEKLİFİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 dünya bunu konusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 viral'i eğlencede tartışacaksın. sonuçta asıl amacı eğlence faktörü branding'den de öte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sevgiliyi alıp 5 ülke daha az gez sevgiliyle gez oralarda teklif et. yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk vallahi mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ev düzerdi lan o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 harbici kekan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hiyar virali bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bidaha gezmeyeceğim bu viral yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hay gerizekali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ayağına da basmış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 insan üşenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Dartanian said: Bu herif dışardayken o kız neler yaptı kim bilir sdf asıl herif neler yaptı. I got a girlfriend everywhere ayağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 virale raklame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yalnız bari kızla beraber gezselermişte cocuk kızdan habersiz şunları o arada ayarlasaymış. 14 ülke gez binlerce hatunla beraber ol (bekarlıga veda royal family style) hayır herseyı geçtim bi kere bayaaaa bir eglenmiştir bu adam :D zaten zengin oldugu aşikar ya da 3-5 sene borç odicek sıf bunun için :D onun dışında bişi demicem ama kız kös kös otururken evinde bu 14 ülke gezmiş ben bile kıskandım bu gezme kısmını acıkcası :D Son olarak bir akşam yemeginde sade bir şekilde sorabilirsiniz benimle evlenir misin diye buna baawww dıye hatunların tamamı avucum kadar tek taş görürlerse asıl o zaman inanılmaz evlenme teklifi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Böyle romantik fikirler benim aklıma hiç gelmiyor.. Reklam veya değil, kime yaparsan yap verir "evet"i.. Ben çok mu odun bir adamım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 @mithat: bunları olayı ciddiye alıp mı yazıyorsunuz? ikinci soru feysbuuğum yok, şimdi böle gerizekalıca bi şeye kızlar erimiş mi, aaa çok sersemce bi viral. gerçekte de olsa bok gibi olurmuş mu demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar